H Τζούλια απαγγέλει και ο Φλωρινιώτης μιλάει για τις πλαστικές

07.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι είδαν τα μάτια μου και τι άκουσαν τα (μικρά) μου αυτάκια! Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά με την εκπομπούλα της "Με την Τζούλια" και αυτή τη φορά κατάφερε να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό για πολλούς λόγους, σε σημείο που πιστεύω ότι κάθε φορά καταφέρνει να ξεπεράσει τον εαυτό της!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι είδαν τα μάτια μου και τι άκουσαν τα αυτάκια μου! Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά με την εκπομπούλα της "Με την Τζούλια" και αυτή τη φορά κατάφερε να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό για πολλούς λόγους, σε σημείο που πιστεύω ότι κάθε φορά καταφέρνει να ξεπεράσει τον εαυτό της! Τώρα λοιπόν, το κορίτσι με φόντο την Επίδαυρο είχε ποιητικές εξάψεις και αποφάσισε να απαγγείλει. Και μην πάει ο νους σου σε καμία Βανδή ή Βίσση, εδώ μιλάμε για αρχαία τραγωδία, πράγμα που θύμιζε πράγματι τραγωδία.


Παιδί μου σου λέω, βλέπω ξαφνικά τη Τζούλια με μακρύ λευκό φόρεμα -που πολύ θα ήθελε να θυμίζει αρχαιοελληνικό μανδύα- και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά
και με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας να προσπαθεί να μιμηθεί το ύφος απαγγελίας της αρχαίας τραγωδίας. Ξεκινάει λοιπόν το κορίτσι λέγοντας: "Θα προσπαθήσω με σεβασμό στον ποιητή να απαγγείλω τον Ολυμπιακό ύμνο", πράγμα στο οποίο δε θα σου το κρύψω απέτυχε παταγωδώς και όλες τις οι προσπάθειες ήταν άκαρπες.


"Αγαπημένος μου ποιητής είναι ο Ελύτης και ο Σεφέρης" είπε με ύφος παραπονεμένης γατούλας. Ε και να δεις θα έκαναν και αυτοί χαρές αν το ήξεραν... Ας πάει όμως το παλιάμπελο λέω, αφού είναι και ο Γιάννης Φλωρινιώτης καλεσμένος θα σκάσει λίγο και το δικό μου χειλάκι πριν βυθιστώ για πάντα στην κατάθλιψη.


Μετά χρυσή μου η κουβέντα πήγε στο Μάνο Χατζηδάκι και στην επαγγελματική τους συνάντηση (του Χατζηδάκι και του Φλωρινιώτη) πριν κάποιους μήνες στο τρίτο πρόγραμμα για να καταλήξει στο πόσες πλαστικές ( 5-6 όπως είπε ο ίδιος) έχει κάνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης και στο ότι βραβεύτηκε ως μια cult μορφή.

Τι να πω χρυσή μου, δε με πιστεύεις ε; Για δες και εσύ με τα ματάκια σου:

Ελένη Αναστασάκη