Τι αποκαλύπτει το πρόσωπο σου (μέρος Β)

27.01.2009
Στρογγυλά μαγουλάκια, γαλλική μυτούλα, τετραγωνισμένο σαγόνι όχι μόνο προσθέτουν γοητεία στο πρόσωπό σου αλλά μπορούν να αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα μας. Για παράδειγμα το μέτωπο σχετίζεται με την εξυπνάδα, το στόμα αποκαλύπτει τον αισθησιασμό και τα μάτια αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον έξω κόσμο.

Στρογγυλά μαγουλάκια, γαλλική μυτούλα, τετραγωνισμένο σαγόνι όχι μόνο προσθέτουν γοητεία στο πρόσωπό σου αλλά μπορούν να αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα μας. Για παράδειγμα το μέτωπο σχετίζεται με την εξυπνάδα, το στόμα αποκαλύπτει τον αισθησιασμό και τα μάτια αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον έξω κόσμο.

Μικρή και κοντή μύτη σαν της Κέιτ Χολμς:

Τα θετικά: είσαι ιδεαλίστρια, πολύ ευγενική και ευαίσθητη. Η ευαισθησία και γλυκύτητα προκαλεί την συμπάθεια των γύρω.

Τα αρνητικά: επειδή βρίσκεσαι σε μια διαρκή κατάσταση άμυνας, δεν είναι πολύ εύκολη η επικοινωνία μαζί σου. Δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και όταν έχεις κάποιο πρόβλημα κλείνεσαι στον εαυτό σου (παρόλο που τις περισσότερες φορές το πρόβλημα βρίσκεται στο μυαλό σου και μόνο εκεί).

Μακρυά και λεπτή μύτη σαν της Πενέλοπε Κρουζ:

Τα θετικά: είσαι δραστήρια και αποφασιστική σαν άτομο. Σου αρέσουν οι ενεργητικές καταστάσεις όπως είναι τα ταξίδια, τα σπορ και οι τέχνες. Είσαι δυναμική και χρειάζεσαι την ελευθερία, τις αλλαγές παραστάσεων για να ζεις καλά.

Τα αρνητικά: μερικές φορές δρας σαν έφηβη. Δοκιμάζεις τα πάντα χωρίς να δεσμεύεσαι και κυνηγάς άπιαστα όνειρα με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι συχνά. Σου αρέσει να παίρνεις αποφάσεις αλλά δεν ολοκληρώνεις ποτέ ότι ξεκινάς. Στις σχέσεις σου, είσαι πολύ απαιτητική και θέλεις να έχεις τον έλεγχο. Όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σου, σπέρνεις τον φόβο και τον τρόμο.

Γαμψή μύτη σαν της Ούμα Θέρμαν:

Τα θετικά: δεν υπάρχουν ημίμετρα για σένα. Μερικές βασικές αξίες σου είναι το μέτρο, η υπομονή και η αντικειμενικότητα. Είτε σου αρέσει κάτι, είτε το μισείς. Στα πράγματα που πιστεύεις, επενδύεις δυνάμεις και ενέργεια. Αυτός ο ζήλος σου είναι σπάνιο χάρισμα.

Τα αρνητικά: σε μεγάλο βαθμό, κρίνεις επιφανειακά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.


Μικρό στόμα με λεπτά χείλια σαν της Χάιντι Κλουμ:

Τα χαρακτηριστικά: είσαι μετρημένη και επιλεκτική. Προτιμάς την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Κάποιες αισθήσεις είναι πιο σημαντικές για εσένα, ενώ αμελείς τις υπόλοιπες.

Σου αρέσουν: τα όμορφα και ουσιαστικά λόγια. Θέλεις όλα να γίνονται στην εντέλεια. Πολλές φορές φτάνεις στα άκρα για κάτι που αγαπάς. Όταν καταπιάνεσαι με κάτι, θέλει να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτό.


Μεγάλο στόμα με γεμάτα σαρκώδη χείλη σαν της Αντζελίνα Τζολί:

Τα χαρακτηριστικά: είσαι πολύ ανοιχτή και σε γεμίζουν οι απολαύσεις στη ζωή. Θέλεις να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς στον έρωτα και στο σεξ. Σφίζεις από αυτοπεποίθηση και αυτό το γνώρισμα σε κάνει ακαταμάχητη στα μάτια των αντρών.

Σου αρέσουν: οι γενναιοδωρία και οι ανταλλαγές. Μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου, δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και μοιράζεσαι όσα μπορείς.


Σαγόνι μεγάλο που προεξέχει σαν της Τζένιφερ Άνιστον:

Ένα μεγάλο σαγόνι αποτελεί σημάδι δύναμης και ψυχικής αντοχής. Είσαι πολύ δοτική στα θέματα καρδιάς και δεν διστάζεις να κάνεις την πρώτη κίνηση. Θέλεις να έχεις τον έλεγχος στις σχέσεις ακριβώς όπως συμβαίνει και στο χώρο εργασίας. Είσαι πολύ δυναμική και παλεύεις με νύχια και με δόντια για να διατηρήσεις αυτά που σου ανήκουν.
Η αδυναμία : είσαι ανυπόμονη. Δεν μπορείς να περιμένεις πολύ για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

Σαγόνι μικρό και οβάλ σαν της Χάλι Μπέρυ:

Είσαι γυναίκα πνευματώδης και απαιτητική. Χαίρεσαι τη ζωή και τις απολαύσεις που σου δίνει. Άτομο με βαθιές ευαισθησίες, με αξίες και αυθεντικότητα. Αποζητάς την αρμονία και την επικοινωνία. Δίνεις τον εαυτό σου αλλά με επιφυλάξεις.

Η αδυναμία : μένεις αρκετά προσκολλημένη σε παραδόσεις και αυτό εμποδίζει την περεταίρω εξέλιξη της ζωής σου. Είσαι πολύ απαιτητική και σκληρή με τους γύρω σου σε βαθμό που μπορεί να τους πληγώσει. Δεν αφήνεις κανένα λάθος ασχολίαστο.