Ο γάμος του Τσαλίκη

24.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε θέμα ισάξιο με αυτό της 17Ν και των δημοτικών εκλογών έχει αναχθεί την τελευταία εβδομάδα ο γάμος του Γιώργου Τσαλίκη με την καλή του Δώρα, στις 27 Οκτωβρίου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε θέμα ισάξιο με αυτό της 17Ν και των δημοτικών εκλογών έχει αναχθεί την τελευταία εβδομάδα ο γάμος του Γιώργου Τσαλίκη με την καλή του Δώρα. Τα δελτία ειδήσεων το έχουν σε περίοπτη θέση, ενώ έχουν εξαπολύσει τα λαγωνίκα τους να κάνουν έγκαιρο κι έγκυρο ρεπορτάζ. Έτσι, οι απανταχού φαν του φερέλπιδος αοιδού μαθαίνουν καθημερινά τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου που και οι ίδιοι να παντρεύονταν τόσα δεν θα ήξεραν. Μάθαμε, λοιπόν, πως ο Τσαλίκης με τη Δώρα μετακόμισαν από την Πετρούπολη και πήγαν στο νέο τους σπιτικό, ένα τριώροφο "φτωχικό" στο Πανόραμα της Βούλας με τον Σαρωνικό πιάτο.

Η οικία είναι νεόκτιστη και η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και είναι καλυμμένη από λευκές τέντες, προκειμένου το ζεύγος να προστατευθεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γάτες τα παιδιά, διότι ποιος θα σκεφτόταν ότι θα υπάρξουν περίεργοι τύποι, οι οποίοι θα σκαρφαλώσουν εκεί πάνω προκειμένου να δουν το ζευγάρι εν πλήρη δράση σε προσωπικές στιγμές; Το θέμα του σπιτιού, είναι αλήθεια, τους έχει απασχολήσει τα μάλα και τελευταία ασχολούνται μόνο με αυτό. Να αγοράσουν ηλεκτρικά, έπιπλα, κουρτίνες, χαλιά. Ειδικά για τα τελευταία, το ρεπορτάζ λέει πως πήγαν στην Δέσποινα Μιραράκη να τα αγοράσουν μαζί με την κουμπάρα τους Μαρία Παπαπέτρος, η οποία τους έκανε δώρο για το γάμο ένα πανάκριβο κομμάτι. Της Δώρας, όμως, της γυάλισε κι ένα άλλο μεταξωτό χαλί που τελικά της το αγόρασε ο καλός της. Η αξία του είναι μεγάλη, αλλά ο καλλιτέχνης έχει μαζέψει καλό κομπόδεμα.

Ακούσαμε, επίσης, ότι οι μελλόνυμφοι μέχρι το γάμο τους θα μείνουν στο Πεντελικό, όπου θα γίνει η δεξίωση. Αυτά, όσον αφορά τις τελευταίες λεπτομέρειες της τελετής, διότι υπάρχει υλικό και από τα μπάτσελορ πάρτι που κάνει κάθε βράδυ εδώ και μία εβδομάδα το ζεύγος. Ο Τσαλίκης, λοιπόν, πήγε στο "Ρομεό" μαζί με την αντροπαρέα του για να γλεντήσουν τις τελευταίες μέρες της εργένικης ζωής. Η Δώρα ήταν στο "Καν - Καν", όμως, δεν άντεξε μακριά από τον καλό της και μαζί με τις φίλες της πήγαν να τον βρουν. Εδώ, έγινε ρεπορτάζ εις βάθος και πληροφορηθήκαμε έτσι, ότι ο Γιώργος ευχαριστήθηκε σφόδρα από την έκπληξη της αγαπημένης του, αφιερώνοντας της μάλιστα - όλο νόημα - ένα άσμα αγαπησιάρικο. Αυτή μετά από τέτοια κίνηση, λογικό ήταν να βουρκώσει από συγκίνηση!