Χόμπι αοιδών

30.10.2000
Ο ελεύθερος τους χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος. Όταν όμως τους δίνεται η ευκαιρία, οι Έλληνες τραγουδιστές καταπιάνονται με τα χόμπι τους.
Ο ελεύθερος τους χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος. Όταν όμως τους δίνεται η ευκαιρία, οι Έλληνες τραγουδιστές καταπιάνονται με τα χόμπι τους. Τα ενδιαφέροντα ορισμένων είναι ίδια με των κοινών θνητών, άλλοι όμως επιδίδονται σε.. ακριβά σπορ, αντάξια της λάμψης που διαθέτουν.

Η διεθνής -πλέον- ποπ τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, απολαμβάνει μια καλή παρτίδα τένις, σε γνωστό tennis-club της Εκάλης. Κατά "διαβολική" σύμπτωση(;), με το ίδιο σπορ ασχολείται και η Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, η αοιδός από την Καβάλα, παίζει τις παρτίδες της στα νότια προάστια, όπου και διαμένει (ορισμένες μέρες της εβδομάδας). Στις πίστες της Αράχοβας να κάνει σκι, μπορούν να βρουν οι "ρουβίτσες" το Σάκη.

Ο "άρχοντας" της νύχτας, Νότης Σφακιανάκης, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με ένα άθλημα του...βεληνεκούς του. Η ιππασία λοιπόν είναι κάτι που του ταιριάζει, όπως ταιριάζει και στη Μαντώ. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, Γιάννης Πλούταρχος, όταν δεν ασχολείται με τα παιδιά του, πηγαίνει για σκοποβολή, σημειώνοντας μάλιστα αξιοζήλευτες επιδόσεις. Τις ώρες που η Καίτη Γαρμπή παίζει με το γιο τους, Δημήτρη, ο Διονύσης Σχοινάς απαθανατίζει τις στιγμές, καθώς η φωτογραφία είναι μια από τις αδυναμίες του. Τέλος, τρέλα με το playstation έχουν ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Αλκαίος, οι οποίοι ξοδεύουν όλο τους τον χρόνο, παίζοντας το "Fifa 2001".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