Ολυμπιάδα 2008: μήπως είστε γεννημένοι πρωταθλητές;

08.08.2008
Σύμβολο της πρόκλησης, της μάχης, της έντασης, αλλά και της δημιουργικής ενέργειας, ο Άρης δίνει το στίγμα της αγωνιστικότητας στο ωροσκόπιο. Ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά για τις αθλητικές σας επιδόσεις, αλλά και για το σπορ στο οποίο έχετε περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψετε. Ανακαλύψτε στο τέλος

Από τη ΝΕΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Σύμβολο της πρόκλησης, της μάχης, της έντασης, αλλά και της δημιουργικής ενέργειας, ο Άρης δίνει το στίγμα της αγωνιστικότητας στο ωροσκόπιο. Ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά για τις αθλητικές σας επιδόσεις, αλλά και για το σπορ στο οποίο έχετε περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψετε. Ανακαλύψτε στο τέλος του άρθρου σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης στο ωροσκόπιό σας ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας και μάθετε περισσότερα για το αθλητικό σας προφίλ.


Εάν έχετε τον Άρη...
...στον Κριό
Γεννημένοι για την πρωτιά
Ενέργεια: Η αντοχή σας είναι παροιμιώδης -και στην προπόνηση και στον αγώνα- και ξέρετε πώς να επιλέξετε το αγώνισμα που σας ταιριάζει και να διαπρέψετε!
Ταλέντα: Τα αγωνίσματα που απαιτούν μεγάλη αντοχή σας συναρπάζουν και μπορείτε να διακριθείτε στον αγώνα δρόμου. Επίσης, σας συγκινεί η εμπειρία να διασχίζετε μεγάλες εκτάσεις μέσα στη φύση.
Προσέξτε: Είναι σημαντικό για εσάς να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην πρωτόγονη ενέργεια του Άρη στο ζώδιό σας, που σας επιβάλλει μια σιδερένια πειθαρχία, και στις πραγματικές δυνάμεις σας, που ίσως δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις σας για καλύτερη απόδοση.
Συμβουλή: Φροντίστε να κάνετε καθημερινά ασκήσεις στρέτσινγκ και να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή που συνοδεύεται από άφθονα υγρά.

...στον Ταύρο
Νους υγιής εν σώματι υγιεί
Ενέργεια: Για εσάς ο αθλητισμός μπορεί να γίνει σκοπός ζωής, ακόμα και επάγγελμα, αρκεί βέβαια να ικανοποιεί τη φιλοδοξία σας να αποκτήσετε έπαθλα και κοινωνική αναγνώριση!
Ταλέντα: Έχετε μεγάλη ικανότητα να πειθαρχείτε, αλλά και να διευθύνετε μια ομάδα, οδηγώντας την ακόμα και σε διεθνή πρωταθλήματα. Κινητήριο μοχλό έχετε πάντα τη λογική και τον προγραμματισμό.
Προσέξτε: Η χαλάρωση και οι ασκήσεις πνευματικής πειθαρχίας είναι απαραίτητες για να εναρμονιστείτε ψυχικά με το άθλημα που ασκείστε, και να διατηρείτε την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας.
Συμβουλή: Βάλτε στο πρόγραμμά σας αναπνευστικές ασκήσεις για να διατηρήσετε την ελαστικότητα του διαφράγματος και να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού.

...στους Διδύμους
Η επιτυχία είναι δική σας

Ενέργεια: Τα δυνατά σημεία σας είναι τα χέρια και τα μπράτσα και τα αθλήματα που σας ταιριάζουν περισσότερο είναι ο ακοντισμός ή η δισκοβολία.
Ταλέντα: Όλα τα αθλήματα στα οποία τα χέρια παίζουν βασικό ρόλο, όπως το τένις, η κολύμβηση, αλλά και η πυγμαχία θα σας επιτρέψουν να αναδείξετε τη μυϊκή δύναμή σας.
Προσέξτε: Επιλέξτε μια σειρά από ασκήσεις για να γυμνάσετε το μυϊκό σύστημα των άνω άκρων σε συνδυασμό με μασάζ, για να αποκτήσετε περισσότερη ελαστικότητα και δύναμη.
Συμβουλή: Προσπαθήστε να αναπτύξετε σε μεγαλύτερο βαθμό την πειθαρχία και κάντε την αρχή τηρώντας αυστηρά τους κανόνες της προπόνησης.

