Πώς θα επηρέασει το ζώδιο σου η εποχή του Καρκίνου

23.06.2022
Πώς θα επηρέασει το ζώδιο σου η εποχή του Καρκίνου
Είμαστε ήδη στην περίοδο του Καρκίνου, η οποία διαρκεί από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, θα έχεις ως πρώτη προτεραιότητα να περάσεις τον χρόνο σου με άτομα που απλώς σου δίνουν πράγματα. Α, και συμβαίνουν και πολλά άλλα πράγματα.

Δες τι ακριβώς μπορεί να περιμένει το ζώδιό σου από την εποχή του Καρκίνου:

Θέλεις να περάσεις τον χρόνο σου απολαμβάνοντας νόστιμο φαγητό, κατά προτίμηση ενώ κάνεις παρέα με καλούς ανθρώπους που σε αισθάνονται σαν οικογένεια. Ο χρόνος σου ξοδεύεται καλύτερα κάνοντας μερικές πραγματικά εκπληκτικές συζητήσεις με τους καλύτερους φίλους σου, που σου αφήνουν μια αίσθηση χαράς και αγάπης.

Ταυτόχρονα, θα λαχταράς με αίσθημα νοσταλγίας τις καλοκαιρινές σου μέρες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να απολαύσεις τις απλές χαρές της παιδικής ηλικίας, όπως το να μυρίζεις φρεσκοκομμένο γρασίδι και να παίζεις στο πάρκο. Θυμάσαι πόσο εκπληκτικό ήταν να περνάς χρόνο στο σπίτι των παππούδων σου στο χωριό ή να κάνεις ένα οικογενειακό ταξίδι στη θάλασσα; Κράτα αυτό το συναίσθημα.

Αλλά αυτή δεν είναι απλώς μια στιγμή για να αναπολείς τα περασμένα χρόνια. Υπάρχει πολλή ενέργεια του Κριού συνδεδεμένη με αυτή τη σεζόν, δίνοντας σου μια ενέργεια που νομίζεις ότι θα συμβούν τα πάντα. Από το παγωτό που θα απολαύσεις στο δρόμο μέχρι το χαριτωμένο αγόρι στο μπαρ, δεν θα σταματήσεις πουθενά μέχρι να πάρεις αυτό που λαχταράς.

Στο μέτωπο της σχέσης, είσαι έτοιμη για αγκαλιές, είτε είσαι ξαπλωμένη κάτω από τα αστέρια με τον σύντροφο σου είτε βλέποντας μαζί το Stranger Things. Α, και να περιμένεις επικό σεξ με όλες αυτές τις ευχάριστες δονήσεις να υπάρχουν γύρω σου.

Η εποχή του Καρκίνου επηρεάζει κάθε ζώδιο, αλλά ο Καρκίνος, ο Κριός και ο Αιγόκερως θα νιώσουν την επιδραση κάπως περισσότερο.

Πώς θα επηρεάσει η περίοδος του Καρκίνου την υπόλοιπη χρονιά σου;

Στο μέλλον, μην εκπλαγείς αν βρεις τον εαυτό σου να τεστάρει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή για να βεβαιωθείς ότι δεν θα έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Είτε δίνεις προτεραιότητα στο «Εγώ» για επαναφόρτιση μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας είτε προγραμματίζεις διασκεδαστικές εκδηλώσεις με τον στενό σου κύκλο, θα νιώσεις στο μέλλον την αγάπη από την εποχή του Καρκίνου.

Και αυτά τα συναισθήματα νοσταλγίας; Αποδέξου τα. Είναι σημάδι μιας ευτυχισμένης ανατροφής και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως έμπνευση για να δημιουργήσεις ακόμα καλύτερες αναμνήσεις στο μέλλον.

Τέλος, το να ξέρεις τι θέλεις και να μην σταματήσεις πουθενά για να το αποκτήσεις είναι μια υπέροχη αίσθηση που θα σε εξυπηρετήσει τώρα και στο μέλλον. Δεν μπορείς να πάρεις αυτό που δεν ζητάς, τελικά…