Στην κόψη του κύματος

30.04.2001
Η άνοιξη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και οι καιρικές συνθήκες σας επιτρέπουν να μην απολαύσετε τη θάλασσα και να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Άσκηση και διασκέδαση λοιπόν σε οργανωμένες παραλίες όπου ειδικοί προπονητές θα σας δώσουν τα πρώτα μαθήματα για να σχίζετε άφοβα τα κύματα το καλοκαίρι!
Η άνοιξη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και οι καιρικές συνθήκες σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη θάλασσα και να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Άσκηση και διασκέδαση λοιπόν σε οργανωμένες παραλίες όπου ειδικοί προπονητές θα σας δώσουν τα πρώτα μαθήματα για να σχίζετε άφοβα τα κύματα το καλοκαίρι!
Θαλάσσιο Σκι
· Υπάρχει το αγωνιστικό και το fun. Αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το σπορ, θα ξεκινήσετε με το slalom που ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.
· Η πρώτη σας επαφή με το σκι θα είναι με διπλό πέδιλο και αργότερα με την εξάσκηση μπορείτε, αν θέλετε, να συνεχίσετε με το μονό.
· Είναι ο ιδανικός τρόπος άσκησης, γιατί γυμνάζει τους μυς των ποδιών, της κοιλιάς, της πλάτης και των ώμων.
· Επειδή πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επίπονο σπορ, καλύτερα να ασχολείστε με αυτό για 10 λεπτά και να κάνετε ένα ωριαίο διάλειμμα πριν συνεχίσετε.
· Για να επιλέξετε τη συγκεκριμένη μορφή άσκησης, θα πρέπει να μην αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με τα γόνατά σας.
Windsurf
· Περιλαμβάνει δύο κατηγορίες: το αγωνιστικό και το fun. Η δεύτερη χωρίζεται σε slalom και wave.
· Γυμνάζει τους μυς των ποδιών, της πλάτης, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους.
· Η γνώση καλής κολύμβησης και η στοιχειώδης μυϊκή δύναμη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αντεπεξέλθετε στην αντίσταση του πανιού.
· Για να είστε ασφαλείς, θα πρέπει να λαμβάνετε πάντα υπ’ όψιν σας τη συμπεριφορά των ανέμων.
· Για τους τολμηρούς, ο καιρός είναι κατάλληλος ακόμη και το χειμώνα!