H απλή ρύθμιση στο διάδρομο που θα ανορθώσει και θα τονώσει τους γλουτούς σου

05.10.2018
H απλή ρύθμιση στο διάδρομο που θα ανορθώσει και θα τονώσει τους γλουτούς σου
Κάνε την cardio προπόνηση σου πολύ πιο αποτελεσματική

Θέλεις να "χτίσεις" τους γλουτούς σου; Τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο! Μιλώντας στο PopSugar, ο προπονητής Michael Olzinski αποκαλύπτει την απλή αλλαγή που μπορείς να κάνεις στην προπόνηση σου πάνω στο διάδρομο, που θα μεγιστοποιήσει τα επιθυμητά αποτελέσματα στους γλουτούς σου.

"Το 'χτίσιμο' των γλουτών επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη της μυϊκής δύναμης και τη σωστή στάση του σώματος", εξηγεί ο ίδιος. "Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν με περπάτημα με κλίση."

Καλά διάβασες. Χωρίς να χρειάζεται να τρέξεις, ακόμη κι αν περπατάς απλώς στο διάδρομο με κλίση, θα καταφέρεις να δεις διαφορά, αρκεί να το κάνεις σωστά.

Δες και αυτό: Λεπτοί & Σφιχτοί Μηροί - Μήπως τα βαθιά καθίσματα σε "φουσκώνουν";

"Προσπάθησε να πας τα πόδια σου πίσω από τους γοφούς έτσι ώστε να καταφέρεις την πλήρη επέκταση", λέει ο Michael.

Φυσικά, το τρέξιμο είναι εξίσου αποτελεσματικό για το "χτίσιμο" των γλουτών. Όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει το "όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο". Για την ακρίβεια, αν τρέχεις σχετικά αργά αλλά σε υψηλότερη κλίση είναι πιο πιθανό να αποκτήσεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης: Μόλις 13 λεπτά γυμναστικής αρκούν! Οι ειδικοί αποφάνθηκαν...

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ανεβείς στο διάδρομο, μείωσε την ταχύτητα και αύξησε λίγο την κλίση. Τη διαφορά θα τη δεις στους... γλουτούς σου!