Τα είδη γυμναστικής που χαρίζουν πόντους (!)

30.11.2020
Τα είδη γυμναστικής που χαρίζουν πόντους (!)
Κι όμως, κάποιες κατηγορίες γυμναστικής μπορούν να μας ψηλώσουν

Η αλήθεια είναι πως, μετά το πέρασμα της εφηβείας, καμία δεν περιμένει να ψηλώσει κι άλλο. Στην πραγματικότητα όμως, κάποιες έξυπνες επιλογές (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη γυμναστική στην προκειμένη περίπτωση), μπορούν να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε μερικούς παραπάνω πόντους.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το είδος γυμναστικής που σε κάνει να τρως λιγότερο

Παρ'όλο που τα οστά δεν μεγαλώνουν περισσότερο, μία ρουτίνα συγκεκριμένων ασκήσεων μπορούν να λεπτύνουν και να μακρύνουν τους τους μύες μας, χαρίζοντας μας λίγο περισσότερο ύψος.

Δες παρακάτω τις εν λόγω ασκήσεις:

Stretching

Οι ασκήσεις και οι διατάσεις που τεντώνουν τους μύες του σώματος μπορούν να τους λεπτύνουν και να τους μακρύνουν, κάτι που μακροπρόθεσμα μας προσθέτει πόντους.

Σχοινάκι

Τα μικρά άλματα που κάνουμε κατά τη διάρκεια της γυμναστικής με σχοινάκι μας βοηθούν να γυμνάσουμε και να τεντώσουμε τους μύες μας, και το σώμα μας "μακραίνει".

Μονόζυγο

Το τέντωμα και το τράβηγμα που κάνουμε στο μονόζυγο μας χαρίζει έξτρα πόντους, αρκεί να γίνονται αρκετές επαναλήψεις μέσα στην εβδομάδα.

Αυτό το είδες; Η ιδανική γυμναστική για τις μέρες που είσαι νευριασμένη

Yoga

Η yoga κάνει θαύματα σε ό,τι αφορά την ελαστικότητα του σώματός και την λέπτυνση των μυών.

Κολύμβηση

Η κολύμβηση είναι γνωστό πως αποτελεί εξαιρετική γυμναστική με πολλά οφέλη, ένα εκ των οποίων το ότι απαιτεί καλό τέντωμα, κάτι που μπορεί μακροπρόθεσμα να μας χαρίσει παραπάνω πόντους στο ύψος.