Ζώδια & εργασία: Οι προβλέψεις για το 2016

28.12.2015
Πώς θα κυλήσει εργασιακά η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο; Σου δίνουμε μια πρώτη ιδέα μέχρι να ακολουθήσουν οι αναλυτικές προβλέψεις της χρονιάς - όπως κάνουμε κάθε χρόνο - για κάθε ζώδιο.

Κριός

Θρίλερ με έντονη πλοκή μάλιστα και με πολλές κορυφώσεις, εντάσεις αλλά και στιγμές επιτυχίας εκεί που νομίζετε ότι χάνετε το τρένο θα είναι τα επαγγελματικά για τον νέο χρόνο.

Ταύρος

Εγκαταλείπετε ή αποστασιοποιείστε από την τόσο κερδοσκοπική πλευρά της ζωής που είχατε υιοθετήσει, χωρίς να σημαίνει ότι το χρήμα δεν είναι σημαντικό για σας. Δεν είναι όμως η πρώτη σας προτεραιότητα.

Δίδυμοι

Ώρα να αναπτύξετε αρκετά την προσαρμοστικότητά σας, πράγμα που θα αποδειχθεί σωτήριο, και να πάρετε και να δώσετε μαθήματα ζωής και προσαρμογής. Η εξυπνάδα σας θα αποδειχθεί ότι δεν είναι επαρκές σωσίβιο για να σας βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις.

Καρκίνος

Εκείνο που πρέπει να δείξετε όλη τη χρονιά είναι μια σύνεση και μια προνοητικότητα κάθε φορά που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Και επειδή η χρονιά θα είναι και αυτή δύσκολη σε γενικότερες γραμμές, και επειδή οι αντιξοότητες δεν θα σταματήσουν, αυτό πρέπει να το λάβετε υπόψη σας.

Λέων

Την περίοδο αυτήν εκ των πραγμάτων γίνεστε πιο πρακτικοί και ήδη έχετε αλλάξει νοοτροπία και αλλάζετε σταδιακά και τακτική στην εργασία σας. Κάποιοι θα ανακαλύψετε ένα καινούργιο αντικείμενο δουλειάς, κάποιοι άλλοι ίσως αλλάξετε τόπο διαμονής

Παρθένος

Αξίζει να δουλέψετε φέτος και να δουλέψετε καλά. Ακόμα και όσοι είστε άνεργοι είναι ευκαιρία να ρίξετε σπόρο ή να πειραματιστείτε σε αλλά μέρη που θα σας βοηθήσουν να βρείτε δουλειά.

Ζυγός

Αναζήτηση καινούργιων στηριγμάτων προϋποθέτει η νέα αυτή χρονιά καθώς κάποιες δομές είναι αρκετά πιθανό να αλλάξουν.

Σκορπιός

Με συχνές και μάλλον έντονες εναλλαγές φαίνεται ότι θα εξελίσσεται ο νέος χρόνος και στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Τοξότης

Στην πρώτη φάση θα ήταν πάρα πολύ έξυπνο και ιδιαίτερα ευεργετικό για σας να αξιοποιήσετε οτιδήποτε έχετε στην κατοχή σας προκειμένου να αυξήσετε τις πηγές των εσόδων σας και με μια τέτοια συμφωνία που να μην απαιτεί από τη δική σας πλευρά συνεχές τρέξιμο

Αιγόκερως

Το μότο σας για τον καινούργιο χρόνο πρέπει να είναι ένα: «Όλα τα προβλήματα έχουν μια λύση και πρέπει να την αναζητήσω». Λύση συνετή, πρακτική και όχι παράτολμη. Με άλλα λόγια, όχι ηρωισμούς.

Υδροχόος

Έχετε δυο κύρια ελαττώματα τα οποία αυτοτροφοδοτούνται και την ίδια στιγμή συγκρούονται μεταξύ τους. Από τη μία πλευρά παρουσιάζεστε βιαστικοί στο να προχωρήσετε σε αυτά που έχετε σκεφτεί και σχεδιάσει και πολύ αναποφάσιστοι από την άλλη.

Ιχθείς

Η επίδραση του Κρόνου στους τομείς των σχέσεων, της εργασίας και της οικογένειας θα δημιουργήσει γεγονότα και καταστάσεις.