Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η νέα σελήνη του Αυγούστου

25.08.2022
Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η νέα σελήνη του Αυγούστου
Η νέα σελήνη θα κάνει στις 27 Αυγούστου το μηνιαίο ντεμπούτο της, ξεκινώντας τον τελευταίο σεληνιακό κύκλο της θερινής περιόδου στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσεις πλήρως την ατμόσφαιρα της σεζόν της Παρθένου, κάνοντας σχέδια με επίκεντρο την ευεξία για το μέλλον. Αυτή η σεληνιακή επαναφορά θα εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους για τον καθένα, επομένως σίγουρα θα θέλεις να μάθεις πώς η νέα σελήνη του Αυγούστου, θα επηρεάσει το ζώδιό σου.

Κριός

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την ευεξία σου τώρα, Κριέ, καθώς αυτή η νέα σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσεις πνοή σε οποιουσδήποτε στόχους με γνώμονα την υγεία, είτε αυτό σημαίνει να θέσεις ισχυρότερα όρια εργασίας/ζωής είτε να δεσμευτείς να μαγειρεύεις στο σπίτι πιο συχνά.

Ταύρος

Η νέα σελήνη στο βασίλειο ενός συναδέλφου ζωδίου της γης, θα τονίσει την πραγματιστική πλευρά σου, Ταύρε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι που πυροδοτεί το πάθος σου! Η χαρά, ο ρομαντισμός και η έμπνευση δεν χρειάζεται να είναι αυθόρμητα για να είναι συναρπαστικά.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη επηρεάζει τον οικιακό τέταρτο Οίκο σου, κάτι που σε εμπνέει να κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι και να τακτοποιήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις. Χρησιμοποίησε αυτή την έξαρση κινήτρων για να δημιουργήσεις ένα ασφαλές καταφύγιο.

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει κάθε είδους ευκαιρίες για να συνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου και να ξεκινήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις — αλλά πάρε μια ανάσα πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Λέων

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσεις σταθερό έλεγχο στα οικονομικά σου και να αναλύσεις τις συνήθειες των δαπανών σου. Κάνε έναν προϋπολογισμό που αφήνει περιθώρια για απρόβλεπτα έξοδα και πολυτελείς απολαύσεις.

Παρθένος

Ο ήλιος μπήκε στο ζώδιό σου πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα, Παρθένε και αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια συναρπαστική νέα αρχή που ξεκινά την εποχή των γενεθλίων σου με στυλ. Το σύμπαν σου χειρίζεται αυτήν τη στιγμή όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να πετύχεις ότι βάζεις στο μυαλό σου.

Ζυγός

Υπάρχουν πολλά διαισθητικά συναισθήματα που δημιουργούνται στο υποσυνείδητό σου τώρα αλλά αν αποσπάσεις την προσοχή σου με φίλους, δουλειές ή γεγονότα, μπορεί να μην μπορείς να συνδεθείς με αυτά τα μυστικιστικά μηνύματα. Ηρέμησε το μυαλό σου και άφησε λίγο χώρο για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου εαυτό.

Σκορπιός

Μπορεί να διαπιστώσεις ότι αυτή η νέα σελήνη σε εμπνέει να σκεφτείς πέρα από τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αντ' αυτού να επικεντρωθείς σε τρόπους με τους οποίους μπορείς να εξυπηρετήσεις τους φίλους ή τους συναδέλφους σου.

Τοξότης

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, Τοξότη και εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για να φτιάξεις ένα όνομα για τον εαυτό σου και να αναρριχηθείς στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αυτή η νέα σελήνη σε προσκαλεί να κάνεις μεγάλα όνειρα και να σταματήσεις να περιορίζεις τον εαυτό σου. Ως ζώδιο της γης, είσαι ρεαλίστρια από τη φύση σου, αλλά υπάρχουν τρόποι να επιδιώξεις πιο συναρπαστικές προσπάθειες χωρίς να είσαι απερίσκεπτη.