1,5 κιλό σε 3 μέρες

12.12.2005
Δε χρειάζεται να ξεκινήσετε δίαιτα... από Δευτέρα! Όποια μέρα και αν αρχίσετε, μέσα σε τρία 24ωρα θα έχετε χάσει 1,5 κιλό εύκολα και χωρίς να πεινάσετε.
Δε χρειάζεται να ξεκινήσετε δίαιτα... από Δευτέρα! Όποια μέρα και αν αρχίσετε, μέσα σε τρία 24ωρα θα έχετε χάσει 1,5 κιλό εύκολα και χωρίς να πεινάσετε.
Τι πρέπει να κάνετε
1. Ετοιμάστε ένα μπολ με φρουτοσαλάτα, ένα με κοτόπουλο και ένα με ζυμαρικά και σάλτσα ντομάτα. Είναι το φαγητό σας για τις τρεις μέρες
2. Μπορείτε ακόμη να πίνετε ένα ποτήρι γάλα και να τρώτε μία σαλάτα κάθε ημέρα.

Μπολ με ζυμαρικά (900 θερμίδες)
Βράστε 250γρ. ζυμαρικά (ζυγισμένα άβραστα) και στραγγίξτε τα. Φτιάξτε τη σάλτσα ντομάτα με λίγο ελαιόλαδο, 1 μικρό κρεμμύδι, 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένες, 1 κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια, 1 κοφτή κουταλιά φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο. Προσθέστε λίγο τυρί τριμμένο όταν σερβιριστείτε.
Μπολ με φρουτοσαλάτα (900 θερμίδες)
Σ' ένα μπολ αναμείξτε 3 μανταρίνια σε φέτες, 2 μέτρια αχλάδια σε κομμάτια, 2 μέτρια μήλα σε κομμάτια, 3 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα, 175γρ. σταφύλια χωρίς κουκούτσια, 175γρ. ανανά, 175γρ. μαύρα βατόμουρα και 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Σε κάθε σερβίρισμα, προσθέστε 1 μικρή μπανάνα κομμένη σε φέτες.
Μπολ με κοτόπουλο και ρύζι (900 θερμίδες)
Βράστε ένα μικρό κοτόπουλο, αφαιρέστε την πέτσα και τα κόκαλα, κόψτε το σε μπουκίτσες και αφήστε το να κρυώσει. Βράστε 2 φλιτζάνια αναποφλοίωτο ρύζι, στραγγίξτε το και αφήστε το να κρυώσει. Σ' ένα μπολ αναμείξτε το κοτόπουλο και το ρύζι με 115γρ. καλαμπόκι, 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη, 12 ντοματίνια Κρήτης, ψιλοκομμμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα διαίτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