Ο Δίας έγινε ανάδρομος - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

20.05.2020
Ο Δίας έγινε ανάδρομος - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου
Παρατήρησες τις τελευταίες μέρες κάποια περίεργη ατμόσφαιρα στον αέρα; Αυτό συμβαίνει επειδή 3 πλανήτες έχουν γίνει ανάδρομοι τις τελευταίες μέρες: Κρόνος, Αφροδίτη και τώρα Δίας. Πριν όμως φρικάρεις, αυτό δεν είναι καθόλου τρομακτικό αλλά στην πραγματικότητα, είναι ενθαρρυντικό. Από τις 14 Μαΐου έως τις 12 Σεπτεμβρίου, ο Δίας, ο οποίος είναι ο πλανήτης της τύχης και της ευκαιρίας, θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Δες παρακάτω τι σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τη Lisa Stardust του Cosmopolitan:

Κριός

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις τον λογαριασμό σου στο LinkedIn και να συναντήσεις πρώην συναδέλφους για συμβουλές σταδιοδρομίας. Μπορούν να σε βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας ή να σου δώσουν συμβουλές σχετικά με την τρέχουσα πορεία της καριέρας σου.

Ταύρος

Κατέβασε όλες τις εφαρμογές διαλογισμού και φροντίδας του εαυτού σου. Αισθανόσουν απαισιόδοξη πρόσφατα (δεν μπορούμε να σε κατηγορήσουμε), αλλά σου δίνεται μια νέα ευκαιρία να δεις θετικά τα πράγματα. Υιοθέτησε μια νέα στάση και εφάρμοσε την σε όλες τις πτυχές της ζωής σου.

Διάβασε και αυτό: H Charlize Theron μοιράζεται σπάνια φωτογραφία του γιου της - που στο μεταξύ έγινε κόρη

Δίδυμοι

Αναμένεις να σε πληρώσουν για ένα χρέος ή δάνειο μέσα τους επόμενους μήνες. Όταν πάρεις τα χρήματα, βάλε τα στην τράπεζα και άφησε τα εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς.

Καρκίνος

Ένας πρώην θα επιστρέψει θριαμβευτικά. Εάν αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί, μπορεί να λειτουργήσει αυτή τη φορά. Αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει, μπλόκαρε τον και προχώρησε τη ζωή σου.

Λέων

Όλες αυτές οι κλήσεις Zoom αρχίζουν να γίνονται εξαντλητικές. Μην ξεχνάς ότι δεν χρειάζεται να συμμετέχεις κάθε φορά. Μπορείς να απενεργοποιήσεις την κάμερα για αυτές τις κλήσεις που δεν σε ενδιαφέρουν. Ακόμα και ο Λέων πρέπει να επαναφορτίζει τις μπαταρίες του μερικές φορές.

Παρθένος

Είσαι έτοιμη να αλλάξεις επίπεδο με τον καλό σου αλλά θα πρέπει να είσαι αυτή που θα κάνει την πρώτη κίνηση και θα ξεκινήσει τη συζήτηση. Ακούγεται τρομακτικό, σίγουρα, αλλά λάβε υπόψη το εξής: Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ορίσεις και τους κανόνες της σχέσης σας.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό μαγειρεύεις υπέροχα αλλά τώρα, είσαι έτοιμη να απομακρυνθείς από τις καθημερινές ρουτίνες και να γίνεις σούπερ δημιουργική. Δεν θα πούμε να μην το κάνεις… αλλά στείλε μας μια πρόσκληση όταν δημοσιεύσεις το πρώτο σου βιβλίο μαγειρικής.

Αυτό το είδες; Brian Austin Green: "Λύγισε" μιλώντας δημόσια για τον χωρισμό από τη Megan Fox και το... τρίτο πρόσωπο

Σκορπιός

Είσαι συνήθως κολλημένη στα πιστεύω σου, αλλά τώρα, ρωτάς τους άλλους για τις δικές τους ανησυχίες και έχεις το μυαλό σου ανοιχτό. Ο μετασχηματισμός έρχεται φυσικά στο ζώδιο σου, οπότε προχωράς και επανεκτιμάς την ιδεολογία σου. Θα μπορούσαν να γίνουν εκπληκτικές αλλαγές.

Τοξότης

Ο καθορισμός ορίων μπορεί να είναι δύσκολος, ειδικά όταν προσπαθείς να μείνεις (συναισθηματικά) κοντά στους ανθρώπους σου. Θέλεις απλώς λίγο χρόνο να εστιάσεις στους δικούς σου ρυθμούς. Δημιούργησε λοιπόν μια σταθερή επαφή με τους φίλους σου.

Αιγόκερως

Άρχισες να σκέφτεσαι διάφορα τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα, κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη δουλειά σου. Μην ανησυχείς! Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα από τις αποτυχίες και θα επιστρέψεις σύντομα στα κύματα της επιτυχίας.

Υδροχόος

Η τύχη είναι στο πλευρό σου, αλλά σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις μικρές κακές δονήσεις, ίσως θελήσεις να ψάξεις για θετική ενέργεια στο σπίτι σου. Η επιπλέον ενεργειακή προστασία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ακόμη και τους κυνικούς!

Ιχθείς

Η ενασχόληση με ένα ανθρωπιστικό έργο θα καταναλώσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου, οπότε αν βρεις κάτι ενδιαφέρον, μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτό. Μόλις το κάνεις, δώσε ότι μπορείς για το σκοπό σου.