Νέα Σελήνη σήμερα - Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

17.09.2020
Νέα Σελήνη σήμερα - Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
Η Νέα Σελήνη που έχουμε σήμερα στις 17 Σεπτεμβρίου, οριοθετεί μια κοσμική νέα αρχή καθώς τόσο το φεγγάρι όσο και ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν στο αναλυτικό ζώδιο του Παρθένου, μας ζητείται να ασχοληθούμε σοβαρά με τους στόχους μας και να εξετάσουμε προσεκτικά τις μικρές λεπτομέρειες που χρειάζονται βελτιστοποίηση για να καταστούν οι προσδοκίες μας πιο προσιτές. Αλλά τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου του 2020, θα είναι ακόμη πιο σημαντικό να επωφεληθούν από αυτήν την ημέρα. Αφού έχουμε ήδη δει ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από αυτό το καινούριο φεγγάρι, ιδού εκείνα που θα επηρεαστούν περισσότερο.

Ταύρος

Δεν είναι ότι το νέο φεγγάρι θα είναι δύσκολο ή αγχωτικό, Ταυρίνα, είναι απλώς ότι φέρνει μια σημαντική ευκαιρία για εσένα να ασχοληθείς σοβαρά με τα πράγματα που σου φέρνουν χαρά. Εάν παίζεις με την ιδέα να μετατρέψεις ένα χόμπι σε κάτι περισσότερο ή εάν έχεις ένα έργο πάθους που περιστρέφεται στη φαντασία σου, τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να εστιάζεις το μυαλό σου στις λεπτομέρειες και να φυτεύεις τους σπόρους. Το να καταφέρεις να κάνεις τα πάθη σου ένα πιο απτό μέρος της ζωής σου - και ίσως ακόμη και της δουλειάς σου - θα είναι πιο εφικτό τώρα από ποτέ.

Παρθένος

Αυτή είναι η εποχή σου, Παρθένε και αυτή η νέα Σελήνη σηματοδοτεί τη μεγάλη ετήσια σεληνιακή στιγμή σου για μια νέα αρχή που εστιάζει πλήρως σε εσένα. Θυσιάζεσαι για τους άλλους, οπότε το να εστιάσεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου μπορεί να μην είναι εύκολο. Αλλά σκέψου το με αυτόν τον τρόπο: Όσο πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη και πιο αυθεντική είσαι, τόσο περισσότερο πρέπει να προσφέρεις στον κόσμο γύρω σου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να φυτέψεις τους σπόρους για μια επώνυμη και αυτο-εκφραστική προσπάθεια που θα έχει διαρκή ισχύ και πολλές δυνατότητες να εξυπηρετήσει εσένα και τους άλλους, οπότε εκμεταλλεύσου το!

Αιγόκερως

Το νέο φεγγάρι στον Παρθένο έχει τη δυνατότητα να έχει ιδιαίτερη επίδραση για εσένα, Αιγοκερίνα, λόγω του τρόπου με τον οποίο θα διευρύνει τους ορίζοντές σου και θα σε εμπνεύσει να αναλάβεις ορισμένους υπολογισμένους κινδύνους που πιθανότατα θα αποκομίσουν πραγματικά ανταμοιβές. Το ζώδιο σου έχει την τάση να κινείται αργά και να παίζει με ασφάλεια, αλλά αυτή η νέα Σελήνη σε εμπνέει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου για να διευκολύνεις την ανάπτυξη σου. Πες ναι για να εξερευνήσεις νέους τομείς σκέψης, να πειραματιστείς με νέα ενδιαφέροντα και να απολαύσεις νέες εμπειρίες.