5 κολλητές - κομμάτι της ζωής σου

27.08.2009
Ανάμεσα στις φίλες σου, ξεχωρίζεις κάποιες που αγαπάς και νοιάζεσαι λιγότερο ή περισσότερο. Στον κύκλο αυτό, υπάρχουν και πέντε μοναδικοί τύποι κολλητών φιλενάδων που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ζωή της. Αναγνώρισέ τες με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά και σπεύσε να συμπληρώσεις τον κύκλο με εκείνο τον τύπο κολλητής που λείπει από τη ζωή σου και χρειάζεσαι για να παίξει τον μοναδικό ρόλο της!

Ανάμεσα στις φίλες σου, ξεχωρίζεις κάποιες που αγαπάς και νοιάζεσαι λιγότερο ή περισσότερο. Στον κύκλο αυτό, υπάρχουν και πέντε μοναδικοί τύποι κολλητών φιλενάδων που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ζωή της. Αναγνώρισέ τες με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά και σπεύσε να συμπληρώσεις τον κύκλο με εκείνο τον τύπο κολλητής που λείπει από τη ζωή σου και χρειάζεσαι για να παίξει τον μοναδικό ρόλο της!

1. Η φίλη - πάρτυ άνιμαλ από το σχολείο: το να κρατήσεις στη ζωή σου αυτή τη φίλη είναι πολύ χρήσιμο ειδικά τις περιόδους που είσαι εργένισσα. Ξέρει κάθε μπαρ και κάθε μπάρμαν. Της στρώνουν κόκκινα χαλιά σε κάθε της εμφάνιση και σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Τότε που ακόμα φορούσες γυαλιά μυωπίας και σιδεράκια, καθισμένη στο πίσω θρανίο.

Γιατί πρέπει να την κρατήσεις: γιατί ακόμα κι αν είσαι δεσμευμένη ή παντρεμένη ή έχεις παιδιά, η φίλη αυτή μπορεί να σε βγάλει από την ανία σου, γυρίζοντας μαζί της όλα τα μπαρ για ένα βράδυ, πίνοντας πολλά σφηνάκια τεκίλας.

Μη σου τύχει: ξαφνικά να μείνει έγκυος, να νοικοκυρευτεί και να ζήσεις το τέλος μιας εποχής!

2. Η κολλητή που κατά βάθος σιχαίνεσαι: όσο σίγουρο είναι ότι ο Ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί από την Ανατολή, τόσο σίγουρο είναι ότι κάθε γυναίκα έχει έστω και μια κολλητή που κατά βάθος δεν θέλει ούτε να βλέπει. Μπορεί να σπαταλάς ώρες και ώρες στα μαγαζιά και στα καφέ μαζί της, αλλά μόλις βρεθείς μακρυά της, δεν μπορείς να σταματήσεις το κουτσομπολιό εις βάρος της. Έτσι, θα σπεύσεις να σχολιάσεις το άθλιο κούρεμά της, την τσάντα περσινής σεζόν που κρατούσε, ακόμα και το σπασμένο μικρό δαχτυλάκι των νυχιών της.

Γιατί πρέπει να την κρατήσεις: τώρα θα αναρωτηθείς εύλογα, γιατί να διατηρήσεις στη ζωή σου μια φίλη που σιχαίνεσαι; Όλες οι γυναίκες λατρεύουν το κουτσομπολιό και η ύπαρξη μιας τέτοιας φίλης αποτελεί την καλύτερη πηγή κουτσομπολιού, ακόμα και σε καιρούς που η Σάσα Μπάστα σταματά να χωρίζει και η Μρίτνεϊ το παίζει καλό κορίτσι.

Μη σου τύχει: να μάθει το τι της σούρνεις και να σου τα ψάλλει κανονικά.

3. Η εργένισσα σε απόγνωση κολλητή: είναι επίσης γνωστή και ως η παχουλή φίλη που έχει μείνει χωρίς αγόρι και ραντεβού για πολύ, πολύ πολύ καιρό. Μπορεί να είναι το καλύτερο κορίτσι στον κόσμο, αλλά κάποιες φορές η μιζέρια και η γκρίνια της για τη ζωή που ζει χωρίς έρωτα και αγάπη (θυμίζοντας τη Μάρθα Βούρτση στο παχουλό της) είναι αφόρητη. Το κακό είναι πως όσο πιο τέλεια είναι η δικιά σου ζωή, τόσο πιο πολύ πρέπει να προσποιείσαι μπροστά της, για να μην την κάνεις να αισθάνεται ακόμα χειρότερα.

Γιατί πρέπει να την κρατήσεις: η φίλη αυτή είναι διαθέσιμη κάθε φορά που νιώθεις μοναξιά ή δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για βόλτα.

Μη σου τύχει: ν' αδυνατίσει και να σου φάει το γκόμενο.

4. Ο γκέι κολλητός: όπως η Κάρυ είχε τον Στάνφορντ, έτσι κι εσύ επιβάλλεται να έχεις στη ζωή σου έναν γκέι κολλητό. Είναι εκείνος που θα σου πει τι να φορέσεις, έχει πάντα το καλύτερο γούστο και τις μεγαλύτερες διασυνδέσεις στο καλλιτεχνικό και όχι μόνο στερέωμα. Ο φίλος αυτός θα αποτελέσει την μεγαλύτερη και πιο πιστή και αφοσιωμένη σχέση που θα έχεις με άτομο του αρσενικού φύλου.

Γιατί πρέπει να τον κρατήσεις: γιατί δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.
Μη σου τύχει: να παίζει τον γκέι και να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου.

5. Η καλύτερη φίλη στον κόσμο: αποτελεί την αδερφή ψυχή σου στο μονοπάτι της ζωής. Ξέρει επακριβώς πόσες φορές έχεις κλάψει για έναν άντρα και θυμάται με ακρίβεια τους άντρες με τους οποίους έχεις πάει (ακόμα κι εκείνους που έχεις ξεχάσεις εσύ η ίδια). Γνωρίζει και το παραμικρό σου μυστικό αλλά δεν πρόκειται να το πει ούτε στον ψυχολόγος της.
Γιατί πρέπει να τον κρατήσεις: είναι το πιο σημαντικό γυναικείο πρόσωπο στη ζωή σου μετά τη μητέρα σου. Θα σε βοηθήσει στα καλά και στα κακά και με τη συμβουλή της, θα πάρεις τις πιο κρίσιμες αποφάσεις στη ζωή σου.

Από την Κατερίνα Πατούλια