Διασκεδαστικοί τρόποι άσκησης μέσα στο Σ/Κ

22.10.2010
Αν νομίζεις πως μπορείς να σπαταλήσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς γυμναστική, κάνεις λάθος. Ιδού, οι πιο εύκολοι τρόποι να το γυμνάσεις το κορμάκι σου, χωρίς καν να βάλεις φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Αν νομίζεις πως μπορείς να σπαταλήσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς γυμναστική, κάνεις λάθος. Ιδού, οι πιο εύκολοι τρόποι να το γυμνάσεις το κορμάκι σου, χωρίς καν να βάλεις φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Dancing with the stars:

Μετά την περσινή μανία με το ριάλιτι χορού, ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια τα νυχτερινά μαγαζιά, που πίνεις το ποτάκι σου και μπορείς να χορέψεις λάτιν! Βάλε το χαμηλό σου τακουνάκι, πάρε τον καλό σου από το χέρι και κάψτε θερμίδες χορεύοντας. Σε πολλά από τα στέκια αυτά, παραδίδονται και μαθήματα χορού, επί τόπου.

Θα σε πάω λούνα παρκ:

Και θα χάσεις θερμίδες. Κι όμως, μια βόλτα στο λούνα παρκ, μπορεί να αποβεί άκρως εποικοδομητική για το κορμάκι σου. Πρώτα απ' όλα θα ξεπιαστείς, θα δοκιμάσεις την ισορροπία σου, θα γελάσεις με την ψυχή σου (ναι ακόμα και γελώντας καις θερμίδες), κι αν έχεις και παιδιά, θα τρέξεις χιλιόμετρα, κυνηγώντας τα από τα συγκρουόμενα στο τρενάκι.

Για δοκιμάστε το jujitsu:

Πρόκεται για μια βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη που ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς, καθώς εσύ και το ταίρι σου, στροβιλίζεστε από τη μια μεριά στην άλλη, πάνω σε ένα στρώμα παλεύοντας. Αν δεν βρίσκεται σχολή πολεμικών τεχνών κοντά, πιάστε από ένα μαξιλάρι και ρίξτε το στον κλασικό μαξιλαροπόλεμο!

Ρίξτε το στο κουτσομπολιό:

Πάρε τις κολλητές και βγείτε βολτίτσα για κοινωνικό σχολιασμό. Μην κάνετε τα κλασικά τεμπέλικα: μανικιούρ, πεντικιούρ ή καφεδάκι. Αντίθετα, πάρτε το ποδήλατό σας και κάψτε θερμίδες, ενώ ταυτόχρονα καίτε φίλους και γνωστούς με το κουτσομπολιό σας.

Γενική καθαριότητα σπιτιού:

Ποτέ πριν το καθάρισμα του σπιτιού δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό. Φόρα την ποδιά σου και ξεκίνα να σφουγγαρίζεις, να σκουπίζεις, να καθαρίζεις τα τζάμια και να κατεβάζεις τα χειμωνιάτικα. Μέσα σε μια ώρα δυναμικής προσπάθειας θα έχεις κάψει πάνω από 300 θερμίδες.

Ας κάνουμε έρπινγκ, να γίνει παρελθόν ο πρώην:

Τον όρο χρησιμοποίησε πρώτη μια καλή φίλη. Μιλάμε φυσικά για την περίπτωση που αυτός ο άνθρωπος αυτός, σε παράτησε για μια άλλη. Αντί να μιζεριάζεις στο σπίτι με ένα κιλό παγωτό, πάρε τις κολλητές, φόρα τα καλά σου και κάντε μπαρότσαρκα! Μπορεί να πονέσουν τα πόδια, αλλά αξίζει. Στο τέλος της βραδιάς, θα παλεύεις έρποντας (εξ' ου και έρπινγκ), ν' ανεβείς τα σκαλοπάτια, να μαζέψεις τα κομμάτια σου, ενώ ο πονοκέφαλος της επόμενη ημέρας, θα σε πτοήσει από το να καταναλώσεις το παγωτό που προμηθεύτηκες για να κλάψεις τον πόνο σου.

Κ.Π