SEX

Στάση, ο Παράδεισος (αναλόγως της ευλυγισίας)

01.10.2008
Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας. Διάλεξε ποια σου ταιριάζει...

Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας. Διάλεξε ποια σου ταιριάζει...

Σύμφωνα με το βαθμό ευλυγισίας:

Φώναζε με Νάντια (Κομανέτσι): παραδεισένια στάση ''τα συναρμολογούμενα''.

Πώς θα το κάνεις: ξεκίνα με την παραδοσιακή ιεραποστολική στάση. Καθίστε αντικρυστά. Ακούμπησε τα πόδια του, ένα σε κάθε πλευρά, στο πλάι του σώματος σου. Οι πατούσες του θα πρέπει να ακουμπούν στο πάτωμα και τα γόνατά του να είναι λυγισμένα. Έπειτα, εκείνος γέρνει πίσω και στηρίζει το σώμα του με τα χέρια. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα στηριχτείς κι εσύ. Στη συνέχεια σήκωσε τα πόδια σου και ακούμπησέ τα στους ώμους του στο ύψος των αστραγάλων. Σιγά σιγά ανασήκωσε τους γλουτούς σου -πρέπει να ξεκολλήσουν από το πάτωμα- όσο πιο ψηλά μπορείς, για να μπορείς να τον δεχτείς μέσα σου.

Γιατί θα την αγαπήσεις: αν και η συγκεκριμένη στάση, μπορεί να σου φανεί ιδιαιτέρως κουραστική, πρέπει να γνωρίζεις πως είναι η πιο κατάλληλη για να πετύχεις τη διέγερση του ερωτογενής σημείου Α. Το σημείο Α ή εμπρόσθια ερωτογενής ζώνη ΑFE όπως ονομάζεται, αποτελεί μια λεία και ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή στο εμπρόσθιο τοίχωμα του κόλπου, ανάμεσα στο σημείο G και στον τράχηλο. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τυχαία το σημείο Α το 1996, σε μια προσπάθεια εύρεσης θεραπείας για το πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας. Εντυπωσιάστηκαν όταν είδαν πως το 95% των γυναικών που διεγέρθηκαν στο σημείο-Α, έδειξε άμεσα σημάδια φυσικής λίπανσης.

Στα τσικό της ενοργάνου: παραδεισένια στάση ''το βιδωτό''

Πώς θα το κάνεις: Ξεκινάς καθισμένη πάνω του, αντικριστά. Όσο εκείνος διεισδύει, εσύ στρίβεις μέχρι να βρεθείς με γυρισμένη την πλάτη. Ενώ παραμένεις καθισμένη στο πέος του, γυρίζεις πάλι αργά, μέχρι να βρεθείτε αντικριστά. Καβαλίκεψέ τον σαν να βρίσκεσαι στο ροντέο. Έπειτα χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να σταθεροποιηθείς. Σήκωσε το ένα πόδι πάνω από το σώμα σου και άρχισε να στρίβεις λοξά, σε όποια κατεύθυνση θέλεις. Συνέχισε την περιστροφή μέχρι να βρεθείς και πάλι με την πλάτη προς εκείνον. Κατά διαστήματα σταμάτα για μερικές ωθήσεις πάνω-κάτω.

Γιατί θα την αγαπήσεις: γιατί θα την λατρέψει ο καλός σου. Ενώ βρίσκεσαι πάνω του, σε αυτή την περιστροφική κίνηση, το ''βιδωτό' θα χαρίσει μια μοναδική αίσθηση στο πέος του. Παράλληλα, όσο εσύ γυρίζεις γύρω του, εκείνος έχει την πιο μαγευτική θέα του κόσμου, το γυμνό κορμί σου από όλες τις οπτικές γωνίες. Η στύση του είναι σε φορά όχι προς τα πάνω αλλά προς τα έξω, χαρίζοντας περισσότερη απόλαυση και σε σένα. Αν αυξήσεις την ποικιλία στο ανεβοκατέβασμα, η επαφή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τρίψου αργά πάνω του και ξαφνικά άρχισε να επιταγχύνεις. Ακόμα, δοκίμασε να αλλάξεις το βάθος της διείσδυσης.

