Γυμναστική: η πιστή φίλη της δίαιτας

13.06.2001
Για να επιτύχετε την πολυπόθητη "καύση θερμίδων", η οποία είναι συνώνυμη με την απώλεια του περιττού βάρους, το σώμα χρειάζεται δίαιτα και ταυτόχρονη σωματική άσκηση.
Για να επιτύχετε την πολυπόθητη "καύση θερμίδων", η οποία είναι συνώνυμη με την απώλεια του περιττού βάρους, το σώμα χρειάζεται δίαιτα και ταυτόχρονη σωματική άσκηση. Και λέγοντας δίαιτα δεν εννοούμε στέρηση και πείνα, αλλά ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.
Το σημαντικό είναι να προσέχει κανείς την ποσότητα και την ποιότητα των θερμίδων που καταναλώνει καθημερινά. Το μυστικό της ισορροπημένης διατροφής είναι ο σωστός συνδυασμός των τροφών μεταξύ τους.
Παράλληλα, η σωματική άσκηση είναι απαραίτητη για να φτάσετε στο σκοπό σας πιο γρήγορα. Πέραν αυτού, θα σας χαρίσει ευεξία και ενέργεια. Η αεροβική γυμναστική, το περπάτημα, το τρέξιμο, η ποδηλασία ή οποιοδήποτε άλλος τύπος σωματικής άσκησης της προτίμησής σας είναι κατάλληλα για να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας.
Το σημαντικό είναι η συνέπεια στο πρόγραμμα που έχετε θέσει, τόσο το διατροφικό, όσο αυτό της γυμναστικής. Η διάρκειά της γυμναστικής που έχετε επιλέξει πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 λεπτά.