Παντρεύεται η Πέγκυ Ζήνα!

18.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Χρόνια πολλά μωρό μου για τα γενέθλια σου. Σου εύχομαι να ζήσεις, να τα εκατοστίσεις και γαμπρό να δεχθείς να με ντύσεις». Λοιπόν, με λίγα λόγια και σταράτα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χρόνια πολλά μωρό μου για τα γενέθλια σου. Σου εύχομαι να ζήσεις, να τα εκατοστίσεις και γαμπρό να δεχθείς να με ντύσεις». Λοιπόν, με λίγα λόγια και σταράτα. Ο Γιώργος Λύρας ζήτησε σε γάμο την Πέγκυ Ζήνα την ημέρα των γενεθλίων της. Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε στον Τύπο τις τελευταίες μέρες και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. Εξάλλου, μετά από εφτά χρόνια σχέσης λογικό κι επόμενο ήταν το ζευγάρι να έρθει εις γάμου κοινωνία.

Η πρόταση γάμου ήταν έκπληξη για την αοιδό και της την έκανε ο καλός της στο καμαρίνι, ενώ της πρόσφερε λουλούδια, γλυκά αρκουδάκια και λοιπά δώρα. Στα γόνατα έπεσε ο Λύρας και με λαχτάρα της έκανε την πολυπόθητη πρόταση: «Πέγκυ δέχεσαι να με παντρευτείς»; «Yes, I do» απάντησε η Πέγκυ που δεν είναι αγγλομαθής, απλά το έγραψα εγώ αυτό, επειδή έχω συνηθίσει από τις αμερικάνικες ταινίες. Βέβαια, ο αγαπημένος της δεν έκανε τυχαία την πρόταση, αφού ήξερε πως τον τελευταίο καιρό η Ζήνα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

Εξάλλου, η καριέρα της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μία μικρή αποχή για τεκνοποίηση (όχι ντε και καλά αύριο, αλλά εν ευθέτω χρόνο) δεν θα την έβλαπτε. Η Πεγκυ δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, όμως ο καλός της (που τυγχάνει να είναι και ο μάνατζέρ της) σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απαντάει: «Παντρευόμαστε πριν το τέλος του 2005».

Δήμητρα Ζάρκου.
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]