Τι περιμένει το ζώδιο σου το 2012; (Μέρος Α’)

21.12.2011
Το 2012 είναι προ των πυλών και εσύ αναρωτιέσαι τι σε περιμένει το νέο έτος! Έρωτας, επαγγελματικά, οικογενειακά,

Το 2012 είναι προ των πυλών και εσύ αναρωτιέσαι τι σε περιμένει το νέο έτος! Έρωτας, επαγγελματικά, οικογενειακά, υγεία είναι οι βασικοί τομείς που σε απασχολούν και δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα για το τι σε περιμένει το νέο έτος ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: η χρονιά που βρίσκεται μπροστά σου έχει μόνο καλά νέα για εσένα σε θέματα υγείας και κέρδους ενώ δεν αποκλείεται να βάλεις και την κουλούρα φέτος! Η οικογενειακή σου ζωή πάει πολύ καλά το 2012 ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα υγείας που θα σε ταλαιπωρήσουν ειδικότερα ο φθινόπωρο.

Ερωτικά: τα ερωτικά σου είναι στο μικροσκόπιο τη νέα χρονιά και τώρα σκέφτεσαι και στο πρώτο εξάμηνο τα συναισθήματα περηφάνιας σε διακατέχουν ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα σκεφτείς τα πιο πρακτικά θέματα. Αν έχεις παιδάκια πρόσεξε το φθινόπωρο τις ισορροπίες στη σχέση σου με τα παιδιά σου και όλα θα πάνε καλά!

Επαγγελματικά: από τον Ιούλιο και μετά τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και αρχίζεις να σκέφτεσαι την αγορά σπιτιού, μηχανής, αυτοκινήτου ενώ στο ίδιο πνεύμα συνεχίζουν οι μήνες που ακολουθούν ενώ στην καριέρα σου θα λάμψεις!

Ταύρος: το νέο έτος πρέπει να δώσεις στην υγεία σου την προσοχή που έχεις ανάγκη. Τώρα και με την νέα χρονιά είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να ακολουθήσεις το μονοπάτι που θέλεις όσο δύσκολο και να είναι! Συναισθηματικά μπορείς να περιμένεις μια έκρηξη συναισθημάτων το δεύτερο μισό του έτους και το πιο πιθανό είναι να μην είσαι ούτε εσύ ούτε ο σύντροφος σου κατάλληλα προετοιμασμένη γι’αυτή την έκρηξη!

Ερωτικά: Το πρώτο μισό του έτους είναι ευνοϊκό για τα θέματα που έχεις με τον σύντροφο σου και επιδέχονται λύσης, ενώ αν η σχέση έχει ξεφτίσει τότε δεν υπάρχει λόγος να χύσεις τόνους ιδρώτα προσπαθώντας. To νέο έτος συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις καμία διάθεση να τσακώνεσαι συνεχώς ενώ θα έχεις πολλές ευκαιρίες μέσα στο έτος να διορθώσεις τα τυχόν κακώς κείμενα.

Επαγγελματικά: μπορεί η χρονιά να έχει αρκετό άγχος μιας και πολλά θέματα επαγγελματικά θα σε βασανίσουν στο πρώτο μισό του χρόνου, αλλά εσύ θα έχεις μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία αργότερα μέσα στο νέο έτος που θα σε χαροποιήσει ενώ δεν αποκλείεται να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει από κληρονομιές ή ακόμη και τυχερά παιχνίδια ενώ γενικά ο χρόνος αυτός είναι επικερδή από οικονομικής άποψης για εσένα!

Δίδυμοι: πνευματικά ένταση και αυξημένα προβλήματα είναι στα πλάνα του 2012 αλλά μην ανησυχείς τίποτα κοσμογονικό δεν θα γίνει. Απλά αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και γίνεσαι πιο υπεύθυνη! Πρόσεξε την υγεία σου κάνοντας τα πιο απλά: ύπνος και σωστή διατροφή πρέπει να είναι μέσα στα πλάνα σου. Τώρα είναι η χρονιά που θα αλλάξεις και θα κοιτάξεις την προσωπική σου ανάπτυξη! Στο πρώτο μισό του έτος τα επίπεδα της ενέργειας σου είναι υψηλά ενώ το δεύτερο μισό του χρόνου θέλει την προσοχή σου σε θέματα υγείας!

Ερωτικά: τώρα η προσωπική σου ζωή είναι πιο σημαντική από την καριέρα και την δουλειά σου. Μια σχέση που ξεκίνησε στο παρελθόν τώρα καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντική και δεν μπορείς να την αγνοήσεις! Αν είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις πράγματα και να αλλάξεις τότε θα βρεις την πραγματική αγάπη αν ο νέος χρόνος σε βρει μόνη.

