SEX

Πώς θα μεταφράσεις τις φυλές του σεξ (Νο2)

19.04.2010
Το ιεραποστολικό σεξ το έμαθες. Τι προϋποθέτει η στάση "γυναίκα από πάνω" ή "τα κουταλάκια" φρόντισες να ενημερωθείς. Αγόρι, σύντροφο ή παρτενέρ, που θα πάει θα τον βρεις. Αλλά από ποιά χώρα; Και ποιές διαφορές θα δεις στο σεξ με αγόρια από διαφορετικές φυλές. Για να μάθεις να μεταφράζεις (εκτός από τη γλώσσα του σώματος) και τον τρόπο που κάνει έρωτα ένα αγόρι από την Κίνα, τις Ινδίες ή την Αφρική, καλό είναι να ξέρεις τις φυλές του σεξ. Φυσικά, πακέτο θα παραλάβεις και οδηγίες για το πώς θα κάνεις πράξη, διάσημα είδη σεξ, όπως το Ισπανικό, το Οθωμανικό!

Το ιεραποστολικό σεξ το έμαθες. Τι προϋποθέτει η στάση "γυναίκα από πάνω" ή "τα κουταλάκια" φρόντισες να ενημερωθείς. Αγόρι, σύντροφο ή παρτενέρ, που θα πάει θα τον βρεις. Αλλά από ποιά χώρα; Και ποιές διαφορές θα δεις στο σεξ με αγόρια από διαφορετικές φυλές. Για να μάθεις να μεταφράζεις (εκτός από τη γλώσσα του σώματος) και τον τρόπο που κάνει έρωτα ένα αγόρι από την Κίνα, τις Ινδίες ή την Αφρική, καλό είναι να ξέρεις τις φυλές του σεξ. Φυσικά, πακέτο θα παραλάβεις και οδηγίες για το πώς θα κάνεις πράξη, διάσημα είδη σεξ, όπως το Ισπανικό, το Οθωμανικό!

Δ. Απλά και οθωμανικά:

Πρόκειται για το ξακουστό και ανδρολατρεμένο πρωκτικό σεξ. Φυσικά εμείς το ονομάζουμε οθωμανικό και οι γείτονες Τούρκοι το λένε ελληνικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον καφέ και με τον μπακλαβά αλλά κανένα από τα δύο αυτά δεν είναι τόσο γλυκό και απολαυστικό για έναν άντρα. Μπορείς εσύ ως κοριτσάκι να σκέφτεσαι κάτι κακό, αλλά το πρωκτικό ή όπως το λέμε οθωμανικό αποτελεί κρυφή και φανερή φαντασίωση κάθε άντρα, πλην μοναδικών εξαιρέσεων. Άλλος θα σε πιέσει περισσότερο, άλλος λιγότερο, κάποια κορίτσια λένε ναι σ' αυτό πριν να ενδώσουν κολπικά, και κάποια άλλα έχουν πάρει όρκο πως την πίσω πόρτα την έχουν κλειδωμένη δια βίου. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, μην ξεχνάς να του βάζεις ακόμα και με το ζόρι προφυλακτικό. Γιατί μπορεί να μην κινδυνεύεις από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Ταυτόχρονα, απαραίτητα εργαλεία του οθωμανικού είναι τα πολλά προκαταρκτικά και το λιπαντικό!

Ε. Είσαι μία Τσου- Λι: ιαπωνικό σεξ για ατελείωτη απόλαυση:

Τα περίεργα καθίσματα, τα ήμι- καθίσματα, αποτελούν τυπικές στάσεις του σεξ αλά Γιαπωνέζικα. Ταυτόχρονα, οι Γιαπωνέζοι έχουν μια πλούσια ιστορία σε περίεργα δεσίματα στο σεξ αλλά και σε λάδια και έλαια αλλά και σεξουαλικά παιχνίδια που μεγαλώνουν τη διέγερση και στύση. Όλα τα παραπάνω, τα βλέπουμε σε γιαπωνέζικους πίνακες του 19ου αιώνα, ενώ πάνω απ' όλα επικρατεί η τεχνική διέγερσης του άνδρα μέσα από τις στρατηγικές κινήσεις των δακτύλων της συντρόφου. Φυσικά, όλες οι Τσούλι- Λι της Ιαπωνίας ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν τα δάχτυλα τους και για την δικιά τους ηδονή με μεγάλη ποικιλία κινήσεων ((kabuto-gata, do-gata, yoroi-gata, yaso-gata, engi ? dildo.). Κι αν νομίζετε ότι οι Γιαπωνέζοι δουλεύουν σκληρά και στο κρεβάτι, κάνετε λάθος. Όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής τους, βρίσκουν την ηδονή στα κλειδιά του σεξ: μεγάλα γεννητικά όργανα, αφθονία εκκρίσεων, προσομοιώσεις βιασμών, αφού για τους Γιαπωνέζους το σεξ είναι ένα σκληρό παιχνίδι.

