Γίνε κορμάρα όπως οι Άγγελοι της "Victoria's Secret"

23.11.2010
Η εταιρία "Victoria's Secret" σχεδιάζει σούπερ σέξι εσώρουχα! Από την άλλη, ο Τζάστιν Γκέλμπαντ (Justin Gelband) σχεδιάζει τα σούπερ κορμιά που φορούν τα αποκαλυπτικά εσώρουχα!
Η εταιρία "Victoria's Secret" σχεδιάζει σούπερ σέξι εσώρουχα! Από την άλλη, ο Τζάστιν Γκέλμπαντ (Justin Gelband) σχεδιάζει τα σούπερ κορμιά που φορούν τα αποκαλυπτικά εσώρουχα!

Έχοντας σμιλέψει το σώμα πολλών Αγγέλων της "Victoria's Secret", όπως η Μιράντα Κερ και η Αντριάνα Λίμα, ο Γκέλμπαντ αποκαλύπτει τα μυστικά που μπορούν να κάνουν το σώμα σου να μοιάζει με μοντέλο της διάσημης φίρμας εσωρούχων.

"Ξεκίνησα να δουλεύω με τη "Victoria’s Secret" πριν μερικά χρόνια γυμνάζοντας ην Άντζι Λίντβολ (Angie Lindvall). Φέτος, πέρασα 12 εβδομάδες για να γυμνάσω 8 από τους Αγγέλους της εταιρίας"!

Η δουλειά του Γκέλμπαν πηγαίνει πολύ πιο πέρα από το να διατηρήσει αδύνατα τα μοντέλα. Πώς καταφέρνει λοιπόν να διατηρεί το κορμί των Αγγέλων σε τέτοια φόρμα, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν και να πουλήσουν ένα σουτιέν ή ένα κοφτό εσώρουχο; Ο ίδιος είναι αποκαλυπτικός:

Δεν υπάρχει μια κοινή φόρμουλα. Δουλεύω με κάθε κοπέλα ακολουθώντας μια διαφορετική τακτική. Κανένα σώμα δεν μοιάζει με άλλο και δεν ανταποκρίνεται το ίδιο στην άσκηση. Πρώτα μελετάω την ζωή τους γενικά, τις συνήθειες που έχουν και κατόπιν φτιάχνω το διατροφικό πλάνο και το πρόγραμμα γυμναστικής τους. Οι προπονήσεις μας, λαμβάνουν χώρα σε ένα κέντρο πολεμικών τεχνών στη Νέα Υόρκη. Κάθε κορίτσι ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και οι ασκήσεις της καθεμιάς έχουν να κάνουν με τις δικές της ατομικές ανάγκες!

Οι "Άγγελοι" τα βγάζουν πέρα με το σκληρό πρόγραμμα άσκησης που ακολουθούν;

Υπάρχουν ημέρες που όλο και κάποια λυγίζει και θέλει να τα παρατήσει. Αυτά τα κορίτσια που συμμετέχουν στα σόου της "Victoria's Secret" αποτελούν την ελίτ των μοντέλων, χωρίς να διαθέτουν ένα τυπικό λεπτό σώμα μοντέλου. Οι περισσότερες γεννήθηκαν με καμπύλες και με μικρές ατέλειες, για τις οποίες νιώθουν ανασφαλείς, όπως οι περισσότερες γυναίκες στον κόσμο τούτο.

Και τι γίνεται με τη γυμναστική των "Αγγέλων", όταν πλέον το ετήσιο σόου πλησιάζει;

Περίπου ένα μήνα πριν το σόου, αρχίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή των κοριτσιών. Κόψουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και τους πολλούς υδατάνθρακες. Ταυτόχρονα, ανεβάζουμε ρυθμούς και στη γυμναστική τους. Ειδικά τις τελευταίες 10 ημέρες, τα κορίτσια τα δίνουν όλα για να εμφανιστούν αψεγάδιαστες πάνω στην πασαρέλα. Στα γεύματά τους υπάρχει πλήρης ισορροπία πρωτεϊνών λίπους και υδατανθράκων και στηρίζομαι κυρίως στη δίαιτα της ομάδας αίματος της καθεμιάς.

Δες τι να τρως βάσει ομάδας αίματος: Για τις ομάδες Ο και Α, κάνε κλικ εδώ:

Για τις ομάδες Β και ΑΒ, κάνε κλικ εδώ:

Τα μυστικά του Τζάστιν: σίγουρα, εσύ δεν θα βρεθείς πολλές φορές πάνω σε μια πασαρέλα φορώντας σουτιέν με κρύσταλλα και κιλοτάκι. Όπως και να έχει, μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου προτείνει ο διάσημος γυμναστής.


1. Μην το παρακάνεις με τα κιλά στις ασκήσεις για τα πόδια: GΟ Γκέλμπαντ δεν πιέζει τα κορίτσια να σηκώνουν μεγάλα βάρη στα πόδια. Μια τέτοια τακτική θα πήξει τους μύες, και έτσι τα πόδια σου θα δείχνουν φουσκωμένα. Αντίθετα, θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις επαναλήψεις των ασκήσεων και τα κιλά που θέλεις να σηκώσεις. Για να φαίνονται πιο τονωμένα τα πόδια σου, αύξησε την ένταση στις επαναλήψεις κάνοντας τες πιο γρήγορα για να καις και λίπος!

2. Εξατομίκευσε τη δίαιτά σου: ο Γκέλμπαντ σχεδιάζει τα διατροφικά πλάνα των Αγγέλων, στηριζόμενος στην ομάδα αίματός τους. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος αλλά και οι οπαδοί της δίαιτας της ομάδας αίματος, η ομάδα που έχουμε μπορεί να επηρεάσει την πέψη και τον τρόπο που μεταβολίζουμε το φαγητό.

3. Δώσε τη σημασία που πρέπει στη στάση του σώματος: ακολούθησε ασκήσεις που θα κάνουν πιο δυνατό τον κορμό σου, ασκήσεις τις οποίες τείνουμε να παραμελούμε όπως οι ασκήσεις για ραχιαίους. Μην ξεχνάς πως δεν μπορεί να διαθέτεις κορμί για φίλημα, χωρίς να στηρίζεται αυτό σε μια γυμνασμένη πλάτη και μέση. Προπονήσου κάνοντας ραχιαίους, κοιλιακούς και πιλάτες για να βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου.

4. Τα 3 βασικά σημεία που πρέπει να τονώσεις: οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών και το στομάχι!Δεν χρειάζεται κάθε μυς ξεχωριστά να είναι τέλειος στο σώμα σου, αλλά δώσε προτεραιότητα σε αυτές τις 3 μεγάλες μυικές ομάδες. Το να σμιλέψεις τις περιοχές αυτές στις οποίες οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, θα σε φέρει κοντά στην επίτευξη του τελικού σκοπού, να γίνεις κορμάρα όπως οι Άγγελοι της "Victoria's Secret"!

Δες και τα πιο καυτά στιγμιότυπα από τη φετινή επίδειξη μόδας της διάσημης φίρμας εσωρούχων στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιμέλεια Kατερίνα Πατούλια