7 σημάδια δείχνουν πως θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς

09.01.2017
Μπορεί να μην έχετε ακόμη αποκτήσει το παιδί σας αλλά έχεις ήδη αρχίσει να ονειρεύεσαι την ημέρα εκείνη που μια παιδική φωνούλα θα ακούγεται στο σπίτι. Αν έχεις ήδη μπει σε αυτό το κλίμα σου αποκαλύπτουμε τα σημάδια αυτά που δείχνουν πως ο σύντροφός σου θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς. Πόσα από τα παρακάτω συναντάς στον ίδιο;

1. Έχει λατρεία με τα ανίψια του (ή τα δικά σου)

Αν λιώνει με το που λέει το όνομά τους ή εκτελεί χρέη κλόουν για να περνούν αυτά καλά, σκέψου τι θα κάνει όταν έρθει ο δικός του γιος ή η κόρη.

2. Του αρέσουν τα παιχνίδια

Αν πάτε σε κατάστημα παιχνιδιών κάθεται και χαζεύει με τις ώρες σαν να ήταν παιδί; Καλό σημάδι...

3. Δε βρίσκει τα καρτούν ενοχλητικά, κάθε άλλο

Δεν είναι πως απλά τ΄ανέχεται. Απολαμβάνει να τα βλέπει και δε μιλάμε μόνο για τα καρτολυν ενηλίκων αλλά και τα κλασικά του Ντίσνει.

4. Πλένει τα πιάτα

Ένας καλός μπαμπάς πρέπει να ξέρει να πλένει και τα πιάτα: κανόνας βασικός.

5. Αγαπάει τα ζώα

Ένας άνθρωπος που θέλει και ξέρει να φροντίζει τα ζώα, μπορεί να το κάνει και με το παιδί του. Η αγάπη για τα ζώα δείχνει αισθήματα και θέληση για φροντίδα.

6. Δε φοβάται να τσαλακωθεί

Σου τραγουδάει με αστεία φωνή, σου κάνει πλάκες και γενικά δε φοβάται να τσαλακωθεί; Το έχασες το παιχνίδι, ο μπαμπάς θα γίνει ο αγαπημένος των παιδιών.

7. Δεν αλλάζει κουβέντα όταν του μιλάς για παιδιά

Αν όχι μόνο δεν αλλάζει κουβέντα, στρίβοντας το βλέμα του αλλού αλλά προχωράει κι ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας επιλογή ονομάτων, τότε είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και μάλιστα ο καλύτερος.