Jennifer Lopez: Η γυμναστική που της χαρίζει ΑΥΤΟ το κορμί

14.09.2018
Jennifer Lopez: Η γυμναστική που της χαρίζει ΑΥΤΟ το κορμί
Πώς διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα η diva της ποπ;

Εάν προσπαθείς να μαζέψεις το σαγόνι σου από το πάτωμα κάθε φορά που βλέπεις το σώμα της Jennifer Lopez, δεν είσαι μόνη. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η λατίνα σταρ είναι 49 χρονών και διατηρεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα σώματα της διεθνούς showbiz.

Αλλά εάν νομίζεις ότι το σώμα της Lopez είναι αποτέλεσμα ευλογημένης γενετικής, ή ενός περιστασιακού μαθήματος Pilates, κάνεις λάθος. Για να χτίσει αυτό το κορμί, η τραγουδίστρια έχει κάνει πολλή προσπάθεια, που περιλαμβάνει καλή διατροφή και ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τη γυμναστική σαν μια αγγαρεία, αλλά η Lopez δεν είναι μια από αυτούς. Για την ακρίβεια, προσπαθεί να ανεβάζει... ρυθμούς τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα. "Είμαι 100% πεπεισμένη ότι η γυμναστική είναι μεγάλο κομμάτι του γιατί είμαι τόσο χαρούμενη", είχε δηλώσει παλιότερα στο περιοδικό Hello!.

Δες και αυτό: Καν'το όπως η Έλλη Στάη: Tο μυστικό της για τέλειο κορμί στα 60+ και το αγαπημένο της σνακ

"Ο χορός ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Αφιερώνονας χρόνο σε κάτι που είναι τόσο καλό για μένα είναι το κλειδί για την ευτυχία μου. Και πιστεύω πραγματικά πως όταν φροντίζεις τον εαυτό σου και προσπαθείς να είσαι υγιής, είσαι σε θέση να φροντίζεις καλύτερα όσους αγαπάς. Οπότε η γυμναστική είναι σίγουρα προτεραιότητα για μένα ".

Η Lopez δεν ακυρώνει ποτέ τη γυμναστική της και έχει διαπιστώσει ότι ο καλύτερος τρόπος για να βάλει την άσκηση στην καθημερινότητα της είναι να το κάνει το πρωί, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Hollywood Life.

Αυτό το διάβασες; Κανένα ρετούς! Αυτά είναι τα πραγματικά οπίσθια της Jennifer Lopez

Το κλειδί για να διατηρεί το ενδιαφέρον της στην άσκηση είναι οι εναλλαγές στις προπονήσεις της. "Όταν βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη, γυμνάζομαι με τον David Kirsch - είναι ένας εκπληκτικός προπονητής. Όταν είμαι στο LA, συνεργάζομαι με την Tracy Anderson. Μου αρέσει η ισορροπία που μου δίνουν και οι δύο. Έχουν δύο τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις. Μου αρέσει να κάνω αλλαγές. "

Όταν γυμνάζεται με την Anderson, το πρόγραμμά της έχει μια πιο... χαλαρή προσέγγιση, με αρκετό freestyle, βάρη στους βραχίονες και ειδικές ασκήσεις για τους γλουτούς, τους μηρούς και τον κορμό. Από την άλλη, οι προπονήσεις της με τον Kirsch είναι ελαφρώς πιο δυνατές. Ο trainer της έχει δηλώσει στο Insider ότι οι προπονήσεις του συνήθως αποτελούνται από kickboxing, κυκλική προπόνηση και ασκήσεις για τους κοιλιακούς. Έχει επίσης ενσωματώσει ασκήσεις HIIT για να στοχεύσει στο στομάχι.

Διάβασε και αυτό: 9 λόγοι να δοκιμάσεις το HIIT