Σούπερ κόλπα για να μην σε βρουν οι γιορτές μόνη

05.12.2013
Οι γιορτές πλησιάζουν απειλητικά κι εσύ, μπουκάλα και πάλι ψάχνεις τρόπους να καπαρωθείς ως τις γιορτές.

Τι σκας; Τα κορίτσια του Womenonly συγκέντρωσαν τις πιο αστείες και ευρηματικές συμβουλές- κόλπα για να βρεις το ταίρι ως τις γιορτές!

Ας είμαστε ρεαλιστές πάντως- βρεις δεν βρεις ταίρι, άψογα θα περάσεις- και θα επανέλθουμε με δεύτερο άρθρο-οδηγό επιβίωσης στις γιορτές για μπακούρια!

Πουτ ντάουν το τελεκοντρόλ: με άλλα λόγια σβήσε την τιβί και βγες όξω (που λέει και η γιαγιά μου). Πουλάκι μου, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να αποβλακωθείς μπροστά στο χαζοκούτι, τις εβδομάδες που μένουν μέχρι τις γιορτές, βγες έξω (μπαράκια, κλαμπάκια, θεατράκια -όχι σινεμά γιατί στα σκοτεινά ποιον να γνωρίσεις) και άυξησε τις πιθανότητες να πέσεις πάνω στο κελεπούρι!

Στην τιβί το μόνο κελεπούρι που μπορεί να γνωρίσεις είναι ο Γιώργης Κλούνης (κατά κόσμο Τζορτζ Κλούνεϊ) κι αυτός ακόμα μόνος μένει σε κάθε ταινία και διαφήμιση!

Τα συνοικέσια να'ναι καλά: αν σε κάθε άλλη εποχή αρνιόσουν πεισματικά να γνωρίσεις το καλό παιδί που ήθελε να σου γνωρίσει η κολλητή, η μαμά ή η ξαδέρφη, τώρα ήρθε η ώρα να πεις το μεγάλο ΝΑΙ! Πόσο ακόμα να υποδύεσαι το Μεταξά με τα Όχι. Στη χειρότερη περίπτωση, θα βγεις ένα κακό ραντεβού αλλά κάθε ραντεβού είναι μι ευκαιρία για καλό φαγητό ή ποτό και ανταλλαγή απόψεων με έναν νέο άνθρωπο. Άσε που ακόμα και στα κακά ραντεβού, μπορείς να μάθεις την τέχνη του διαφημίζω τον εαυτό μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέχρι τις γιορτές μην χάνεις τα κοσμικά event: ονομαστικές γιορτές, γενέθλια πάρτυ, βραδιές με επιτραπέζια, χοροί και χοροεσπερίδες-όχι σχολικές, δεν πάμε πενθήμερη- εταιρικά event, παρουσιάσεις, σεμινάρια, εκθέσεις αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να δεις κόσμο, να μιλήσεις με κόσμο, να αγαπήσεις... κόσμο.

Γκιβ δε πασγουόρντ: σε βλέπω με το κινητό στο ένα χέρι με το τάμπλετ στο άλλο και ψάχνεις παντού wifi! Σεβαστό αλλά γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Προσοχή, δεν πάμε να χτυπήσουμε την πόρτα την ηλεκτρονικιά αγνώστων. Αλλά αντίθετα, έχεις τόσους φίλους στο ΦουΜπου το Τουίτερ και το Ίντσταγραμ -παλιούς συμμαθητές, παλιούς συμφοιτητές, άτομα που πέρασαν από τη ζωή σου και δεν τους έδωσες την ευκαιρία που άξιζαν, δες το status τους και στείλε ένα μηνυματάκι ''τι κάνεις βρε ψυχή, χαθήκαμε''!

Έξω γίνεται του πρώην σου: χωρίσατε φιλικά, διατηρείτε ακόμα επαφές, κάνετε και κάζουαλ σεξ, γιατί να μην βγείτε και ένα-δυο-τρια ρανδεβού, όπως παλιά. Το χειρότερο είναι να σου αρέσει αυτό που έχασες και το καλύτερο να αρέσει και σε εκείνον και πάμε από την αρχή.

Προσοχή: αν ο τελευταίος πρώην, υπήρξε ανοιχτή πληγή που ακόμα αιμορραγεί, φτου φτου μακρυά.

Νέα χόμπι, νέες αγάπες: στα παλιά τα στέκια, μόνο τους ίδιους ανθρώπους θα δεις. Οπότε, ξεκίν νέα χόμπι ως τις γιορτές. Μάθε μια νέα γλώσσα, γράψου σε σεμινάρια κεραμικής, κικ μποξ και σέρφινγκ, κάνε κάτι νέο βρε αδερφέ και κάποιο αγόρι θα βρεθεί στο διάβα σου.

Προσοχή- προσοχή:

-Μην αφήνεις τις δεσμευμένες φίλες σου να σε πηγαίνουν διαρκώς σε μέρη χωρίς άντρες.

Κατερίνα Πατούλια