...στον Καρκίνο
Φτερά στα πόδια
Ενέργεια:
Σας συνεπαίρνει η άμιλλα και ο ανταγωνισμός και αντιμετωπίζετε τη νίκη σαν κάτι σχεδόν ιερό. Η αποδοχή γενικότερα και ειδικότερα σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσετε στο στόχο σας.
Ταλέντα: Προτιμάτε τα αθλήματα που απαιτούν εξυπνάδα και ευρηματικότητα, αλλά το αγαπημένο σας άθλημα είναι σίγουρα το ποδόσφαιρο, αφού είναι γρήγορο και «άμεσο».
Προσέξτε: Πρέπει να έχετε την προπόνηση πάντα σε προτεραιότητα και να είναι αυστηρή και ολοκληρωμένη, ώστε να γυμνάζονται σωστά οι μύες και οι τένοντες στις γάμπες.
Συμβουλή: Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί τη βάση για την καλύτερη απόδοση και πρέπει να είναι βασικό σας μέλημα.

...στο Λέοντα
Περισσότερη πειθαρχία
Ενέργεια:
Μεθοδικότητα και τάξη είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να φτάσετε στη νίκη, με ό,τι και αν επιλέξετε να ασχοληθείτε. Έχετε ανάγκη από τη συμβουλή ενός ειδικού για να αποφασίσετε την πορεία που θα ακολουθήσετε.
Ταλέντα: Η πολύπλευρη προσωπικότητά σας σας επιτρέπει να διαπρέψετε σε πολλά αθλήματα, αρκεί να ακολουθήσετε μια αυστηρά οργανωμένη προπόνηση.
Προσέξτε: Την τάση σας να αλλάζετε συνεχώς προτιμήσεις, γιατί θα σας οδηγήσει σε σπατάλη ενέργειας.
Συμβουλή: Η διατροφή σας πρέπει να περιλαμβάνει ποσότητες βιταμινών C και Ε, οι οποίες προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και εξασφαλίζουν πνευματική διαύγεια.

...στην Παρθένο
Παιδιά του ανέμου
Ενέργεια:
Είστε αισιόδοξοι και ζείτε με προσμονή την ώρα της επιτυχίας, ξέροντας όμως ότι θα είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας.
Ταλέντα: Είστε ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σας και βασίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Προτιμάτε όμως τις δραστηριότητες χαμηλού προφίλ και αποφεύγετε την επίδειξη.
Προσέξτε: Την ισχυρογνωμοσύνη σας. Καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας και τη γνώμη των ειδικών και να είστε λιγότερο απόλυτοι όσον αφορά την επιλογή της όποιας αθλητικής δραστηριότητας.
Συμβουλή: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας, αποφεύγοντας τα λιπαρά, τα οποία σας προκαλούν πεπτικές διαταραχές και πονοκεφάλους.

...στο Ζυγό
Στην κορυφή της επιτυχίας

Ενέργεια: Σας συναρπάζει η προβολή που συνοδεύει τη νίκη στα σπορ και κάνετε τα πάντα για να φτάσετε στην κορυφή, επιδιώκοντας μάλιστα να δημιουργήσετε ένα μύθο γύρω από τον εαυτό σας.
Ταλέντα: Είστε επίμονοι και αποφασισμένοι να κατακτήσετε το στόχο σας. Ξέρετε να πείθετε τους άλλους για την αξία σας, κερδίζοντας έτσι φανατικούς οπαδούς.
Προσέξτε: Να μην ξεφεύγετε από την πορεία που έχετε καθορίσει εκ των προτέρων. Βάλτε ξεκάθαρους στόχους. Δεν μετράει μόνο η νίκη, αλλά και η συμμετοχή.
Συμβουλή: Καλλιεργήστε το ομαδικό πνεύμα και περιορίστε το ναρκισσισμό σας.

...στο Σκορπιό
Η τέχνη του αθλητισμού
Ενέργεια: Η πειθαρχία δεν σας ταιριάζει και θέλετε να πρωτοτυπείτε σε όλα. Δύσκολα ανέχεστε τους κανόνες, αν και με τους συμπαίκτες σας, όταν πρόκειται για ομαδικό σπορ, είστε αλτρουιστές.
Ταλέντα: Για εσάς ο αθλητισμός είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε τις ικανότητές σας και να φτάσετε στην επιτυχία. Σας αρέσει ο θαυμασμός και η αναγνώριση.
Προσέξτε: Το ζήτημα «εσωτερική οργάνωση». Ακολουθήστε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής, μελετημένο για τις δικές σας ανάγκες και καλλιεργήστε την αυτοσυγκέντρωση.
Συμβουλή: Φροντίστε να επισκέπτεστε συχνά περιοχές σε υψόμετρο, για να γεμίζετε τους πνεύμονές σας καθαρό αέρα, και προπονηθείτε κάνοντας ποδήλατο, για να δυναμώσετε τους μυς των ποδιών σας.

