SEX

Ο σύντροφος σου δεν έχει διάρκεια στο σεξ; 5 λύσεις που θα βοηθήσουν

30.04.2019
Ο σύντροφος σου δεν έχει διάρκεια στο σεξ; 5 λύσεις που θα βοηθήσουν
Η προσπάθεια για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ ώστε να ικανοποιήσουν μια γυναίκα μπορεί να είναι ένας κοινός φόβος ή ακόμη και... νεύρωση για όλους τους άνδρες. Δυστυχώς το άγχος γύρω από ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να το καταστήσει ακόμη χειρότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς του sheknows.com υπάρχουν πολλά πιθανά αίτια για μια στύση που δεν διαρκεί πολύ. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι ψυχολογικά και άλλα να σχετίζονται με υπερευαισθησία. Aλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν λύσεις. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις αν ο σύντροφός σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

1. Προκαταρκτικά
Το να ετοιμάζεσαι κατάλληλα για σεξ είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά ειδικά εάν ο σύντροφός σου δυσκολεύεται να κρατηθεί πολύ, ζήτα του να δώσει περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι. Η αυξημένη κολπική λίπανση σημαίνει λιγότερη τριβή, γεγονός που μπορεί να τον διευκολύνει περισσότερο. Τα διαφορετικά στάδια της γυναικείας διέγερσης μεταβάλλουν κυριολεκτικά το μήκος και την περιφέρεια του κόλπου, καθιστώντας τον λιγότερο στενό.

Διάβασε επίσης: 10 προκαταρκτικά καλύτερα κι από σεξ

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν δυσκολία να επιτύχουν οργασμό κατά τη διάρκεια μόνο της κολπικής συνουσίας, οπότε τα προκαταρκτικά είναι επίσης μια ευκαιρία να σιγουρευτείς ότι θα φτάσεις στο αποκορύφωμα πριν ξεκινήσει να διεισδύει μέσα σου.

2. Εκπαίδευση
Για πολλούς άνδρες που έχουν δυσκολία να κρατηθούν, ο αυνανισμός είναι η απάντηση. Ο σύντροφός σου μπορεί να αυνανίζεται και να αναπτύξει μια ανοχή, ώστε να βελτιωθεί η αντοχή του. Eπίσης, μπορεί να αγοράσει από ένα sex shop ένα παιχνίδι σιλικόνης ειδικά για αυτή τη χρήση. Αυτό θα του παρέχει την πλησιέστερη διέγερση και οι συνθήκες θα μοιάζουν σαν να βρίσκεται πραγματικά μέσα σε έναν γυναικείο κόλπο. Αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει το σώμα του και να είναι πιο αποτελεσματικός κατά τη δική σας συνάντηση.

3. Προετοιμασία για τη συνάντηση
Σε συνέχεια της προηγούμενης σκέψης, αν ο σύντροφός σου έχει οργασμό πριν από τη συνάντησή σας -ώστε να έρθει πιο... έτοιμος σε σένα- πρέπει να βεβαιωθείς ότι αυτό συνέβη περίπου έξι ώρες πριν να κάνετε μεταξύ σας σεξ και όχι... έξι λεπτά. Αντίθετα, θα είναι... τζάμπα κόπος!

4. Αλλάξτε στάσεις
Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε σε θέσεις βαθιάς διείσδυσης στις οποίες υπάρχει κίνηση των σωμάτων σας αντί της κολπικής τριβής. Αυτό θα διεγείρει την κλειτορίδα σου και θα «σώσει» την ενέργεια του συντρόφου σου για το τέλος.

Διάβασε και αυτό: 7 στάσεις για... αθόρυβο σεξ

Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να τροποποιήσετε τις υπάρχουσες στάσεις για να προσεγγίσετε καλύτερα τη διέγερση με την τοποθέτηση και να μειώσετε την τριβή. Για παράδειγμα, την επόμενη φορά που πρόκειται να κάνετε την ιεραποστολική στάση ή έχεις τα πόδια σου επάνω, βάλε ένα μαξιλάρι ακριβώς κάτω από τους γλουτούς σου. Αυτό θα σηκώσει τη λεκάνη σου έτσι ώστε ο σύντροφός σου να μπορεί να εισχωρήσει πιο βαθιά και να καθυστερήσει να έρθει ο ίδιος σε οργασμό.

5. Δοκιμάστε κάποιο προϊόν
Υπάρχουν πολλά προϊόντα που βοηθούν στην απευαισθητοποίηση του πέους αν ένα άτομο έχει επίμονο πρόβλημα με την πρόωρη εκσπερμάτωση. Αυτές οι κρέμες και οι λιπαντικές ουσίες συχνά βοηθούν αλλά πρέπει πρώτα να εξεταστούν έξω από την κρεβατοκάμαρα για να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου δεν έχει αλλεργική αντίδραση και ότι τα αποτελέσματά τους είναι τα κατάλληλα για να ενσωματωθούν στο σεξ μεταξύ σας.

Νικολέτα Μακρή