Δένω μόνη μου τα κορδόνια μου: παραδεισένια στάση ''η ευλογημένη ιεραποστολική''

Πώς θα το κάνεις: δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία. Ενώ εσύ ξαπλώνεις με τα πόδια ανοιχτά, εκείνος έρχεται ανάμεσα τους και διεισδύει. Αυτό είναι όλο! Αν θες να κάνεις τη στάση λίγο πιο ενδιαφέρουσα, τοποθέτησε ένα ή δύο σταθερά μαξιλαράκια κάτω από τους γλουτούς. Έπειτα, είτε τραβάς τα γόνατα προς το στήθος σου, είτε τυλίγεις τα πόδια γύρω από τη μέση του, με σκοπό να πετύχεις μια πιο βαθιά διείσδυση. Δύσκολο να τελειώσεις κλειτοριδικά χωρίς να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι. Το καλό είναι πως η επαφή θα διαρκέσει παραπάνω για εκείνον, ειδικά ανντιμετωπίζει προβλήματα πρόωρης εξπερμάτωσης.

Γιατί θα την αγαπήσεις: παρόλο που η ιεραποστολική έχει αποκτήσει τη φήμη της πιο βαρετής στάσης, δεν είναι τυχαίο πως είναι η αγαπημένη όλων των ζευγαριών. Κι αυτό συμβαίνει γιατί προσφέρει άνεση. Κρατάς την οπτική επαφή και ταυτόχρονα του μιλάς ή παραδίνεσαι στα φιλιά του. Σίγουρα ήταν η πρώτη στάση που δοκίμασες σεξουαλικά και μάλλον θα είναι και η τελευταία. Ακόμα και αν έχεις σκάσει στο φαγητό, την προτιμάς γιατί κάνει την κοιλίτσα σου να φαίνεται επίπεδη. Για σένα που δεν φημίζεσαι για την ελαστικότητα σου είναι η καλύτερη. Τέλος, διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις.

Μόνο παπούτσι παντοφλέ και γόβα: (καθώς δεν φτάνεις ούτε στα κορδόνια σου)παραδεισένια στάση ''ευθυγράμμιση τώρα''

Πώς θα το κάνεις: μιλάμε για την διάσημη τα τελευταία χρόνια, τεχνική της ευθυγραμμισμένης συνουσίας. Η συγκεκριμένη υπόσχεται να σου χαρίσει περισσότερους οργασμούς από κάθε άλλη στάση. Η θεωρία είναι πολύ απλή. Στηρίζεται περισσότερο στο λίκνισμα, παρά στην ώθηση. Εκείνος έρχεται από πάνω, ευθυγραμμίζοντας την λεκάνη του με τη δικιά σου και στηρίζοντας όλο το βάρος του στους βραχίονες. Διεισδύει χωρίς να φτάσει βαθιά, με τη βάση του πέους του να παραμένει έξω από τον κόλπο. Έτσι, μπορεί να πιέζει ταυτόχρονα και τα γεννητικά σου όργανα. Το σώμα του είναι ακουμπισμένο πάνω σου, και όχι ανασηκωμένο. Εσύ τυλίγεις τα πόδια γύρω από τους μηρούς του, ενώ οι αστράγαλοι ακουμπούν στις γάμπες του. Χρησιμοποίησε τη λεκάνη για να κινηθείς. Όχι τα χέρια ή τα πόδια. Πιέσου πάνω και προς τα εμπρός, σπρώχνοντάς τη λεκάνη του προς τα πίσω. Ενώ εκείνος παραμένει πιεσμένος, συνεχίζει τη διείσδυση, σπρώχνοντάς τη λεκάνη σου πίσω και κάτω. Αυτή η κίνηση κάνει το πέος να λικνίζεται προς τα εμπρός, πιέζοντας το αιδοίο. Κράτα την κλειτορίδα σου τεντωμένη πάνω στη βάση του πέους. Φρόντισε να μην τελειώσεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα, κρατώντας ένα σταθερό ρυθμό.

Γιατί θα την αγαπήσεις: ο Αμερικανός φυσιοθεραπευτής Έντουαρντ Έικελ που την θεσμοθέτησε, κατανόησε από νωρίς το εξής: οι απλές ωθήσεις, χωρίς κλειτοριδική διέγερση, δεν θα φέρουν τον οργασμό σε μια γυναίκα. Η ευθυγράμμιση δοκιμάστηκε σε 43 άντρες και γυναίκες. Το 77% των γυναικών που χρησιμοποίησε την τεχνική με σωστή καθοδήγηση, ήρθε σε οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, σε σχέση με το 23% επιτυχίας στις πρώτες απόπειρες. Μάλιστα, έτσι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες και για έναν ταυτόχρονο οργασμό, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στάση.