Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος! Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

26.06.2020
Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος! Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου
Από τις 23 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας κινείται ανάδρομα στο οικείο του ζώδιο των Ιχθύων, ένα ευμετάβλητο ζώδιο του νερού και δεν θα αλλάξει πορεία μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Αυτό αυξάνει σε έξι τους πλανήτες που είναι ταυτόχρονα ανάδρομοι! Καθώς αυτός ο ουράνιος ονειροπόλος συνδέεται με τον Άρη στους Ιχθείς, θα δημιουργήσει επίσης ένα αρμονικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Στην αστρολογία, ο Ποσειδώνας, ο μυθικός κυβερνήτης της θάλασσας, σχετίζεται με τη φαντασία, την ψευδαίσθηση, τη διαφυγή, τη δημιουργικότητα και τα όνειρα. Ας δούμε τι επιφυλάσσει ο ανάδρομος Ποσειδώνας σε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την Adama Sesay του Cosmopolitan.

Κριός

Έχεις μεταμορφωθεί από μόνη σου, χάρη σε κάποια σημαντική αυτο-αντανάκλαση της καραντίνας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια αλλαγή στην πορεία της καριέρας σου και στην εικόνα σου καθώς αναζητάς κάτι που ταιριάζει στον νέο σου εαυτό.

Ταύρος

Νέοι φίλοι; Ναι, είναι η απάντηση! Μπορούν οι πραγματικοί άνθρωποι να ανακάμψουν; Αυτές οι νέες συνδέσεις μπορούν να αναζωογονήσουν τις ελπίδες και τα όνειρά σου και να αλλάξουν τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.

Δίδυμοι

Όταν αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, μπορείς να μετακινήσεις βουνά. Εμπιστεύσου λοιπόν τον εαυτό σου! Πες την αλήθεια σου και θα βρεις επιτυχίες στη σταδιοδρομία σου.

Καρκίνος

Ετοιμάσου για λίγες αναταραχές σε θέματα που αφορούν τις πεποιθήσεις σου. Η απαίτηση για τη σχέση σου δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση: Χρειάζεται ένα ξύπνημα.

Λέων

Κάνε ένα έλεγχο στα οικονομικά σου θέματα: Τα έξοδα σου χρειάζονται μεγάλη αναθεώρηση. Επανεξέτασε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου για να έρθεις στα ίσα σου.

Παρθένος

Η αλήθεια είναι μπροστά σου. Τα πράγματα έχουν γίνει ρουτίνα με τον καλό σου ή απλά δεν αισθάνεσαι τον ρομαντισμό στην αισθηματική σου ζωή. Ώρα για αναβάθμιση!

Ζυγός

Έχεις μειώσει τις υγιείς ρουτίνες κατά τη διάρκεια της καραντίνας; (Ναι, όλοι το κάναμε!) Η σωματική σου ευεξία, ο τρόπος ζωής και οι καθημερινές σου συνήθειες θα βρουν πάλι τον δρόμο τους.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός πέσει, πέφτει σκληρά. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ορισμένες συνήθειες στις ρομαντικές διαδρομές σου δεν σε εξυπηρετούν πλέον. Η έντιμη επικοινωνία είναι το κλειδί.

Τοξότης

Το σπίτι σου είναι σημαντικό (το διαπίστωσες ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας) και αυτή τη στιγμή, μπορεί να αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι λίγη θαλπωρή. Χρησιμοποίησε αυτή τη φορά για να εξερευνήσεις το ιδανικό καταφύγιο σου.

Αιγόκερως

Εμφανίζονται κρυφές πληροφορίες, δημιουργώντας σου την επιθυμία να μιλήσεις. Ένα νέο κανάλι podcast ή YouTube μπορεί να είναι η διέξοδος.

Υδροχόος

Είσαι δημιουργική όταν πρόκειται να κερδίσεις χρήματα. Το κλειδί είναι να σου μείνουν! Μια αλλαγή στη νοοτροπία σου μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ιχθείς

Ποια είμαι; Η σύγχυση γύρω από αυτό το ερώτημα θα επιλυθεί επιτέλους. Θα βρεις ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και απαντήσεις στα όνειρα και τις σκέψεις σου.