Χώρισε τον Αλιάγα για να παντρευτεί άλλον!

01.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτός ο ντουβρουτζάς που βάρεσε το Νίκο Αλιάγα; Τι είναι αυτό το σοκ που βρήκε τον διεθνή μας γόη; Αγαπημένε μου, αυτό που έπαθε ο Αλιάγας εύχομαι να μην τύχει ούτε στον χειρότερο γόη εχθρό σου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτός ο ντουβρουτζάς που βάρεσε το Νίκο Αλιάγα; Τι είναι αυτό το σοκ που βρήκε τον διεθνή μας γόη; Αγαπημένε μου, αυτό που έπαθε ο Αλιάγας εύχομαι να μην τύχει ούτε στον χειρότερο γόη εχθρό σου. Τέτοιο κάζο, τι να πω. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η πρώην του Γιώτα Τριγώνη (την οποία ο Αλιάγας ήθελε με τα ντούνια να παντρευτεί) τον χώρισε για να παντρευτεί έναν άλλον. Και μάλιστα, νεότερο και κατά πολύ ψηλότερο, αφού πρόκειται για τον μπασκετμπολίστα, Λάζαρο Αγαδάκο.

Και να ήταν μόνο αυτό; Όλο το στόρι είναι σκέτος εφιάλτης για τον διεθνή γόη. Μέτρα καζούρες που του έκανε η ωραιότατη οδοντίατρος. Τον χώρισε με ένα τυπικό e mail κι όταν εκείνος ζητούσε επίμονα να βρεθούν από κοντά για να του εξηγήσει το λόγο που ήρθε το end, εκείνη προωθούσε την κλήση. Εκείνος ήθελε πολύ να παντρευτούν και ουκ ολίγες φορές είχε εκφράσει την επιθυμία αυτή. Αλλά, φευ, για Αλιάγα η πρώην του ένιωθε ότι την πίεζε, δηλώνοντας ότι δεν είναι έτοιμη για γάμο.

Κι εδώ έρχεται ο ντουβρουτζάς για τον διεθνή γόη. Στο καπάκι μετά το χωρισμό τους η οδοντίατρος συναντά τυχαία στις διακοπές τον παλιό της γνώριμο, Αγαδάκο. Η συνάντηση αποδεικνύεται μοιραία και δύο μήνες μετά (κάτσε στην καρέκλα μη σου έρθει λιποθυμία) περνούν την πόρτα του δημαρχείου. Καλά, κατάλαβες. Παντρεύτηκαν. Και είναι να απορείς. Τον έναν τον χώρισε γιατί δεν ήθελε γάμο και τον άλλον τον παντρεύτηκε στο δίμηνο. Και δηλώνει ευτυχισμένη. Τι να πω. Αφιερώνω στον Αλιάγα το all time classic άσμα «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος....»