...στον Τοξότη
Γεννημένοι φίλαθλοι
Ενέργεια: Εκείνο που σας ενδιαφέρει περισσότερο στον αθλητισμό είναι το θέαμα. Η αγωνία, η προσμονή, το χειροκρότημα και η αποθέωση σας ενθουσιάζουν και σας συνεπαίρνουν.
Ταλέντα: Ζείτε με συγκίνηση κάθε στιγμή της αθλητικής δραστηριότητας και αγαπάτε όλα τα αθλήματα, εκείνα όμως στα οποία μπορείτε να έχετε την καλύτερη απόδοση είναι το κολύμπι και όλα τα θαλάσσια σπορ που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας.
Προσέξτε: Τα ευαίσθητα σημεία σας, τα οποία είναι η μέση και οι γοφοί. Κάντε τακτικά μασάζ και ειδικές ασκήσεις που θα σας κρατήσουν σε φόρμα.
Συμβουλή: Φροντίστε να εναλλάσσετε τις περιόδους έντονης προπόνησης με διαστήματα ξεκούρασης για να μην εξαντληθείτε στο τέλος.

...στον Αιγόκερω
Στο ρυθμό της εποχής
Ενέργεια:
Είστε το πρότυπο του σύγχρονου αθλητή, προπονείστε με αφοσίωση φτάνοντας μέχρι την αυτοθυσία, αλλά δίνετε μεγάλη σημασία στα βοηθήματα της τεχνολογίας, την εξέλιξη των οποίων παρακολουθείτε πιστά.
Ταλέντα: Ξέρετε να συνδυάζετε τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας με τη σύγχρονη πραγματικότητα και αντιμετωπίζετε τους ανταγωνιστές σας ψύχραιμα και από απόσταση.
Προσέξτε: Την ισορροπημένη διατροφή και την προπόνηση στα μέτρα σας για να αποδώσετε τα μέγιστα.
Συμβουλή: Το ευαίσθητο σημείο σας είναι τα πόδια, στα οποία πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, κάνοντας ασκήσεις που δυναμώνουν τα πέλματα και τους αστραγάλους.

...στον Υδροχόο
Πάθος για την ταχύτητα
Ενέργεια:
Το χρονόμετρο είναι το μεγάλο σας πάθος, αφού σας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας, απαραίτητη για να αναδείξετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες.
Ταλέντα: Είστε γεννημένοι οδηγοί και μπορείτε να διακριθείτε σε αγώνες ταχύτητας και ράλι, αλλά και στην ποδηλασία. Ο συνδυασμός τεχνολογίας και αθλητισμού για εσάς αγγίζει την ολοκλήρωση.
Προσέξτε: Το νευρικό σας σύστημα. Η τακτική προπόνηση, αλλά και τα διαστήματα χαλάρωσης θα σας επιτρέψουν να δώσετε τον αγώνα σε τέλεια φόρμα.
Συμβουλή: Ακολουθήστε μια ειδική δίαιτα και μην ξεχνάτε τα συμπληρώματα διατροφής που θα τονώσουν τον οργανισμό σας. Τέλος, φροντίστε να κοιμάστε αρκετά.

...στους Ιχθύς
Αναμέτρηση με τον εαυτό σας
Ενέργεια:
Αντιμετωπίζετε τον ανταγωνισμό με το φόβο της αποτυχίας, μολονότι ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Το πείσμα σάς δίνει την απαραίτητη ώθηση για να μην αμελείτε την προπόνηση.
Ταλέντα: Φτάνετε εύκολα στη νίκη, υπερβαίνοντας τις δυσκολίες και την εσωτερική σας ανασφάλεια. Δίνετε τα πάντα στον αγώνα και δεν απογοητεύεστε εύκολα.
Προσέξτε: Τη διατροφή σας, η οποία πρέπει να βασίζεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Συνδυάστε ισορροπημένα τους υδατάνθρακες με τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες για να είστε σε τέλεια φόρμα.
Συμβουλή: Καλλιεργήστε την ψυχραιμία σας και κρατήστε αποστάσεις. Η προσπάθεια μετράει όσο και το αποτέλεσμα. Καταπολεμήστε την ηττοπάθεια.

