"Κλέψιμο" Η νέα τάση στους γάμους και 5 αληθινές γυναίκες που το τόλμησαν!

22.08.2018
"Κλέψιμο" Η νέα τάση στους γάμους και 5 αληθινές γυναίκες που το τόλμησαν!
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν να... "κλεφτείτε"; Εκείνες που το τόλμησαν ήδη, έχουν να σου πουν 5 διαφορετικούς λόγους που αξίζει να το κάνεις και εσύ!

Την ίδια στιγμή που άλλοι σχεδιάζουν πολυτελείς δεξιώσεις και ψάχνουν απεγνωσμένα το τέλειο νυφικό, όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ένα νέο είδος γάμου, που μοιάζει με το, γνωστό σε όλους όσους αγαπούν τις ταινίες, "κλέψιμο"!

Στη σύγχρονή του εκδοχή, βέβαια, το "κλέψιμο" δεν αφορά ένα ζευγάρι που κυνηγημένο από γονείς και κοινωνία, φεύγει μακριά για να παντρευτεί, αλλά μία ιδιαίτερη, μικρή τελετή, μακριά από πλήθη καλεσμένων και κάθε είδους συμβατική επιλογή.

Ο πρόσφατος και ξαφνικός γάμος της Emily Ratajkowski, παραδείγματος χάριν, με λιγότερους από 20 καλεσμένους και ένα μουσταρδί κοστούμι για νυφικό, μοιάζει με το κλέψιμο για το οποίο σου μιλάμε.

Διάβασε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ξαφνικό γάμο της Emily Ratajkowski!

Αν δεν μπορείς να φανταστείς γιατί το να αφήσεις πίσω τα υπέρογκα έξοδα, τα δεκάδες τούλια και τους εκατοντάδες καλεσμένους είναι η νέα τάση στους γάμους, διάβασε παρακάτω τις εμπειρίες 5 γυναικών που έκαναν την επιλογή και δεν το μετάνιωσαν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @weddings στις 3 Αύγ, 2018 στις 7:52 πμ PDT

"Δεν ήθελα άλλα οικογενειακά δράματα"

Ήξερα από νωρίς ότι δεν ήθελα έναν παραδοσιακό γάμο αφού πέρασα χρόνια βλέποντας τα... οικογενειακά δράματα που προκαλεί το στρες πριν τον γάμο σε αγαπημένους μου ανθρώπους. Μου αρέσει να γιορτάζω την χαρά των άλλων με τον τρόπο που εκείνοι έχουν επιλέξει αλλά το να δώσω τόσα λεφτά σε ένα πάρτι που δεν θα μπορέσω καν να δω όσο θα ήθελα τους δικούς μου πιο αγαπημένους ανθρώπους, δεν είναι μέσα στις αρχές μου. - Phoebe

"Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το Άυριο γι'αυτό κάν'το Σήμερα!"

Ο σύζυγός μου και εγώ πάντα θέλαμε να παντρευτούμε αλλά ποτέ δεν βιαζόμασταν να το κάνουμε. Τον Οκτώβριο του 2017 διαγνώστηκε με καρκίνο στην γνάθο. Όταν πια δεν ξέραμε τι θα μας φέρει η ζωή στο μέλλον, αποφασίσαμε να κλεφτούμε άμεσα! Κάναμε ένα μικρό, εύκολο γάμο που ήταν και τέλειος για εμάς. Ξεκινήσαμε τη νέα μας ζωή μαζί, χωρίς άγχος για τη "μεγάλη μέρα". Δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο οπότε αν αγαπάς κάποιον και θες να τον κρατήσεις για πάντα παντρέψου σήμερα!" - Lindsay

"Οι καθόλου προσδοκίες είναι Μεγάλες Προσδοκίες!"

Συστήνω ανεπιφύλακτα το κλέψιμο! Απελευθερωθήκαμε από τις προσδοκίες πως όλα πρέπει να είναι τέλεια και όμως στο τέλος όλα ήταν τέλεια! Δεν είπαμε σε κανέναν ότι θα παντρευόμασταν, ούτε καν στους γονείς μας. Τηλεφωνήσαμε στις οικογένειες και τους καλύτερους φίλους μας αμέσως μετά την τελετή και τους προσκαλέσαμε στη "δεξίωση" που κάναμε σε ένα μπαρ της πόλης. Δεν μας πίστεψαν στην αρχή αλλά μετά από λίγο κάπου 30 από αυτούς μαζεύτηκαν εκεί. Ύστερα μάζεψαν λίγα λεφτά και μας έκλεισαν ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά... Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε έναν πιο όμορφο, χαρούμενο και ξεκούραστο γάμο!

"Όταν μαζεύτηκαν μαζί οι οικογένειές μας, παντρευτήκαμε!"

Είχαμε οργανώσει ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα της αρραβωνιαστικιάς μου στην Alaska και μαζί μας θα έφερνα και τις δύο ανιψιές μου, σαν δώρο αποφοίτησης. Βγαίναμε για 6 χρόνια και μέναμε μαζί τα τελευταία 4. Μιας λοιπόν που θα είχαμε και τις δύο οικογένειές μας μαζεμένες σε ένα μέρος, ήταν η τέλεια ευκαιρία να παντρευτούμε! Το είχαμε πει μόνο στην αδερφή και τους γονείς της αρραβωνιαστικιάς μου γιατί θέλαμε βοήθεια με τα χαρτιά. Όταν έφτασαν και οι ανιψιές μου, τους το ανακοινώσαμε και μάλιστα η μία από αυτές έβγαλε άδεια για να επικυρώσει τον γάμο μας. Επιλέξαμε μία ειδυλλιακή λίμνη για να ανταλλάξουμε τους όρκους μας και φορώντας τα καλά μας ρούχα, μπήκαμε σε κανό, και περάσαμε στην άλλη όχθη. Ήταν απόλυτα μαγικά, η καλύτερη απόφαση της ζωής μας! Δεν ξέρω τι θα πλήρωνε κανείς για αυτή τη θέα οπουδήποτε αλλού αλλά εμείς δεν πληρώσαμε πάνω από 400 δολάρια εκείνη την ημέρα. - Alex

"Με τα χρήματα που θα πήγαιναν στον γάμο, αγοράσαμε σπίτι"

15 χρόνια μετά, νιώθω πιο καλά από ποτέ για την απόφαση που πήραμε να κλεφτούμε. Είχαμε καλέσει ελάχιστους φίλους και συγγενείς στην τελετή και ένα απλό γεύμα μετά. Ήταν διασκεδαστικά και χαλαρωτικά... Δεν θέλαμε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα στην ημέρα αυτή γιατί μαζεύαμε για να πάρουμε το σπίτι μας. Συμφωνήσαμε πως ένας γάμος αφορά μονάχα μία ημέρα και όχι όλη μας την κοινή ζωή. Επικεντρώσου στη ζωή που θα φτιάξετε μαζί σαν ζευγάρι, όχι σε όλα τα έξοδα που η βιομηχανία του γάμου σε πείθει ότι "πρέπει" να κάνεις. - Jen