Πώς να γίνεις καλύτερη συνάδελφος σε 5 μέρες

05.01.2021
Πώς να γίνεις καλύτερη συνάδελφος σε 5 μέρες
Γίνε η συνεργάτης που ο καθένας θα ήθελε να έχει!

Δεδομένων των πολλών ωρών που περνάμε στις δουλειές μας, είναι σημαντικό να κάνουμε το χρόνο μας εκεί όσο πιο ποιοτικό μπορούμε.

Δες και αυτό: 5 σημάδια που φανερώνουν ότι ένα άτομο του περιβάλλοντος σου είναι τοξικό

Παρακάτω θα βρεις τους πέντε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερη συνάδελφος - κάνε ένα από αυτά κάθε διαφορετική μέρα που θα είσαι στο γραφείο:

Ημέρα 1: Κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο γραφείο, προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, να ασχοληθείς ενεργά με όσα έχεις να κάνεις και να αντλήσεις όσο περισσότερη δημιουργικότητα μπορείς.

Ημέρα 2: Καλλιέργησε πνεύμα συνεργασίας και όχι ανταγωνισμού - οι προσωπικοί στόχοι είναι πάντα καλό να υπάρχουν, αλλά εάν καταφέρεις να μοιραστείς την προσπάθεια σου θα έχεις συνεισφέρει στο κοινό καλό με ένα μοναδικό και όμορφο τρόπο. Μίλα με ειλικρίνεια και πρόσφερε υποστήριξη αντί για σαμποτάζ προς όφελους του προσωπικού σου όφελους.

Ημέρα 3: Ενθάρρυνε τους συνεργάτες σου με σκοπό να μπορέσουν να φτάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων σου - η δυναμική που θα αποπνεύσεις θα σε φέρει και εσένα στην καλύτερη εκοδχή του εαυτού σου.

Ημέρα 4: Σεβάσου τις διαφορές των υπόλοιπων, δείξε κατανόηση στο ότι δεν λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο και δοκίμασε να προσαρμοστείς στον τρόπο εργασίας τους.

Ημέρα 5: Γίνε πρότυπο - Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε ατομικά επηρεάζει συνολικά το χώρο εργασίας μας. Να είσαι όσο πιο ευγενική μπορείς, απόφυγε τα κουτσομπολιά και γενικά, αν θέλεις ο χώρος εργασίας σου να είναι εστιασμένος στον άνθρωπο, φέρσου αντίστοιχα.