Νέα Σελήνη αύριο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο αυτή τη φορά

16.09.2020
Νέα Σελήνη αύριο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο αυτή τη φορά
Η ενέργεια της περιόδου της Παρθένου μας βοηθά να περάσουμε από το καλοκαίρι στους φθινοπωρινούς μήνες και η νέα Σελήνη στις 17 Σεπτεμβρίου, είναι η τέλεια ευκαιρία να πάρεις σοβαρά τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις το τι θα κάνεις, καθώς προχωράς στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Αυτή η νέα Σελήνη θα μας εμπνεύσει να βγούμε από τον κοσμικό μεγεθυντικό φακό μας και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας, ώστε να μπορούμε να τελειοποιήσουμε τα πράγματα. Και αυτό το αναλυτικό πλεονέκτημα μπορεί να φέρει μια ένταση στις νέες φιλοδοξίες μας. Ωστόσο, για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου του 2020, αυτή μπορεί να είναι μια ιδανική ευκαιρία για μια νέα αρχή που θέτει όλα αυτά σε έλεγχο και τα καθιστά πιο προσαρμόσιμα. Ποια είναι λοιπόν, τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου;

Δίδυμοι

Η ενέργεια αυτού του νέου φεγγαριού για εσένα είναι στην ενδοσκοπική πλευρά σου, Δίδυμε, καθώς φωτίζει το τμήμα του ιδιωτικού σπιτιού και της οικογένειας, του αστρολογικού σου χάρτη. Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να αναζωογονήσεις την ενέργεια του χώρου διαβίωσής σου και να τοποθετήσεις μερικές φρέσκες ρίζες ή, αν θέλεις να το πας λίγο βαθύτερα, μια ευκαιρία να ξεκινήσεις να ξεμπλέκεις μερικές από τις ρίζες με τις οποίες μεγαλώσες στο παρελθόν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσεις τους λόγους για τους οποίους ανέπτυξες τους μηχανισμούς αντιμετώπισης και τα πρότυπα που έχεις στη ζωή σου.

Διάβασε και αυτό: Είσαι Zυγός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Ζυγός

Μην εκπλαγείς Ζυγέ εάν ο συνηθισμένος κοινωνικός σου εαυτός αισθανθεί διατεθειμένος να μείνει μέσα στο σπίτι στη διάρκεια της νέας Σελήνης. Το νέο φεγγάρι σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις κάποια βαθιά υποσυνείδητη θεραπεία, οπότε μην βιαστείς να δεσμεύσεις τον εαυτό σου με σχέδια όταν πραγματικά θα πρέπει να κάνεις καθοδηγημένο διαλογισμό. Δώσε προτεραιότητα σε κάποιο χρόνο θεραπείας για να χαλαρώσεις, να έρθεις σε επαφή με τα όνειρά σου και να δώσεις στον εαυτό σου λίγο χώρο για να αναπτυχθεί.

Υδροχόος

Είναι εύκολο για εσένα να αλληλεπιδράσεις με την κοινότητα και την κοινωνική σου ομάδα, αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αισθανθείς οικεία και να ανοιχτείς σε πιο ευάλωτες σχέσεις - και αυτό ακριβώς σου ζητάει να κάνεις αυτό το νέο φεγγάρι, Υδροχόε. Η νέα Σελήνη σου προσφέρει μια νέα αρχή όσον αφορά τις πιο ιδιωτικές πτυχές της ζωής και των σχέσεών σου, οπότε μην αποφύγεις να είσαι αυθεντική και να ανοιχτείς με αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά σου.