Άντρες και γυναίκες έχουν την ίδια πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση (και δεν είναι αυτή που νομίζεις) | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:30
13/1/2019

Άντρες και γυναίκες έχουν την ίδια πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση (και δεν είναι αυτή που νομίζεις)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι κοινό μυστικό πως άντρες και γυναίκες συνηθίζουν να υποκύπτουν στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις πιο συχνά από ό,τι τολμούν να ομολογήσουν.

Και οι επιστήμονες το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Αυτό που ίσως κανείς μας δεν περίμενε είναι το ότι τα δύο φύλα δεν θα διέφεραν και πολύ ως προς αυτό το κομμάτι, καθώς όπως αποδεικνύεται η πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση είναι κοινή!

Διαβάστε ακόμη: Κι όμως, η νούμερο ένα αιτία χωρισμού δεν είναι η απιστία!

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου  του Μόντρεαλ, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sexual Medicine», πρόκειται για μία φαντασίωση που δεν «χτίζεται» ούτε από πολλούς παρτενέρ, ούτε από δημόσιους χώρος. Αντιθέτως, μιλάμε για συνθήκες απόλυτου ρομαντισμού. Καλά διάβασες.

Πώς περιέγραψαν άντρες και γυναίκες την πιο συχνή τους φαντασίωση;

Θέλω να νιώσω ρομαντικά συναισθήματα σε μια σεξουαλική σχέση.

Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε από τις απαντήσεις 1.516 ατόμων που έλαβαν μέρος στην έρευνα, στους οποίους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν 55 διαφορετικές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Βάσει αποτελεσμάτων, τον ρομαντισμό επιζητεί το 88% των και το 92% των γυναικών.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα μορφή απιστίας δεν σχετίζεται με το σεξ

Σα να λέμε ότι το πιο απλό, είναι τελικά το πιο δύσκολο.

Και σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για φαντασίωση. Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