Το τέλειο πιτζάμα πάρτι με τις κολλητούλες

04.11.2011
Ένα πιτζάμα πάρτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσεις χρόνο με τις φίλες δίχως τις τρελές ετοιμασίες ενός κανονικού πάρτι. Αλλωστε είναι ιδανικό και για κάθε περίσταση!

Ένα πιτζάμα πάρτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσεις χρόνο με τις φίλες δίχως τις τρελές ετοιμασίες ενός κανονικού πάρτι. Αλλωστε είναι ιδανικό και για κάθε περίσταση!

Πως θα το οργανώσεις

Είτε είσαι λυπημένη και θέλεις να ξεχαστείς ή αντίθετα θέλεις να μοιραστείς τη χαρά σου με τα κορίτσια, το πιτζάμα πάρτι οργανώνεται εύκολα, γρήγορα και εγγυάται διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης, αρκεί βέβαια να το έχεις οργανώσει σωστά.

Κλειστό ή ανοιχτό;

Κατ΄αρχήν είναι σημαντικό να ξέρεις πόσο κλειστό ή ανοιχτό θέλεις να είναι το πάρτι σου ώστε να κινηθείς ανάλόγα. Αν θέλεις κάτι χαλαρό κάλεσε 2-3 κολλητές σου ενώ αν προτιμάς τρελά ξενύχτια και ποικιλία μπορείς να κάνεις μια βραδιά κοριτσιών. Κάνε μια λίστα με όλες τις φίλες που θέλεις να καλέσεις και βάλε πλώρη…

Πότε να το κάνεις;

Βρες μια κοινή ημερομηνία που θα σας βολεύει όλες. Θα είναι κρίμα μια φίλη να αισθανθεί πως την βάζεις στο περιθώριο μη σκεπτόμενη αν μπορεί να παραβρεθεί την ημέρα και την ώρα που εσύ όρισες.

Τι θα φάτε;

Τσιπς, πίτσες, σουβλάκια, σοκολατάκια και μικρά σνακ είναι ιδανικά για γυναικείες βραδιές. Για μια βραδιά άσε την εμμονή με τη δίαιτα και απόλαυσε χωρίς τύψεις μαζί με τις φίλες λιχουδιές. Βέβαια, αν κάποια κολλητή έχει μπει σε διατροφή και δε θέλει να κάνει την παραμικρή παρασπονδία φρόντισε να έχεις προμηθευτεί σαλάτες και διαιτητικά αναψυκτικά για να μην τη φέρεις σε δύσκολη θέση.

Τι δεν πρέπει να λείπει;

Βιντεοταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και φυσικά καλή διάθεση. Καλό είναι το κους-κους, η μουσική και τα προγράμματα στην τηλεόραση, πάντα όμως χρειάζονται και εναλλακτικές. Κατέβασε λοιπόν από το πατάρι επιτραπέζια και παλιά άλμπουμ φωτογραφιών και διάλεξε τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί ή κωμωδίες από το πιο κοντινό βιντεοκλάμπ.

Τι να μην ξεχάσεις

Μα φυσικά να καταγράψεις σε βίντεο ή να απαθανατίσεις με το φωτογραφικό φακό στιγμές αστείες και ξεκαρδιστικές. Συνήθως, στα πιτζάμα πάρτι χαλαρώνουμε και νιώθουμε σαν το σπίτι μας, τα αστειάκια και οι φάρσες ξεκινούν, το ένα φέρνει το άλλο και σύντομα μπορεί να βρεθείτε να παίζεται μαξιλαροπόλεμο, να να πασαλείβει η μια την άλλη με σοκολάτα στο πρόσωπο! Ακόμη όμως και αν οι αντιδράσεις σας δεν είναι τόσο "ακραίες", δεν είναι κρίμα να μην κρατήσεις γλυκιές αναμνήσεις; Βέβαια πρόσεξε να μην το παρακάνεις... Το πάρτι το κάνεις για να περάσεις καλά με τις κολλητούλες κι όχι για να ποζάρετε όλη την ώρα στο φακό!

Το πιο σημαντικό: Τι απαγορεύεται!

Σιγουρέψου πως όλες θα φορούν πιτζάμες! Αν μια φίλη έρθει φορώντας τα ρούχα της δώσε της πολύχρωμες δικές σου πιτζαμούλες και ζήτα της να αλλάξει για να μην αισθάνεται σαν τη μύγα μεσα στο γάλα.

Tip: Για να κάνεις το πάρτι ακόμη πιο διασκεδαστικό και να δώσεις μια έξτρα κοριτσίστικη πινελιά πες στις φίλες να φορέσουν παντοφλίτσες χρωματιστές ή με ζωάκια.