Η αποχώρηση και οι υποψηφιότητες του Fame

29.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, με ένα τάλαντο λιγότερο έχει απομείνει από την Κυριακή η "μεγάλη του Fame Story Ακαδημία". Η φερέλπιδα αοιδός Ιωάννα αποτελεί παρελθόν από την Σχολή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με ένα τάλαντο λιγότερο έχει απομείνει από την Κυριακή η "μεγάλη του Fame Story Ακαδημία". Η φερέλπιδα αοιδός Ιωάννα αποτελεί παρελθόν από την Σχολή καθώς το μουσικόφιλο κοινό του Fame έκρινε πως η συνυποψήφια Ασπα είναι καλύτερη αοιδός και πρέπει να παραμείνει. Το αποτέλεσμα, πάντως, διόλου απογοήτευσε την αποχωρήσασα, η οποία εν μέσω κλαυθμών και οδυρμών αναφωνούσε στους συμπαίκτες της "Μη κλαίτε για μένα συνάδελφοι. Είδατε την Αθηνά;". Όπερ σημαίνει πως, όπως η πρώην συνάδελφος της η - I wanna be Αννα Βίσση ντε- είχε βροχή από προτάσεις για σπέσιαλ εμφανίσεις σε κέντρα της πρωτεύουσας και όχι μόνο, έτσι και αυτή με το που θα βγει έξω, θα της την έχουν στημένη επιχειρηματίες, οι οποίοι εκτίμησαν δεόντως τις χορδές αηδόνι που διαθέτει. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν νεότερα για το πόσες προτάσεις δέχτηκε.

Στο Live είχαμε και τις καθιερωμένες υποψηφιότητες για αποχώρηση. Η κριτική επιτροπή για ακόμη μία φορά σωστός βράχος επιτέλεσε το έργο της, στέλνοντας στον τάκο τέσσερα αηδόνια, την Ιωάννα, την Λίνα, την Μαρία και το Νότη. Εξ αυτών, ο Νότης τη σκαπούλαρε καθώς οι συμπαίκτες του τον έχουν βαθιά μες στην καρδιά τους δίνοντας του πανηγυρικά την ψήφο τους. Η Ιωάννα (το κορίτσι της τουαλέτας) προστατεύτηκε από τους καθηγητές, οι οποίοι στο πρόσωπο της πέρα από το τάλαντο της στις...διαπροσωπικές σχέσεις, αναγνώρισαν και το τάλαντο της στο τραγούδι. Έτσι, ο κλήρος πέφτει στην Μαρία και τη Λίνα. Η, μεν, πρώτη είναι συνηθισμένη από υποψηφιότητες, η δε, δεύτερη αυτή την εβδομάδα προβλέπεται να σηκώσει τον...σταυρό του μαρτυρίου. Δεν της έφθανε, δηλαδή, που της έκαναν κόμμωση "ένα Αλιεν στα μπουζούκια", έχει και την υποψηφιότητα.

Κατά τα άλλα, τη σημερινή μέρα Τρίτη 29 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και κάποιοι παίκτες πήγαν στο στούντιο να της τραγουδήσουν μελωδικά το "Happy Birthday". Οι υπόλοιποι έμειναν στη Σχολή και πήγαν να σκάσουν από το κακό τους που δεν πήγαν και αυτοί. Ωστόσο, η ιδέα ότι κάποτε θα πηγαίνουν στον "Πρωινό Καφέ" ως καλεσμένοι για το καλλιτεχνικό μέρος της εκπομπής, κομμάτι τους καθησύχασε.