Τα αδιαπραγμάτευτα μυστικά ευεξίας στα οποία ορκίζεται η J-Lo

28.07.2022
Τα αδιαπραγμάτευτα μυστικά ευεξίας στα οποία ορκίζεται η J-Lo
Συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών μάντρα και της ολιστικής προπόνησης με βάρη!

Η Jennifer Lopez μας εξέπληξε όλους την Κυριακή, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της, όπου φαίνεται να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να δείχνει χαρούμενη, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι παντρεύτηκε τον παλιό της έρωτα, Ben Affleck, στο Little White Chapel του Las Vegas. Από τότε, θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τη Λατίνα σταρ, από την απόχρωση του γαμήλιου μανικιούρ της μέχρι τα μυστικά ευεξίας της.

7 κακές συνήθειες που καλό είναι να κόψεις

Πώς λοιπόν, στα 53 της, η Jennifer καταφέρνει να φαίνεται τόσο λαμπερή και τι μπορούμε να μάθουμε από εκείνη; Ευτυχώς, η J-Lo έχει μιλήσει ειλικρινά για τα μυστικά περιποίησης, φυσικής κατάστασης και ευεξίας στα οποία ορκίζεται, συμπεριλαμβανομένων των πρωινών μάντρα, και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Το πρωινό της μάντρα
Η J-Lo μοιράστηκε πρόσφατα το τελετουργικό ευεξίας που δεν χάνει ποτέ το πρωί. Η σταρ αποκάλυψε: «Ακριβώς έξω από το ντους μου έχω ένα μικρό κουτί με κάρτες επιβεβαίωσης. Αυτή είναι η κάρτα επιβεβαίωσης που έβγαλα σήμερα, λέει: ‘Η επιτυχία και η ευτυχία σου βρίσκονται μέσα σου. Αποφάσισε να μείνεις ευτυχισμένη και θα σχηματίσεις ένα αήττητο στρατό ενάντια στις δυσκολίες’. Θα αποφασίσω να μείνω ευτυχισμένη ό,τι κι αν γίνει. Είναι μια υπόσχεση που δίνεις στον εαυτό σου. Η επιτυχία και η ευτυχία μου βρίσκονται μέσα μου», είπε για την κάρτα. «Τρέφω την ψυχή μου με μια επιβεβαίωση, χωρίς να κοιτάζω ακόμα το τηλέφωνό μου. Απλώς προετοιμάζομαι σωστά για την ημέρα με τις σωστές προθέσεις και τις σωστές σκέψεις, νιώθοντας θετικά».

Το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που κάνει τέσσερις φορές την εβδομάδα
Είναι ξεκάθαρο ότι η J-Lo δουλεύει σκληρά για την απίστευτη σωματική της φόρμα (τέσσερις φορές την εβδομάδα, για την ακρίβεια). Η σταρ συνεργάζεται με τον ολιστικό προπονητή David Kirsch, ο οποίος έγραψε το The Ultimate New York Body Plan. Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, η ολιστική προσέγγιση του David για την ευεξία περιλαμβάνει ένα «πειθαρχημένο πρόγραμμα άσκησης, διατροφής και συμπληρωμάτων» και έχει τις ρίζες του στη φιλοσοφία του «Sound Mind, Sound Body» - για να βοηθήσει τους πελάτες του να επιτύχουν αρμονία νου, σώματος και πνεύματος. Λέει ότι οι προπονήσεις του είναι εξατομικευμένες και προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα. Όταν η Jennifer είναι στο Los Angeles, γυμνάζεται με την guru της Kim Kardashian, Tracy Anderson, η οποία είναι γνωστή για τις αποτελεσματικές προπονήσεις της σε όλο το σώμα. «Μου αρέσει η ισορροπία που μου δίνουν οι δύο διαφορετικοί προπονητές», λέει η Jen. «Έχουν δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις. Μου αρέσει να το αλλάζω με το σώμα μου».

Αντηλιακό κάθε μέρα
Είναι πιθανώς η μοναδική συμβουλή στην οποία κάθε διασημότητα ορκίζεται, αλλά η Jen είναι η απόδειξη ότι πρέπει πραγματικά να φοράς προστατευτικό SPF κάθε μέρα - ακόμα και όταν δεν έχει ήλιο. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Ιανουάριο του 2021, μοιράστηκε: «Το μόνο πράγμα που έκανα από τα τέλη της εφηβείας μου είναι να φοράω αντηλιακό. Πολλοί άνθρωποι το βάζουν μόνο όταν έχει πολύ ήλιο ή όταν πάνε στην παραλία, αλλά ήμουν τυχερή, γιατί ένας δερματολόγος μου είπε από νωρίς να φοράω αντηλιακό κάθε μέρα».

Ένας καθαρός τρόπος ζωής
Η J-Lo είπε στο US Weekly ότι δεν πίνει αλκοόλ ή καφεΐνη και απέχει από το κάπνισμα. «Αυτό καταστρέφει πραγματικά το δέρμα σου καθώς μεγαλώνεις»
, είπε. Η Tracy Anderson αποκάλυψε επίσης ότι η σταρ τρώει βιολογικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ραφιναρισμένη ζάχαρη.

Αρκετός ύπνος
Το κύριο μυστικό ευεξίας στο οποίο ορκίζεται η J-Lo είναι να κοιμάται τουλάχιστον επτά ώρες τη νύχτα, λέγοντας: «Έχω ανακαλύψει ότι ο ύπνος για μένα είναι το πιο υποτιμημένο μυστικό ομορφιάς εκεί έξω. Το να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 με 9 ώρες κάθε βράδυ μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι».

Η σταρ επιβίωνε περίπου με πέντε ώρες ύπνου τη νύχτα, κάτι που την οδήγησε σε εξοντωτικές κρίσεις πανικού, για τις οποίες είπε: «Από τότε, προσπάθησα να ζήσω μια πολύ υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Σκέφτομαι τον ύπνο σαν μια μικρή χρονομηχανή. Ξαπλώνεις και μπαίνεις σε ένα χώρο όπου διατηρείς τον εαυτό σου και μετά βγαίνεις ένα νέο, νεότερο άτομο από ό,τι ήσουν πριν».