Τα 3 πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια

18.08.2022
Τα 3 πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια
Είναι υπέροχο να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και να γιορτάζεις τις νίκες σου, αλλά δεν έχουν όλοι την επιθυμία να προβάλλονται ή να τραβάνε την προσοχή για τα επιτεύγματά τους — ακόμα κι αν γνωρίζουν την αξία τους. Αν το να καυχιέσαι δεν είναι το στυλ σου, τότε είναι πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα 3 πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια.

Καρκίνος

Οι συμπονετικοί Καρκίνοι είναι από τη φύση τους περιποιητικοί και ευγενικοί, αλλά δεν χρειάζεται να επιδεικνύονται ή να λαμβάνουν δημόσια επαίνους για να αισθάνονται καλά με τη συνεισφορά τους στον κόσμο. Αν και είναι πάντα ωραίο να σε αναγνωρίζουν, οι Καρκίνοι προτιμούν να περνάνε απαρατήρητοι και μπορεί ακόμη και να αισθάνονται άσχημα όταν λαμβάνουν υπερβολική προσοχή για ένα επίτευγμα. Αυτό είναι λογικό, καθώς ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνάται από το κυκλοθυμικό φεγγάρι καθώς έτσι νιώθει άνετα απλά να βρίσκεται στη σκιά, εκεί όπου δεν βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την αγνότητα και τη σεμνότητα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο της γης είναι ανάμεσα στα πιο ταπεινά του ζωδιακού κύκλου. Οι Παρθένοι συνήθως αισθάνονται απέχθεια για οτιδήποτε φανταχτερό ή υπερβολικό και δεν αντέχουν να επιδεικνύονται. Αυτοί οι εκλεπτυσμένοι άνθρωποι προτιμούν να κρατούν τα πράγματα απλά, χαμηλών τόνων και φυσικά. Στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό να υποβαθμίσουν τα επιτεύγματά τους παρά να καυχιούνται γι' αυτά, οπότε η κολακεία δεν θα σε πάει μακριά με αυτό το ζώδιο της γης!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι σίγουρα πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά τους, αλλά σπάνια αφήνουν τις επιτυχίες τους να τους αλλάξουν τα μυαλά. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι διαβόητα σκληροί εργάτες ξέρουν τι χρειάζεται για να χτίσουν κάτι από την αρχή, έτσι ακόμα και όταν φτάνουν στην κορυφή, συχνά διατηρούν μια προσγειωμένη άποψη για τη ζωή, ανεξάρτητα από τα ύψη που φτάνουν.