ΣΤ. BALKAN (SEX)EXPRESS: με την ταχεία του έρωτα

Οι τεχνη του σεξ στις Βαλκανικές χώρες είναι καταγεγραμμένη από τα δημοτικά τραγούδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας (όπου βρίσκουμε να υμνείται το σεξ χωρίς ρούχα με την έμφαση να δίνεται στην ευωδία των γεννητικών οργάνων ως απόλυτο διεγερτικό στοιχείο).

Στο σεξ από τη Σερβία, υπάρχει μια εμμονή στην προσομοίωση βιασμού και γενικά υπάρχουν ραπίσματα και έντονες, βίαιες κινήσεις. Εκείνος σε ρίχνει στο πάτωμα, σε πιάνει από τους αστραγάλους, τους ανεβάσεις στους ώμους και διεισδύει καθώς εσύ δεν νιώθεις το βάρος του κορμιού σου που έχει απλά επωμιστεί ο παρτενέρ σου. Βάλτε ένα χαλάκι για να μην πονέσουν τα χεράκια σου και να μην σχιστού ν τα πόδια του και φυσικά βρες ένα παρτενέρ που ν' αντέχει το βάρος σου.

Από την άλλη, το σεξ από την Κροατία με αγάπη, είναι καθαρά γυναικείο θέμα: εσύ θα προετοιμάσεις την μπανιέρα, θα έρθεις στο κέφι και μόνη σου λίγο πριν την κοινή ηδονή και θα φτάσετε στον οργασμό με σένα από πάνω του να ελέγχεις την διείσδυση και το ρυθμό της.

Ζ. Κινέζικα κόλπα θα σου πάρουν το μυαλό:

Τα κλασικά σεξοβιβλία, περιλαμβάνουν στάσεις που θυμίσουν πολύ τις κλασικές αντίστοιχες ευρωπαϊκές στάσεις. Για παράδειγμα η κινέζικη αγριόχηνα με την πλάτη γυρισμένη δεν είναι άλλη από την αντεστραμμένη καουμπόισα. Σκοπός του κινέζικου σεξ είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράδυνση ή ακόμα και αποφυγή της εκσπερμάτωση. Ταυτόχρονα, οι Κινέζοι κάνουν σεξ παντού, στο πάτωμα, στις εξοχές, στο αυτοκίνητο, παντού! Παρ' όλα αυτά, οι γυναίκες δεν έχουν καμία ιδιαίτερη μεταχείριση όπως για παράδειγμα στην Ινδία.

Τα λατρεμένα:

Η. Αφρικανικά και ξεσηκωτικά: κάθε γυναίκα θέλει να περιλάβει στην συλλογή με τους ερωτικούς παρτενέρ της κι ένα σκουρόχρωμο αγόρι. Η φυλή των σοκολατί αγοριών προσφέρει ηδονή, έντονες συγκινήσεις και όλα αυτά χάρη στην περίσσια τεστοστερόνη, στα προικισμένα προσόντα της πλειοψηφίας των ανδρών εκεί!

Θ. Λατίνε εραστή μου: δεν υπάρχει αμφιβολία για την γοητεία που ασκούν οι Λατίνοι εραστές στο γυναικείο φύλο. Πάθος, φλόγα, ταμπεραμέντο μοναδικό είναι τα κλειδιά που θα σε ρίξουν στο κρεβάτι του ταυρομάχου και η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο!

Τα υπερτιμημένα:

Απόφυγε τον Ιρλανδό και τον Άγγλο που λόγω ιδιοσυγκρασίας θ' αρχίσει να πίνει μπύρες από το πρωί και μέχρι να φτάσει το βραδάκι για να χαρείτε τον έρωτά σας, εκείνος θα είναι λιώμα κι εσύ θα μείνεις μπουκάλα. Ακόμα κι αν καταφέρετε να κάνετε κάτι, το επόμενο πρωί θα σας βρει αποδιοργανωμένους: εκείνος δεν θα το θυμάται και εσύ θ' απορείς αν κατάλαβες κάτι!

Αν θες να μάθεις τα πάντα για το ισπανικό, το πώς το κάνουν οι Εσκιμώοι και πολλά ακόμα, πήγαινε στο πρώτο μέρος του άρθρου, από εδώ

Κ.Π