Η Αφροδίτη έγινε ανάδρομη και θα επηρεάσει τα οικονομικά σου

21.05.2020
Η Αφροδίτη έγινε ανάδρομη και θα επηρεάσει τα οικονομικά σου
Αν ψάχνεις για έναν ακόμα λόγο να ανατριχιάζεις με το "σμήνος" ανάδρομων πλανητών που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του Μαΐου, μην ψάχνεις πέρα ​​από τη σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του τραπεζικού σου λογαριασμού. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ξεκίνησε στις 13 Μαΐου και θα τελειώσει στις 25 Ιουνίου.

Πιθανότατα πίστευες μέχρι τώρα ότι η Αφροδίτη έχει να κάνει μόνο με την ερωτική σου ζωή. Σε τελική ανάλυση, τι έρχεται στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι την Αφροδίτη, τη θεά του ρομαντισμού; Τείνεις να σκεφτείς τις σχέσεις και την αγάπη, έτσι δεν είναι;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτοί οι ανάδρομοι πλανήτες θα υποχωρήσουν πολύ σύντομα, είναι σημαντικό να προσδιορίσεις μια πλήρη εικόνα του τι να περιμένεις και, δυστυχώς, αυτή η ανάδρομη πορεία δεν θα σε κάνει μόνο να αναρωτηθείς αν η αγάπη είναι πραγματική ή αν βασίζεται σε τίποτα άλλο παρά ένα σωρό ορμόνες. Θα έχει επίσης σχέση με ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα.

Ωστόσο, οι ανάδρομοι πλανήτες τείνουν να προσδίδουν μια αβάσιμη κατηγορία στην αστρολογία και ήρθε η ώρα να διορθώσουμε αυτήν την ιστορία. Αν και μια ανάδρομη πορεία προκαλεί σύγχυση και επιβραδύνει τα πράγματα, σου παρέχει επίσης μια ευκαιρία για προβληματισμό, κριτική και επαναρύθμιση. Είναι μια ευκαιρία να βάλεις στην άκρη την επιθυμία σου να προωθήσεις τα πράγματα και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να επιλύσεις μακροχρόνια ζητήματα.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τόσο τις σχέσεις σου όσο και τα χρήματά σου, θα πρέπει να περιμένεις να προκύψουν ζητήματα σε αυτούς τους τομείς της ζωής, ώστε να μπορείς τελικά να τα αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο η Αφροδίτη έχει να κάνει με χρήματα, συνέχισε να διαβάζεις:

Κανείς δεν έχει μια τέλεια σχέση με τα χρήματα, και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, αυτό γίνεται κάτι περισσότερο από προφανές. Περίμενε αυτές τις ατέλειες να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, η Αφροδίτη δεν κυριαρχεί στα χρήματα μόνο με την κυριολεκτική έννοια. Επιβάλλεται στην αυτοπεποίθηση σου και το πώς την επηρεάζουν τα υλικά πράγματα.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις μια συνήθεια να ξοδεύεις υπερβολικά όταν αισθάνεσαι down και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, αυτή η συνήθεια θα επανέλθει για να σε ταλαιπωρήσει. Αντίθετα, αν είσαι λιτή και φοβάσαι να σπαταλήσεις χρήματα τόσο πολύ που ποτέ δεν χάρισες στον εαυτό σου μια υπερβολή, θα νιώσεις τις αρνητικές συνέπειες αυτού του φόβου κατά την ανάδρομη Αφροδίτη.

Για να σου δώσουμε μια ακόμη πιο συγκεκριμένη εικόνα για το πώς η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάσει τα οικονομικά σου, είναι σημαντικό να λάβεις υπ όψιν πως αυτή η ανάδρομη πορεία λαμβάνει χώρα στον ανοιχτόμυαλο, προσαρμόσιμο και έξυπνο Δίδυμο. Η Αφροδίτη στον Δίδυμο είναι μια διέλευση που δίνει αξία στα γρήγορα μετρητά, τις freelance δουλίτσες, τις μεγάλες προσφορές και τους τρόπους κέρδους που απαιτούν λίγη ενασχόληση. Θα μπορούσες να επανεξετάσεις τα έσοδα σου με αυτούς τους όρους.

Διάβασε και αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι βέβαιο ότι θα σε "ψάξουν" στο google πριν το πρώτο σας ραντεβού

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάσαι να μην λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις κατά την ανάδρομη Αφροδίτη. Τώρα είναι η ώρα να προβληματιστείς και να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις επί του παρόντος τα χρήματα και το εισόδημα στη ζωή σου. Δεν είναι η ώρα να παραιτηθείς από τη δουλειά σου και να ξεκινήσεις ως ελεύθερος επαγγελματίας, ειδικά αν αυτή είναι μια ιδέα που σου αρέσει μόλις πρόσφατα. Περίμενε έως ότου τελειώσει η ανάδρομη Αφροδίτη και να το έχεις σκεφτεί πραγματικά πριν εφαρμόσεις οποιαδήποτε από τις λαμπρές ιδέες που σκέπτεσαι αυτόν τον καιρό.