Επαγγελματικά: τώρα στον τομέα των επαγγελματικών σου γίνονται επεκτάσεις απλά θα πρέπει αν σκεφτείς και αυτά που θυσιάζεις στο βωμό των μεγαλεπήβολων επαγγελματικών σου σχεδίων. Ο Οκτώβρης, ο Νοέμβριος και Ο Δεκέμβριος είναι οι μήνες που θα δεχθείς τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Καρκίνος: αυτή η χρονιά επηρεάζει πολύ τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να αλλάξεις πορεία πλεύσης και επάγγελμα ενώ δεν αποκλείεται φέτος να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου! όλη την χρονιά ασχολείσαι με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και με λίγο τρέξιμο θα τα καταφέρεις όλα.

Ερωτικά: τώρα μπορεί να φτιάξεις το δικό σου σπίτι στο πρώτο μισό του χρόνου ενώ μια σχέση που δεν πάει πουθενά φέτος δεν αποκλείεται να διαλύσει οριστικά αν και το δεύτερο μισό αν έχεις παιδιά θα σε απασχολήσουν αυτά και η οικονομική υποστήριξη που πρέπει να τους προσφέρεις ενώ γενικά τα αισθηματικά σου θέλουν μι τόνωση τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012.

Επαγγελματικά: από τον Μάρτιο και μετά τα οικονομικά σου βελτιώνονται και εσύ νιώθεις πολύ καλύτερα ενώ οι μήνες που ακολουθούν είναι όλο και καλύτεροι οικονομικά!

Λέων: ένας πολύ καλός χρόνος είναι ο νέος χρόνος για εσένα! Μπορεί να έχεις επαγγελματικά πιο αυξημένες ευθύνες αλλά θα έχεις και χρήματα να τα ξοδέψεις σε ότι πολυτέλεια θέλεις! Πρόσεχε λιγάκι πώς οδηγείς τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στα ταξίδια σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Ερωτικά: ενδιαφέρουσες επαφές αν είσαι αδέσμευτη, πολλά φλερτ και γενικά έντονη δραστηριότητα στα ερωτικά σου είναι τα προβλεπόμενα για τη νέα χρονιά. Μπορεί ακόμη να γνωρίσεις το άλλο σου μισό σε ένα ταξίδι που θα κάνεις ενώ αν συνεργάζεσαι πολύ στενά επαγγελματικά με συγγενείς σου αυτόν τον χρόνο θα έχεις διάφορες παρεξηγήσεις αν αντιμετωπίσεις. Αν είσαι παντρεμένη ίσως αποφασίσεις με τον άντρα σου να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή ακόμη και σε μια άλλη πόλη, πράγμα που θα φέρει στρες και αλλαγές στη ζωή σου!

Επαγγελματικά: φέτος θα αποφασίσεις να κάνεις νέα επαγγελματικά «ανοίγματα» που σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με το εξωτερικό και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις την έδρα της εταιρείας σου ή να βρεις συνεργάτες από κάποια άλλη χώρα, πράγμα που μπορεί αν σου προκαλέσει πολλά προβλήματα και ανησυχίες, ενώ βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει φέτος!

Παρθένος: ένα πολύ καλός χρόνος είναι αυτός που έρχεται ειδικά από τον Ιούλιο και μετά. Ειδικά το δεύτερο μισό της χρονιάς μπορεί να αλλάξει τελείως τη ζωή σου με κάθε τρόπο! Θα έχεις πραγματική χαρά στο θέμα της αγάπης. Οι ανύπαντρες του ζωδίου φέτος ίσως να παντρευτούν και από τα εργασιακά να περιμένεις πολύ καλά κέρδη! Πρόσεξε την υγεία σου τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο και όλα θα πάνε υπέροχα ενώ οι προσπάθειες σου τώρα αναγνωρίζονται από όλους!

Ερωτικά: αν έχεις οικογένεια ίσως αποφασίσεις να μείνεις σε ένα άλλο σπίτι ή σε μια άλλη χώρα ενώ αν μπλέκεις αισθηματικά με επαγγελματικά θα υπάρχει μεγάλη διαταραχή τις σχέσεις σου, ενώ αν έχεις οικογένεια ίσως έχεις να αντιμετωπίσεις και σοβαρά οικονομικά ζητήματα τώρα.

Επαγγελματικά: οποιαδήποτε συνεργασία κάνεις θα έχει μεγάλη επιτυχία ενώ από τον Ιούλιο και μετά να περιμένεις μεγάλα κέρδη και τα μεγάλα σχέδια σου να γίνονται πραγματικότητα!

Για το δεύτερο μέρος του άρθρου, κλίκαρε εδώ: