Οι δημιουργικοί τρόποι για να δώσεις χρήματα ως δώρο

31.08.2021
Οι δημιουργικοί τρόποι για να δώσεις χρήματα ως δώρο
Καν'το με στυλ!

Το να δίνεις χρήματα ως δώρο - ή ακόμα και να ζητάς χρήματα ως δώρο - παλαιότερα θεωρούνταν λίγο κακόγουστο. Παρόλα αυτά, η Elaine Swann, ιδρύτρια του The Swann School of Protocol, λέει: "Τα χρήματα είναι ένα κατάλληλο δώρο. Μελέτες έχουν δέιξει ότι είναι το πιο ευπρόσδεκτο δώρο - το μόνο δώρο που θέλουν οι περισσότεροι."

Οι εύκολοι τρόποι να εξοικονομείς χρήματα κάθε μέρα

Σύμφωνα με την Swann, το ποσό των χρημάτων που θα προσφέρεις εξαρτάται καθαρά από τον προϋπολογισμό σου, τη σχέση σου με το άτομο και το είδος της περίστασης.

Ακολουθούν μερικοί δημιουργικοί τρόποι να δώσεις χρήματα ως δώρο:

Γράψε μια γλυκιά κάρτα
Ανεξάρτητα από το πώς θα δώσεις τα χρήματα - ακόμα κι αν είναι ηλεκτρονικά, βεβαιώσου ότι ο παραλήπτης θα γνωρίζει πόσο τον/την εκτιμάς. "Γράψε ένα γλυκό σημείωμα που θα δείξει ότι υπάρχει νόημα πίσω από αυτό", λέει η Swann. "Εάν αγαπούν την κηπουρική, θα μπορούσες να πεις: 'Να κάτι που θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τον κήπο σου".

Συνδύασε τα με ένα άλλο δώρο
Ενώ τα χρήματα μπορεί να είναι το επίκεντρο του δώρου, δεν είναι απαραίτητο να είναι το μόνο αντικείμενο που θα δώσεις - μπορείς να τοποθετήσεις τα μετρητά μέσα σε ένα καλάθι με καραμέλες, προϊόντα ομορφιάς ή άλλες λιχουδιές που θα ήθελε ο/η παραλήπτης σου.

Δημιούρησε ένα δέντρο χρημάτων
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, αλλά μπορείς να κάνεις να φαίνεται πως έτσι γίνεται. Μπορείς είτε να τα επισυνάψεις σε φελιζόλ σε σχήμα δέντρου, είτε να κολλήσεις με προσεκτικό τρόπο μια δωροκάρτα ή χρήματα σε ένα πραγματικό κλαδί φυτού.

Κρύψε τα χρήματα σε ένα άλλο κουτί
Χρησιμοποίησε συσκευασίες από ένα άλλο δώρο - ένα κουτί σοκολάτες ή ένα κουτί κοσμημάτων.