Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν το πιο ρομαντικό τους καλοκαίρι

30.06.2020
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν το πιο ρομαντικό τους καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι εδώ, και ήδη ακτινοβολεί με πάθος και ρομαντισμό. Συνήθως αυτοί οι μήνες αποτελούν την καλύτερη στιγμή για να ερωτευτείς και τα αστέρια τελικά ευθυγραμμίζονται για να μετατρέψουν το καλοκαίρι του 2020 στην πιο ρομαντική εποχή για όσουν ανήκουν στα 4 παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του Elite Daily.

Καρκίνος

Είναι η σειρά σου να παραδοθείς στα πάθη σου, Καρκίνε. Εκτός από το να φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα για το πάρτι και να γιορτάσεις τα γενέθλια σου, η Αφροδίτη - η θεά της αγάπης, της ευχαρίστησης και των σχέσεων - θα εισέλθει επίσημα στο ζώδιο σου στις 7 Αυγούστου. Ωστόσο, προτού μπορέσεις να εκμεταλλευτείς αυτήν τη λάμψη, θα υπάρξει στις 3 Αυγούστου μια ηλεκτρική πανσέληνος στον Υδροχόο μέσω του όγδοου Οίκου της οικειότητας, του σεξ και των αφοσιωμένων συνεργασιών.

Παρθένος

Είναι ωραία να διασκεδάζεις κάθε φορά, Παρθένε. Εκτός αυτού, προσελκύεις ρομαντισμό αριστερά και δεξιά αυτές τις μέρες. Είτε πρόκειται για ένα σέξι συνάδελφο που έχεις βάλει στόχο είτε μια νέα προοπτική που τυχαίνει να έχει έρθει στη ζωή σου, οι κεραίες αγάπης σου είναι ανοιχτές για περιπέτειες αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της φιλίας σου. Το παρελθόν σου θα μπορούσε ξαφνικά να επιστρέψει για έναν δεύτερο γύρο και εξαρτάται από εσένα να αποφασίσεις αν αξίζει ή όχι τον χρόνο σου.

Τοξότης

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του ρομαντισμού και της τοξικότητας, Τοξότη. Αν και τα αστέρια σίγουρα ευθυγραμμίζονται για εσένα στον τομέα της αγάπης αυτό το καλοκαίρι, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη. Πρώτον, δώσε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε κάνει να αισθάνεσαι και δεύτερον, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί. Ευτυχώς, θα αναγνωρίσεις αμέσως αυτά τα αρνητικά μοτίβα από το παρελθόν σου, οπότε κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά. Μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Καρκίνο μέσω του ερωτικού όγδοου Οίκου του σεξ, δεν θα υπάρχει καμία επιστροφή.

Ιχθείς

Αισθάνεσαι καλά να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, ε, Ιχθύ; Συνήθως περνάς καλά το καλοκαίρι, ειδικά κατά τη διάρκεια του Καρκίνου, δεδομένου ότι γνωρίζεις ένα ή δύο πράγματα για τη χρήση του στοιχείου του νερού. Ωστόσο, εκτός από τα όσα θα σου φέρει ο Καρκίνος - καθώς ενεργοποιεί τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο του πάθους και του ρομαντισμού σου - η Αφροδίτη θα συμμετάσχει επίσης στη παρέα μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οπότε ετοιμασου να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου κοκέτα. Λάβε υπόψη ότι θα έχεις επίσης περισσότερα από ένα αισθηματικά ενδιαφέροντα, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει τους πιθανούς συντρόφους σου με σύνεση.