SEX

Οι 7 κινήσεις που διεγείρουν περισσότερο τις γυναίκες

03.02.2019
Οι 7 κινήσεις που διεγείρουν περισσότερο τις γυναίκες
Τι «ανάβει» σεξουαλικά κάποιον; Είναι μια μεγάλη και, μερικές φορές, αρκετά μπερδεμένη ερώτηση. Διαφορετικοί άνθρωποι ερεθίζονται από διαφορετικά πράγματα και μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις για ποιο λόγο του ενός το «Ουάου» είναι το «Μπλιαξ» του άλλου.

Στο πλαίσιο μίας πρόσφατης έρευνας, το κατάστημα sex toys, Eden Fantasys, ζήτησε από 2.000 Αμερικανούς να αποκαλύψουν, τι είναι αυτό που τους "ανάβει" στο σεξ. Όπως αποδείχθηκε -λογικά- υπάρχει μια σειρά από πράγματα που οι Αμερικανοί επιθυμούν να κάνουν στο υπνοδωμάτιο τους, αν και, όπως διαπιστώθηκε -επίσης φυσικά- υπάρχουν περίοδοι στη ζωή όπου υπάρχει πιο έντονος πειραματισμός από άλλες.

Αυτό το διάβασες; Άντρες και γυναίκες έχουν την ίδια πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση (και δεν είναι αυτή που νομίζεις)

Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι Αμερικανοί είναι πιο "βιτσιόζοι" στην ηλικία περί τα 37 έτη, πράγμα που δεν είναι παράλογο, αν και μερικές φορές υπάρχει μια διαφορά στο θεωρητικό από το πρακτικό κομμάτι. Η φαντασίωση, δηλαδή, δεν είναι πάντα η ίδια με το στοιχείο που σου προκαλεί την πραγματική διέγερση.

«Οι φαντασιώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς προσφέρουν μια μορφή φυγής από την καθημερινή ζωή», λέει στο Bustle, ο σεξολόγος της Astroglide, Jess O'Reilly. «Οι φαντασιώσεις μπορεί να προσφέρουν μια ματιά στα θεματικά στοιχεία των πραγματικών επιθυμιών σας, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις περιλαμβάνουν συχνά πράξεις, ανθρώπους και σενάρια που ποτέ δεν θα θέλαμε να ακολουθήσουμε στην πραγματική ζωή».

Διάβασε επίσης: Τι μπορεί να μαρτυρά το μήκος των δαχτύλων για τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου...

Ποιες είναι όμως οι πραγματικές πράξεις που «ανάβουν» τους ανθρώπους; Ας δούμε τα συμπεράσματα της έρευνας, όπως προέκυψαν από τις απαντήσεις των γυναικών στην εν λόγω έρευνα:

  1. Τα φιλιά στον λαιμό.
  2. Όταν ο σύντροφός μου, μου λέει «Μου αρέσει αυτό».
  3. Όταν με γδύνει.
  4. Όταν ο σύντροφός μου πλησιάζει χαμηλά.
  5. Όταν ξεντύνω τον σύντροφό μου.
  6. Όταν με φιλάει και μου ψιθυρίζει στο αφτί.
  7. Όταν φοράω σέξι εσώρουχα.