30 λάθη που πρέπει να του συγχωρέσεις σήμερα- Νο1

27.01.2014
Λάθη σε μια σχέση εύκολα γίνονται. Έλα όμως που εμείς τα θηλυκά θεωρούμε εξαίσιο πείραμα να του σπάσουμε τα νεύρα του λεγάμενου για ένα λάθος, μικρό τις περισσότερες φορές, έτσι για να καεί το πελεκούδι. Ωραίοι και οι καυγάδες, δεν λέω και το makeup sex που ακολουθεί αλλά τι θα έλεγες να φυλάς την ορμή σου για τα μεγάλα του σφάλματα και να του συγχωρείς, εκείνα τα μικρά, που ξέρεις πόσο αθώα είναι... Από την Κατερίνα Πατούλια

1. Δεν σε σύστησε σε κάποιο φίλο που πετύχατε στο δρόμο: μέγα έγκλημα θα πεις αλλά η αλήθεια είναι πως για έναν άντρα Α. Δεν βγαίνουν εύκολα οι λέξεις τη στιγμή που τις θέλουν. Κι από το να αναφερθεί σε σένα ως η γκομ...πέλα μου, γιατί αυτό θα σκεφτεί πρώτο, δεν σε συστήνει καν. Β. Δεν θυμάται καν το όνομα του περαστικού φίλου, οπότε δεν σε συστήνει για να μην γίνει ρεζίλι σε εκείνο.

2. Δεν σε πήρε τηλέφωνο όταν επέστρεψε από το ξενύχτι με τα αγόρια. Το πρόβλημα είναι υποσυνείδητο και δεν πιστεύει ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ πως θα πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

3. Δεν σε πήρε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί: Ναι, όσες φορές κι αν καυγαδίσεις για το σφάλμα αυτό, εκείνο το αθώο σου αγόρι δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί ένα γλυκό μήνυμα να στείλει προτού κοιμηθεί. Έτσι, γιατί απλά νυστάζει.

4. Δεν θα πλύνει τα πιάτα: άσε τον καυγά και διεκδίκησε εκείνο το ωραίο πλυντήριο πιάτων που πάντα ήθελες.

5. Δεν έστρωσε το κρεβάτι: μα τι θες κι εσύ τον καυγά αφού εκεί θα ματακοιμηθείτε!

6. Μέθυσε και είπε μια χαζομάρα: ναι, για μια χαζομάρα, καυγά δεν στήνουμε. Άσε που στα μεγάλα του ξενύχτια, σου είπε τα πιο μεγάλα ''σ'αγαπώ''!

7. Ξέχασε μια σημαντική ημερομηνία: πέραν των γενεθλίων και της επετείου γάμου, οι υπόλοιπες ημερομηνίες που ξέχασε, συγχωρούνται, έτσι γιατί κι εσύ έχεις ξεχάσει κάποια- τον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ πχ!

8. Τα χρόνια πολλά που έστειλε σε μήνυμα στην πρώην: Αν πρέπει να τσαντιστείς, τσαντίσου που έχει την πρώην φίλη ακόμα στο Facebook και καθόλου δεν σε ενοχλεί τούτο το γεγονός και έπειτα βάλτα και με σένα που στέλνεις τα ίδια χρόνια πολλά σε 10 πρώην σου.

9. Σου πήρε τα σκεπάσματα τη νύχτα: κάποιοι κάνουν καυγάδες που δεν μπορούν να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι με έναν άντρα κι εσύ κολλάς στα σκεπάσματα! Ας πιάσεις κι ανεμοδαρμένα ύψη, και τι έγινε!

10. Ναι, η φωτογραφία που σε έκανε tag δεν ήταν κι η καλύτερή σου. Κάνε untag και προχώρα!

11. Δεν αλλάζει το βλέμμα του όταν πετυχαίνει τη Στικούδη στην τιβί. Κάνε καυγά αν τολμάς που κι εσύ το βλέμμα από το Κατερινάκι δεν το παίρνεις.

12. Εσύ θέλεις να δεις το Voice κι εκείνος τον αγώνα της Μπάρτσα. Πόσο να θυμώσεις μαζί του δηλαδή που εσύ προτιμάς το Ρέμο κι εκείνος το Νειμάρ.

13. Μην θυμώνεις που είχε κι άλλες γυναίκες στη ζωή του πριν από σένα. Μεγάλος άθλος για γυναίκες... σαν εμένα για παράδειγμα. Αλλά η αλήθεια είναι πως όσες κι αν υπήρξαν πριν από εσένα, διαγράφηκαν και εμπάσει περιπτώσει, εσένα προτίμησε, σε σένα άραξε!

14. Δεν μάζεψε τα ρούχα από το μπαλκόνι... και βράχηκαν. Το πλυντήριο ναναι καλά να τα ξαναπλύνει άσε που αν τον έβλεπαν να τα μαζεύει από το μπαλκόνι θα τον έκραζαν κι εσένα μαζί.

15. Οι χαζομάρες που κάνει με το αμάξι. Ας το παραδεχτούμε! Από πότε εσύ, που δεν ξέρεις να πιάνεις καν το τιμόνι έγινες ειδικός στην σωστή οδήγηση!