Tα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.12.2020
Tα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έφτασε, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα και να πείς το "αντίο" σου σε μια άλλη χρονιά. Αν και οι γιορτές θα να είναι διαφορετικές φέτος, υπάρχουν ακόμα πολλά για να γιορτάσεις - ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που σύμφωνα με την αστρολογία θα περάσουν λίγο καλύτερα αυτή την εποχή.

Δίδυμοι

Τα σκαμπανεβάσματα από τη σεληνιακή έκλειψη θα διαρκέσουν λίγο, Διδυμάκι. Η νέα έκλειψη του φεγγαριού αυτού του μήνα θα επηρεάσει τον έβδομο Οίκο των σχέσεων έναν προς έναν και των σημαντικών ανθρώπων του περιβάλλοντος σου, φέρνοντας νέα ισχυρά βήματα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα συναντήσουν τον Ήλιο σε αυτήν την περιοχή του αστρολογικού σου χάρτη και μαζί αυτοί οι πλανήτες θα σε ενθαρρύνουν να συμμετάσχεις σε φιλοσοφικές συζητήσεις και να σε εμπνεύσουν για περισσότερες περιπέτειες.

Λέων

Αναζητάς μια απόλαυση αυτή την περίοδο των γιορτών, Λιονταρίνα. Εκτός από τον ‘Ηλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, που φωτίζουν τον ρομαντικό πέμπτο Οίκο της έκφρασης, του πάθους και της ευχαρίστησής σου, μια ηλιακή έκλειψη θα φέρει ταυτόχρονα νέες αρχές σε αυτήν την περιοχή της ζωής σου. Φυσικά, τα αποτελέσματα μιας έκλειψης μπορεί να διαρκέσουν έως και έξι μήνες, αλλά η ορμή θα συνεχίσει να αυξάνεται αργά αλλά σίγουρα. Είτε είναι ρομαντικό είτε δημιουργικό, κάνε κάτι που σε εμπνέει αυτόν τον μήνα.

Τοξότης

Χρόνια πολλά, Τοξοτίνα. Ο Δεκέμβριος θα είναι γεμάτος δράση για εσένα και ξεπερνά και τις γιορτές. Με τον ‘Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να φωτίζουν το ζώδιο σου, όχι μόνο αισθάνεσαι ενεργοποιημένη, αλλά επίσης αισθάνεσαι εμπνευσμένη για να θέσεις τα όνειρά σου σε κίνηση. Εσύ γνωρίζεις ότι όλα είναι δυνατά με τη σωστή νοοτροπία, αλλά μπορείς επίσης να συνεχίσεις να το υπενθυμίζεις στον εαυτό σου καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα. Περίπου στα μέσα του μήνα, ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Δίας, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο για τη Μεγάλη Σύζευξη, η οποία θα φωτίσει τον πνευματικό τρίτο Οίκο της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και του άμεσου περιβάλλοντος σου.