Με το σωστό ''εξοπλισμό''!

03.05.2005
Το τρέξιμο ξυπόλυτη στην αμμουδιά είναι σκέτη απόλαυση! Δυστυχώς, όμως, κινδυνεύετε να τραυματίσετε τους αστραγάλους σας. Αν, λοιπόν, αποφασίσετε να τρέχετε για καθημερινή άσκηση, τα αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητα, για να απορροφούν τους κραδασμούς. Για την πεζοπορία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα μποτάκια. Μπορεί να μην είναι η πιο θηλυκή επιλογή σας, αλλά...
Το τρέξιμο ξυπόλυτη στην αμμουδιά είναι σκέτη απόλαυση! Δυστυχώς, όμως, κινδυνεύετε να τραυματίσετε τους αστραγάλους σας.
Αν, λοιπόν, αποφασίσετε να τρέχετε για καθημερινή άσκηση, τα αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητα, για να απορροφούν τους κραδασμούς.
Για την πεζοπορία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα μποτάκια. Μπορεί να μην είναι η πιο θηλυκή επιλογή σας, αλλά είναι αποτελεσματικά κατά των διαστρεμμάτων.
Για το τένις, διαλέξτε ίσια παπούτσια που κρατούν το πόδι σταθερό στη θέση του.
Και, φυσικά, μη ξεχάσετε τις βαμβακερές κάλτσες που περιορίζουν τις τριβές και απορροφούν τον ιδρώτα.
Όσο για τις ενδυματολογικές σας επιλογές, προτιμήστε τα βαμβακερά ρούχα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις τα οποία επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Έτσι, ζεσταίνεστε και ιδρώνετε λιγότερο.
Για να γυμναστείτε στην παραλία, ένα αθλητικό μαγιό που συγκρατεί καλά το στήθος ή ένα μπλουζάκι και ένα σορτς αποτελούν την ιδανική επιλογή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