Με μηνιγγίτιδα ο Μπραντ Πιτ!

14.07.2005
Αγαπητέ μου Σωτήρη, Ο Μπραντ Πιτ βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο είχε εισαχθεί με έντονα συμπτώματα γρίπης, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ιογενής μηνιγγίτιδα. Ο ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο "Κέδροι του Σινά" μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του από την Αιθιοπία όπου είχε μεταβεί μαζί με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί για την υιοθεσία μιας μικρούλας.
Αγαπητέ μου Σωτήρη,

Ο Μπραντ Πιτ βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο είχε εισαχθεί με έντονα συμπτώματα γρίπης, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ιογενής μηνιγγίτιδα.
Ο ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο "Κέδροι του Σινά" μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του από την Αιθιοπία όπου είχε μεταβεί μαζί με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί για την υιοθεσία μιας μικρούλας. 

Ο διάσημος ηθοποιός υπεβλήθη σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις και διαγνώσθηκε ότι επρόκειτο "για ελαφρά περίπτωση ιογενούς μηνιγγίτιδας". Άλλες λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν.

Η ιογενής μηνιγγίτις είναι μια ασθένεια που προκαλεί φλεγμονή στους μήνιγγες του εγκεφάλου και στη σπονδυλική στήλη και θεωρείται πολύ σοβαρή νόσος, αλλά δεν είναι θανατηφόρα για άτομα με υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.