Αυτά είναι τα 4 πιο οξύθυμα ζώδια

29.06.2020
Αυτά είναι τα 4 πιο οξύθυμα ζώδια
Ο κάθε άνθρωπος έχει εκείνες τις μέρες κάθε τόσο, που αισθάνεται πιο ευερέθιστος από το συνηθισμένο. Και όλοι μπορεί να έχουμε στιγμές όπου κάτι τόσο μικρό όσο ένας χυμένος καφές ή ένας μπλοκαρισμένος εκτυπωτής, μπορεί να καταστρέψει ουσιαστικά τη μέρα μας. Μερικές φορές, οι άνθρωποι ενοχλούνται εύκολα επειδή στερούνται ύπνου ή δεν έχουν φάει ακόμα. Όταν οι άνθρωποι έχουν τέτοιες μέρες, μπορεί να τους ενοχλήσουν τα πάντα. Πρόσθεσε και την αστρολογία στο παιχνίδι και τα πιο ευερέθιστα ζώδια θα είναι εκείνα που θα εξοργιστούν μπροστά ακόμη και στη μικρότερη ταλαιπωρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν ότι μερικές ημέρες είναι απλώς κακές. Είναι μέρος της ζωής. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι είναι πολύ πιο ευερέθιστοι από άλλους και σε αυτό δεν φταίνε οι κακές μέρες. Λοιπόν, ποια είναι τα 4 πιο οξύθυμα ζώδια, σύμφωνα με την Helen Luc του Your Tango;

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως παρορμητικός και ευέξαπτος.

Είναι ανταγωνιστικός και εύκολα απογοητεύεται. Όταν αντιμετωπίζει συγκρούσεις και ενοχλήσεις, ανταποκρίνεται με θυμό.

Δεν έχει πολλή υπομονή. Για παράδειγμα, ένας Κριός είναι πιθανό να αρχίζει να βρίζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με μποτιλιάρισμα ή γεμάτο μετρό όταν πηγαίνει στη δουλειά του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Δεν χρειάζεται και πολύ για να αναστατωθεί αυτό το ζώδιο.

Οι Καρκίνοι είναι επίσης απαισιόδοξοι και καχύποπτοι. Είναι πιθανό να προκαλέσουν τεράστια έκρηξη θυμού κατά τη διάρκεια διαφωνιών με τον σύντροφο ή τους φίλους τους.

Για παράδειγμα, εάν ένας Καρκίνος δεν προσκληθεί σε πάρτι μιας φίλης, πιθανότατα θα της στείλει ένα θυμωμένο SMS την επόμενη μέρα ή ακόμη και θα την ξεμπροστιάσει στα social media.

Λέων

Ο Λέων δυσκολεύεται να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Είναι φωνακλάς και ευέξαπτος.

Το χειρότερο είναι ότι τα μικρότερα πράγματα μπορούν να τον αναστατώσουν πιο πολύ.

Για παράδειγμα, εάν μια από τις φίλες της, δανειστεί το πουκάμισό της και το επιστρέψει με ένα μικρό λεκέ, η Λιονταρίνα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα τεράστιο καυγά με φωνές. Ακόμα και όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, ο Λέων είναι γνωστό ότι κάνει μεγάλες σκηνές για μικρά πράγματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι κατηγορηματικός και άγριος. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει, θυμώνει πολύ. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να γίνουν βίαιοι!

Όταν ο Σκορπιός είναι οργισμένος, είναι πιθανό να τσιρίζει και να σπάει πράγματα. Πρόσεξε την επόμενη φορά που θα πλησιάσεις αυτό το ζώδιο όταν θυμώνει!