SEX

Το σεξ στη θάλασσα και όλα όσα θέλεις να ξέρεις γι' αυτό

22.08.2019
Το σεξ στη θάλασσα και όλα όσα θέλεις να ξέρεις γι' αυτό
Τι να κάνεις, τι να μην κάνεις και όσα πρέπει να έχεις υπόψη σου

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι το καλοκαίρι αποτελεί την πιο ερωτική περίοδο, ενώ η θάλασσα ευννοεί τα ερωτικά παιχνίδια. Προτού όμως πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση και συμφωνήσεις σε αυτό το καλοκαιρινό παιχνίδι, σιγουρέψου ότι γνωρίζεις όλες τις συνέπειες, γιατί η σεξουαλική επαφή μέσα στη θάλασσα μπορεί να κρύβει κινδύνους.

Δες και αυτό: Άντρες και γυναίκες έχουν την ίδια πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση (και δεν είναι αυτή που νομίζεις)

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι υπάρχει κίνδυνος να ‘κολλήσεις’ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, αλλά δεν είναι όμως ο μόνος κίνδυνος. Είτε ισχύει είτε όχι, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να έχεις κατά νου στην περίπτωση αυτή. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τη γυναίκα, αφού η μόλυνση κι η ανάπτυξη μυκητιάσεων στην ευαίσθητη περιοχή είναι πολύ επίφοβα στη θάλασσα, πόσο μάλλον αν κάνετε σεξ μέσα σ’ αυτή.

Αυτό το είδες; Το μυστικό για καλό σεξ δεν είναι αυτό που (μάλλον) φαντάζεσαι

Τέλος, πολλοί πιστεύουν ότι το σεξ μέσα στο νερό είναι πιο ευχάριστο. Μπορεί η θάλασσα να μειώνει το βάρος του σώματος και να φαίνεται πιο εύκολη η επαφή, αλλά το νερό ξεπλένει τα λιπαντικά υγρά του κόλπου, κάνοντας την επαφή λίγο πιο δυσάρεστη.

Να θυμάσαι ότι το νερό δεν βοηθάει στη διείσδυση και ότι η αντισύλληψη χρειάζεται περισσότερη προσοχή, αφού το προφυλακτικό δεν είναι αρκετά ασφαλές στο νερό.

Δες και αυτό: Το κοινό των ζευγαριών που κάνουν καλό σεξ, σύμφωνα με την επιστήμη