Σε ποιό ζώδιο βρίσκεται ο Άρης σας;
Για παράδειγμα, κάποιος που έχει γεννηθεί 4/2/1971 αναζητώντας τη θέση του Άρη στον παρακάτω πίνακα βλέπει ότι εκείνη τη χρονιά αυτός μπήκε στον Tοξότη στις 24/1, παρέμεινε εκεί μέχρι τις 12/3 της ίδιας χρονιάς και πέρασε στον Aιγόκερω την επόμενη μέρα, στις 13/3. Έτσι ο Άρης τού παραδείγματος βρισκόταν στον Tοξότη.


1941
1/1 Σκορπιός, 5/1 Tοξότης, 18/2 Aιγόκερως, 3/4 Yδροχόος, 17/5 Iχθύες, 3/7 Kριός

1942
1/1 Kριός, 12/1 Tαύρος, 8/3 Δίδυμοι, 27/4 Kαρκίνος, 15/6 Λέων, 2/8 Παρθένος, 18/9 Zυγός, 2/11 Σκορπιός, 16/12 Tοξότης

1943
1/1 Tοξότης, 27/1 Aιγόκερως, 9/3 Yδροχόος, 18/4 Iχθύες, 28/5 Kριός, 8/7 Tαύρος, 24/8 Δίδυμοι

1944
1/1 Δίδυμοι, 29/3 Kαρκίνος, 23/5 Λέων, 13/7 Παρθένος, 29/8 Zυγός, 14/10 Σκορπιός, 26/11 Tοξότης

1945
1/1 Tοξότης, 6/1 Aιγόκερως, 15/2 Yδροχόος, 26/3 Iχθύες, 3/5 Kριός, 12/6 Tαύρος, 24/7 Δίδυμοι, 8/9 Kαρκίνος, 12/11 Λέων, 27/12 Kαρκίνος

1946
1/1 Kαρκίνος, 23/4 Λέων, 21/6 Παρθένος, 10/8 Zυγός, 25/9 Σκορπιός, 7/11 Tοξότης
18/12 Aιγόκερως

1947
1/1 Aιγόκερως, 25/1 Yδροχόος, 5/3 Iχθύες, 12/4 Kριός, 22/5 Tαύρος 2/7 Δίδυμοι, 14/8 Kαρκίνος, 2/10 Λέων, 2/12 Παρθένος

1948
1/1 Παρθένος, 13/2 Λέων, 19/5 Παρθένος, 18/7 Zυγός, 4/9 Σκορπιός, 18/10 Tοξότης,
27/11 Aιγόκερως

1949
1/1 Aιγόκερως, 5/1 Υδροχόος, 12/2 Iχθύες, 22/3 Kριός, 1/5 Tαύρος, 11/6 Δίδυμοι, 24/7 Kαρκίνος, 8/9 Λέων, 27/10 Παρθένος, 27/12 Zυγός

1950
1/1 Zυγός, 29/3 Παρθένος, 13/6 Zυγός, 11/8 Σκορπιός, 26/9 Tοξότης, 6/11 Aιγόκερως
16/12 Yδροχόος

1951
1/1 Yδροχόος, 23/1 Iχθύες, 2/3 Kριός, 11/4 Tαύρος, 22/5 Δίδυμοι, 4/7 Kαρκίνος, 18/8 Λέων, 5/10 Παρθένος, 25/11 Zυγός

1952
1/1 Zυγός, 21/1 Σκορπιός, 28/8 Tοξότης, 13/10 Aιγόκερως, 22/11 Yδροχόος,
31/12 Iχθύες

1953
1/1 Iχθύες, 9/2 Kριός, 21/3 Tαύρος, 2/5 Δίδυμοι, 15/6 Kαρκίνος, 30/7 Λέων, 15/9 Παρθένος, 2/11 Zυγός, 21/12 Σκορπιός

1954
1/1 Σκορπιός, 10/2 Tοξότης, 13/4 Aιγόκερως, 3/7 Tοξότης, 25/8 Aιγόκερως, 22/10 Yδροχόος, 5/12 Iχθύες

1955
1/1 Iχθύες, 16/1 Kριός, 27/2 Tαύρος, 11/4 Δίδυμοι, 27/5 Kαρκίνος, 12/7 Λέων, 28/8 Παρθένος, 14/10 Zυγός, 30/11 Σκορπιός

