Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου

19.03.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου
Η νέα Πανσέληνος ήρθε στις 18 Μαρτίου και μπορεί να μη σηματοδοτήσε μια βαθιά καμπή στη ζωή σου, αν είσαι πρωτεύον ζώδιο. Ωστόσο, θα αυξήσει την ευαισθητοποίησή σου και θα σου δείξει κάτι που μπορεί να έχεις παραβλέψει. Θα σε ενθαρρύνει επίσης να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου και τον κόσμο στον οποίο ζεις. Διάβασε παρακάτω για τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου:

Κριός

Αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να πάρεις πιο έξυπνες, πιο υγιείς και πιο πρακτικές αποφάσεις. Εξάλλου, αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον έκτο Οίκο της ρουτίνας και της ευεξίας σου, ρίχνοντας φως στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψεις ποιες συνήθειες και σχήματα δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Καρκίνος

Μπορεί να μην ξέρεις πού πηγαίνεις, αλλά δεν σε νοιάζει όσο έχεις μια θέση στο παράθυρο. Καθώς αυτή η πανσέληνος ανατέλλει στον ένατο Οίκο της περιπέτειας και της σοφίας σου, σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα έξω από τον συνηθισμένο σου κανόνα και να ασχοληθείς με κάτι εντελώς διαφορετικό. Απόλαυσε το αλάτι της ζωής, γιατί καθώς ανακαλύπτεις τον κόσμο, ανακαλύπτεις και τον εαυτό σου.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως εσωστρεφής και αποτραβηγμένη κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Εξάλλου, λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο Οίκο της πνευματικότητάς σου, αναδεικνύοντας το κομμάτι σου που ούτε βλέπουν ούτε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Έχεις τα μυστικά σου και σε αυτή την πανσέληνο, μπορεί να νιώσεις έτοιμη να καθαρίσεις επιτέλους.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος αυξάνει τη δύναμη της φωνής σου και σε προτρέπει να μιλήσεις για ότι έχει σημασία για εσένα. Καθώς ανεβαίνει στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σου, μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να μοιραστείς με τον κόσμο τις πιο λαμπρές ιδέες και τις πιο εντυπωσιακές θεωρίες σου. Άφησε αυτή την πανσέληνο να σου υπενθυμίσει πόσο δυνατό είναι πραγματικά το ανθρώπινο μυαλό, γιατί ο εγκέφαλός σου είναι ένας μυς που χρειάζεται άσκηση.