Η Ευαγγελία Αραβανή μοιράστηκε το μυστικό της για τέλειο κορμί! [Bίντεο]

20.02.2019
Η Ευαγγελία Αραβανή μοιράστηκε το μυστικό της για τέλειο κορμί! [Bίντεο]

Τι κι αν το τοπίο στα προσωπικά της παραμένει θολό, η Ευαγγελία Αραβανή παραμένει καλλίγραμμη και εντυπωσιακή και για αυτό βεβαίως ρίχνει σκληρή δουλειά. Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε ακόμη: H Βάσω Λασκαράκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ: «Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους αγώνες αλλά έχουμε κερδίσει...» [Βίντεο]

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Open λατρεύει τόσο την υγιεινή διατροφή όσο και τη γυμναστική και δεν παραλείπει να μας το δείχνει σε κάθε περίπτωση.

Η ίδια είναι φανατική με το pilates και μας το δείχνει συνεχώς μέσω instagram. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο που τράβηξε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της.

Δείτε το βίντεο:

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί και στο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί. «Δύο φορές την εβδομάδα τρώω κρέας, μια ψάρι, δυο φορές λαδερά, μια όσπρια, ενώ έχω και μια ελεύθερη μέρα που τρώω ότι τραβάει η όρεξή μου". Φρούτα και κράκερ, αποτελούν το δεκατιανό μου.
Λέω όχι σε φαγητά με λίπος, ή πολλές θερμίδες. Το βράδυ τρώω ελαφριά - φετούλα τυρί με λίγα λιπαρά, γαλοπούλα, ντομάτα, γιαούρτι ή πράσινη σαλάτα. Πίνω 3 λίτρα νερό την ημέρα.»

ΓΜ