1956
1/1 Σκορπιός, 15/1 Tοξότης, 29/2 Aιγόκερως, 15/4 Yδροχόος, 4/6 Iχθύες, 7/12 Kριός

1957
1/1 Kριός, 29/1 Tαύρος, 18/3 Δίδυμοι, 5/5 Kαρκίνος, 22/6 Λέων, 9/8 Παρθένος, 25/9 Zυγός, 9/11 Σκορπιός, 24/12 Tοξότης

1958
1/1 Tοξότης, 4/2 Aιγόκερως, 18/3 Yδροχόος, 28/4 Iχθύες, 8/6 Kριός, 22/7 Tαύρος, 21/9 Δίδυμοι, 29/10 Tαύρος

1959
1/1 Tαύρος, 11/2 Δίδυμοι, 11/4 Kαρκίνος, 1/6 Λέων, 21/7 Παρθένος, 6/9 Zυγός, 22/10 Σκορπιός, 4/12 Tοξότης

1960
1/1 Tοξότης, 15/1 Aιγόκερως, 24/2 Yδροχόος, 3/4 Iχθύες, 12/5 Kριός,
21/6 Tαύρος, 3/8 Δίδυμοι, 22/9 Kαρκίνος

1961
1/1 Kαρκίνος, 7/5 Λέων, 29/6 Παρθένος, 17/8 Zυγός, 2/10 Σκορπιός, 14/11 Tοξότης
25/12 Aιγόκερως

1962
1/1 Aιγόκερως, 2/2 Yδροχόος, 13/3 Iχθύες, 20/4 Kριός, 29/5 Tαύρος, 10/7 Δίδυμοι,
23/8 Kαρκίνος, 12/10 Λέων

1963
1/1 Λέων, 4/6 Παρθένος, 28/7 Zυγός, 13/9 Σκορπιός, 26/10 Tοξότης,
6/12 Aιγόκερως

1964
1/1 Aιγόκερως, 14/1 Yδροχόος, 21/2 Iχθύες, 30/3 Kριός, 8/5 Tαύρος, 18/6 Δίδυμοι,
3/17 Kαρκίνος, 16/9 Λέων, 7/11 Παρθένος

1965
1/1 Παρθένος, 29/6 Zυγός, 21/8 Σκορπιός, 5/10 Tοξότης, 15/11 Aιγόκερως,
24/12 Yδροχόος

1966
1/1 Yδροχόος, 31/1 Iχθύες, 10/3 Kριός, 18/4 Tαύρος, 9/5 Δίδυμοι, 12/7 Kαρκίνος, 26/8 Λέων, 13/10 Παρθένος, 4/12 Zυγός

1967
1/1 Zυγός, 13/2 Σκορπιός, 1/4 Ζυγός, 20/7 Σκορπιός, 11/9 Tοξότης, 24/10 Aιγόκερως
2/12 Yδροχόος

1968
1/1 Yδροχόος, 10/1 Iχθύες, 18/2 Kριός, 28/3 Tαύρος, 9/5 Δίδυμοι, 22/6 Kαρκίνος, 6/8 Λέων, 22/9 Παρθένος, 10/11 Zυγός, 30/12 Σκορπιός

1969
1/1 Σκορπιός, 26/2 Tοξότης, 22/10 Aιγόκερως, 5/11 Yδροχόος, 16/12 Iχθύες

1970
1/1 Iχθύες, 25/1 Kριός, 8/3 Tαύρος, 19/4 Δίδυμοι, 3/6 Kαρκίνος, 19/7 Λέων, 4/9 Παρθένος, 21/10 Zυγός, 7/12 Σκορπιός

1971
1/1 Σκορπιός, 24/1 Tοξότης, 13/3 Aιγόκερως, 4/5 Yδροχόος, 7/11 Iχθύες,
27/12 Kριός

1972
1/1 Kριός, 11/2 Tαύρος, 28/3 Δίδυμοι, 13/5 Kαρκίνος, 29/6 Λέων, 16/8 Zυγός, 16/11 Σκορπιός, 31/12 Tοξότης

1973
1/1 Tοξότης, 13/2 Aιγόκερως, 27/3 Yδροχόος, 9/5 Iχθύες, 21/6 Kριός, 13/8 Tαύρος, 30/10 Kριός, 25/12 Tαύρος

