SEX

10 τρόποι για να κάνεις ήσυχο (και απολαυστικό) σεξ όταν έχεις παιδιά στο σπίτι

13.08.2020
10 τρόποι για να κάνεις ήσυχο (και απολαυστικό) σεξ όταν έχεις παιδιά στο σπίτι
Είναι το πρώτο πράγμα που μάλλον σε τρομοκρατούσε πριν αποκτήσεις παιδιά. Ή ίσως το δεύτερο μετά την ανακάλυψη ότι δεν θα κοιμόσουν ξανά μετά τις 6 το πρωί. Μιλάμε για το σεξ και πιο συγκεκριμένα, για το σεξ με τον σύντροφό σου, όταν έχετε υπερκινητικά παιδιά που αρνούνται να κοιμηθούν και που περιφέρονται μέχρι αργά το βράδυ στο σπίτι σας.

Το κόλπο για να κάνεις σεξ, έχοντας παιδιά στο σπίτι είναι να κάνεις ήσυχο σεξ. Και παρά τα όσα μάθαμε μέσα από τις ερωτικές ταινίες, το ήσυχο σεξ μπορεί να είναι και πολύ καυτό επίσης. Ας δούμε τις συμβουλές που δίνουν οι sex experts για να κάνεις με τον σύντροφό σου ήσυχο (και καλό) σεξ, όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο (και είσαι σίγουρη ότι κοιμούνται).

Το She Knows, μίλησε με ειδικούς και κατέληξε σε 10 μεθόδους για να χαρείς με ήσυχο τρόπο το σεξ με τον σύντροφο σου:

Κάντε έρωτα πρόσωπο με πρόσωπο και φιληθείτε όταν σας έρθει η επιθυμία να φωνάξετε. Αυτό θα μειώσει το θόρυβο και θα ενισχύσει τη σχέση μεταξύ του ζευγαριού.

Εξασκηθείτε και ο δύο πάνω σε νέους τρόπους επικοινωνίας στο κρεβάτι, όπως το να χρησιμοποιείτε λέξεις αντί για βογκητά.

Κάντε το κρεβάτι σας πιο ήσυχο. Υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείτε να κάνετε για να μην τρίζει το κρεβάτι σας. Μετακινήστε το κρεβάτι σας μακριά από τον τοίχο, ώστε να μην χτυπά. Βάλτε μια κουβέρτα κάτω από τα πόδια του κρεβατιού για να μην γλιστράει και σφίξτε το πλαίσιο του κρεβατιού, ώστε να μην τρίζει.

Ξεχάστε το κρεβάτι σας. Δοκιμάστε μια όρθια θέση ή μια σταθερή καρέκλα ή ρίξτε ένα πάπλωμα στο πάτωμα.

Κάντε το στο ντους. Το τρεχούμενο νερό έχει μια καταπληκτική ικανότητα να «πνίγει» τον ήχο και ακόμη και αν τα παιδιά ξυπνήσουν για μια στιγμή, θα ακούσουν μόνο το νερό να τρέχει.

Κρατήστε το στόμα σας απασχολημένο. Μια εκπληκτική ήσυχη θέση είναι το 69. Όχι μόνο και οι δύο μπορείτε να απολαύσετε τη διέγερση, αλλά και θα έχετε το στόμα σας απασχολημένο. Είναι μια ωφέλιμη στάση και για τους δύο.

Μπορείτε μάλιστα να το κάνετε και σαν ένα μικρό παιχνίδι μεταξύ σας, τύπου «Σίγουρα μπορώ να είμαι πιο ήσυχη από εσένα. Θέλεις να δεις ποιος θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι»;

Παράτεινε την αναπνοή σου για να επιβραδύνεις. Τα οφέλη μπορεί να περιλαμβάνουν έναν πιο έντονο και πολλαπλό οργασμό, καθώς και πιο ήσυχο.

Δοκιμάστε το αργό σεξ για να περιορίσεις το τρίξιμο του κρεβατιού στο ελάχιστο. Όταν η ερωτική πράξη γίνεται όσο το δυνατόν πιο αργά, οι νευρικές απολήξεις και των δύο σας αντιδρούν με τους πιο εκρηκτικούς τρόπους, οι αισθήσεις διεγείρονται καθώς και η δύναμη του οργασμού σας.

Δες το σαν πρόκληση και διασκέδασέ το. Πείραξε τον συντροφό σου και κάνε τον να διεγερθεί τόσο ώστε να τον βλέπεις να παλεύει να συγκρατήσει τα βογκητά του.