Ladies Run: 10 λόγοι να πάρεις μέρος στον αγώνα δρόμου για 'γυναίκες... μόνο'!

15.09.2018
Ladies Run: 10 λόγοι να πάρεις μέρος στον αγώνα δρόμου για 'γυναίκες... μόνο'!
Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 7ο και τυχερό Ladies Run!

Μετά από 7 χρόνια, 6.000 συμμετοχές, 23.000 ευρώ για γυναικεία charities και 80.000 απαιτητικά μέτρα διαδρομής, ο ομορφότερος αγώνας της χρονιάς επιστρέφει και δίνει παράταση στο καλοκαίρι!

Το φετινό Ladies Run θα λάβει χώρα στις 21 Οκτωβρίου και οι διοργανωτές έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να παρέχουν σε κάθε γυναίκα μια αξέχαστη εμπειρία! Εμείς δηλώσαμε ήδη συμμετοχή, εσύ;

Διάβασε παρακάτω 10 συναρπαστικούς λόγους να το κάνεις!

#1 Θα απολαύσεις 5 πανέμορφα χιλιόμετρα ανάμεσα στο γαλάζιο της θάλασσας και στο πράσινο των πεύκων, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης!

#2 Από τη συμμετοχή σου θα προσφερθούν 5 ευρώ στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων κ.α.(το ποσό αφαιρείται από το ΦΠΑ)

#3 Αφού δηλώσεις συμμετοχή στο www.ladiesrun.gr θα παραλάβεις, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου από τον Αστέρα, το goodie bag σου

#4 Μπορεί να είσαι μια από τις τυχερές που θα κερδίσουν ένα Galaxy Smartwatch από τη SAMSUNG!

#5 Την Κυριακή θα πας από νωρίς στην Astir Beach και θα φύγεις... νύχτα! Κάθε συμμετοχή εξασφαλίζει ολοήμερη δωρεάν πρόσβαση στην πιο premium παραλία της Αττικής!

#6 Το goodie bag σου θα περιέχει το τεχνικό Τ-shirt της adidas, με πρωτοποριακή τεχνολογία που σε κρατά στεγνή, μεσάτη κολακευτική εφαρμογή και στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, το terracotta!

#7 Στον τερματισμό θα σε περιμένει το νέο, συλλεκτικό αναμνηστικό δώρο του θεσμού: Ένα stylish αξεσουάρ που θα δούμε για πρώτη φορά σε αγώνα!

#8 Το ρυθμό στο event, με χαλαρές μουσικές από νωρίς το πρωί, εκρηκτικό κρεσέντο τη στιγμή της εκκίνησης και συνεχιζόμενο πάρτι μετά τον τερματισμό ως το μεσημέρι, θα δώσει η DJ Μαρία Παπιδάκη.

#9 Θα “ζήσεις την εμπειρία” με την υπογραφή του ΟΠΑΠ, κάνοντας την αποθεραπεία απόλαυση με επαγγελματικό stretching από τη Μάντη Περσάκη και την ομάδα της.

#10 Το μετάλλιο που θα στολίσει την τροπαιοθήκη σημαντικών Ελληνίδων δρομέων θα είναι έργο τέχνης του Κωνσταντίνου Βαλάη, εμπνευσμένο από τον αρχαίο κότινο που προσέφεραν στους νικητές των Ολυμπιακών αγώνων!

Για περισσότερες πληροφορίες, για να ανακαλύψεις ιστορίες μοναδικών γυναικών που μας εμπνέουν αλλά και για την εγγραφή σου στο Ladies Run 2018, run-τεβού στο www.ladiesrun.gr!