1974
1/1 Tαύρος, 28/2 Δίδυμοι, 21/4 Kαρκίνος, 10/6 Λέων, 28/7 Παρθένος, 13/9 Zυγός, 29/10 Σκορπιός, 11/12 Tοξότης

1975
1/1 Tοξότης, 22/1 Aιγόκερως, 4/3 Yδροχόος, 12/4 Iχθύες, 22/5 Kριός, 2/7 Tαύρος, 15/8 Δίδυμοι, 18/10 Kαρκίνος, 26/11 Δίδυμοι

1976
1/1 Δίδυμοι, 19/3 Kαρκίνος, 17/5 Λέων, 7/7 Παρθένος, 25/8 Zυγός, 9/10 Σκορπιός, 21/11 Tοξότης

1977
1/1 Tοξότης, 2/1 Aιγόκερως, 10/2 Yδροχόος, 21/3 Iχθύες, 28/4 Kριός, 7/6 Tαύρος, 19/7 Δίδυμοι, 2/9 Kαρκίνος, 27/10 Λέων

1978
1/1 Λέων, 27/1 Kαρκίνος, 11/4 Λέων, 15/6 Παρθένος, 5/8 Zυγός, 20/9 Σκορπιός, 3/11 Tοξότης, 13/12 Aιγόκερως

1979
1/1 Aιγόκερως, 21/1 Yδροχόος, 28/2 Iχθύες, 8/4 Kριός, 17/5 Tαύρος, 27/6 Δίδυμοι 9/8 Kαρκίνος, 25/9 Λέων, 20/11 Παρθένος

1980
1/1 Παρθένος, 12/3 Λέων, 5/5 Παρθένος, 11/7 Zυγός, 30/8 Σκορπιός, 12/10 Tοξότης, 23/11 Aιγόκερως, 31/12 Yδροχόος

1981
1/1 Yδροχόος, 6/2 Iχθύες, 17/3 Kριός, 25/4 Tαύρος, 5/6 Δίδυμοι, 18/7 Kαρκίνος, 3/9 Λέων, 21/10 Παρθένος, 17/12 Zυγός

1982
1/1 Zυγός, 3/8 Σκορπιός, 20/9 Tοξότης, 31/10 Aιγόκερως, 10/12 Yδροχόος

1983
1/1 Yδροχόος, 18/1 Iχθύες, 25/2 Kριός, 6/4 Tαύρος, 17/5 Δίδυμοι, 29/6 Kαρκίνος, 18/8 Λέων, 30/9 Παρθένος, 18/11 Zυγός

1984
1/1 Zυγός, 11/1 Σκορπιός, 18/8 Tοξότης, 5/10 Aιγόκερως, 16/11 Yδροχόος, 25/12 Iχθύες

1985
1/1 Iχθύες, 3/2 Kριός, 15/3 Tαύρος, 26/4 Δίδυμοι, 9/6 Kαρκίνος, 25/7 Λέων, 10/9 Παρθένος, 28/10 Zυγός, 15/12 Σκορπιός

1986
1/1 Σκορπιός, 3/2 Τοξότης, 29/3 Αιγόκερως, 10/10 Υδροχόος, 27/11 Ιχθύες

1987
1/1 Ιχθύες, 9/1 Κριός, 21/2 Ταύρος, 6/4 Δίδυμοι, 22/5 Καρκίνος, 7/7 Λέων, 23/8 Παρθένος, 9/10 Ζυγός, 25/11 Σκορπιός

1988
1/1 Σκορπιό, 9/1 Τοξότης, 23/2 Aιγόκερως, 30/4 Yδροχόος, 23/5 Iχθύες, 14/7 Kριός, 25/10 Ιχθύες, 30/11 Κριός

1989
1/1 Κριός, 20/1 Tαύρος, 12/3 Δίδυμοι, 30/4 Kαρκίνος, 17/6 Λέων, 4/8 Παρθένος, 20/9 Ζυγός, 5/11 Σκορπιός, 19/12 Τοξότης

1990
1/1 Tοξότης, 30/1 Aιγόκερως, 12/3 Yδροχόος, 21/4 Iχθύες, 1/6 Kριός, 13/7 Tαύρος, 1/9 Δίδυμοι, 15/12 Ταύρος

1991
1/1 Tαύρος, 22/1 Δίδυμοι, 4/4 Kαρκίνος, 27/5 Λέων, 16/7 Παρθένος, 2/9 Zυγός, 17/10 Σκορπιός, 30/11 Τοξότης